ledbyzeppelin Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Λοιπον αγορασα πριν 2 μερες μια HIS RADEON 9600/256mb To συστημα μου αποτελειται απο : AthlonXP 2600+ barton mobo Jetway V600DAP me Via KT600 2x256Mb Kingston DDR400 350 watt κουτι Hd 20gb Seagate Dvdrom Sony Dvdrec Nec ND1300A Soundblaster Audigy Pixelview PlayTV Pro Ειχα μια Nvidia FX5200 , και την αλλαξα μ αυτην , με το που εγκατεστησα τους drivers (catalyst 4,4) στην επανεκκινηση η οθονη μου δειχνει καθετες γραμμες , μπαινω στα win αλλαζω την αναλυση σε 1024x768 , τα πραγματα πιο χαλια , και απο ενα σημειο και μετα δεν βλεπω τιποτα σωστο , ενα μπαχαλο! Κανω format , περνω τα WinXp pro παλι, περνω παλι τους drivers της ΑΤΙ και ολα καλα!... μεχρι που περασα τους drivers της VIA hyperion 4in1 , και παλι τα ιδια πραγματα.... Με 2ο format περναω τα ιδια εκτος απο τον AGP driver της VIA, και ολα δουλευουν σωστα , αλλα ψαχνοντας τα specs της καρτας δεν μου εμφανιζει ουτε AGP speed ουτε core speed , mem speed.... και δεν μπορω να ρυθμισω καποια πραγματα στην καρτα , ουτε να της κανω overclocking! Υπαρχει ασυμβατοτητα των καρτων ΑΤΙ με τα VIA KT600 chipsets? To οτι δεν εχω βαλει τον AGP driver της motherboard σημαινει κατι? Θα χασω σε επιδοσεις? (δεν μπορω να ενεργοποιησω το AGP8x ουτε το Fast Write της καρτας γραφικων) Ουτε overclocking μπορω να της κανω! Τελικα περα απο οσα διαβαζα στο forum για το ποσο καλυτερες ειναι οι καρτες της ΑΤΙ απο της Νvidia , μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε προβληματα συμβατοτητας με τις Nvidia καρτες που ειχα , και με την πρωτη ΑΤΙ problem!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Περιμενω απαντησεις , ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 ...αλλα ψαχνοντας τα specs της καρτας δεν μου εμφανιζει ουτε AGP speed ουτε core speed , mem speed.... Όταν λές ψάχνοντας για core και mem speeds, πού ακριβώς τα ψάχνεις? Εννοείς πως χρησιμοποιείς κάποιο utility όπως το PowerStrip ή το Riva Tuner και δεν σου επιστρέφουν αποτελέσματα? Όσο για το AGP, στην καρτέλα SMARTGART τι δείχνει? Υποθέτω ότι εκτός από τον driver, πέρασες και το Control Panel των Catalysts, ε? Μπορεί αυτά που λέω να είναι αυτονόητα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Apo ta simptomata pou exeis apo oti katalaba einai apla giouxou i karta!!! An exeis tin politelia baltin kai se ena allo mixanima na to testaris kai an einai ta pragmata opos sou ta leo tote, RMA ! Logika den prepei na iparxei problima simbatotitas me M/B!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 apenergopoiise to fast write apo tis epiloges ton drivers kai tsekare to Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledbyzeppelin Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Η συγκεκριμενη καρτα που σας λεω , αυτη τη στιγμη δουλευει , αλλα οταν φορτωσα τον AGP driver της μητρικης τοτε δημιουργηθηκε το προβλημα!!!! Λοιπον στο SMARTGUARD μου γραφει AGP=off , και Fast Write= disabled Aν δοκιμασω να τα αλλαξω δεν γινεται τιποτα, ειναι σαν να μην εχω AGP, και στα προγραμματα στυλ Riva tuner , Powerstrip, Rage 3D , δεν μου εμφανιζει ουτε ταχυτητες AGP , ουτε core/memory speed , και δεν μπορω να την overclockαρω!!! Αρα μηπως φταινε οι 4in1 drivers της VIA? Eχει κανεις την ιδια καρτα ? ειχε το ιδιο προβλημα? τι φταιει? Χωρις τον AGP driver της VIA δουλευει κανονικα!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δοκίμασες να : 1ον) Βάλεις παλιότερο Catalyst 2ον) Βάλεις παλιότερο Hyperion Έχω δει παρόμοια προβλήματα σε VIA Chipsets και με εγκατάστηαση παλαιότερου driver φτιάχνει καμιά φορά. Κάνε ένα restore point πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledbyzeppelin Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Πολλα κουφα συμβαινουν τελικα!!! Εβαλα τους τελευταιους Catalyst και Hyperion... Με ΑGP 8x και Fast write το ιδιο προβλημα! Με AGP 8x χωρις Fast write ολα μια χαρα! Στο aquamark 10 fps Mε AGP off fast write off , ολα καλα , aquamark 11 fps!!!!!! Με AGP 4x kai fast write on ! ολα καλα παλι και στο aquamark 20 fps!!! To fast write σε τι βοηθα? γιατι δε δουλευει μαζι με 8x AGP? Παντως οτι και να κανω δε μπορω να δω core/memory speed και να κανω overclocking!!!! τι να πω??? Οτι να ναι :evil: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Κουφό!!! Τι να πω... Δοκίμασε να ανεβάσεις AGP Voltage? Μήπως είναι πιό κάτω απ ότι πρέπει;;; Επίσης drivers να αλλάζεις δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Eixa analoga problhmata otan evala thn radeon 9600 pro se mia palia elitegroup motherboard. Oti kai na dokimaza eixa kollhmata eidika se games. To problhma telika htan oti h mobo den yposthrize agpx8 kai gia kapio logo h karta den doulevei swsta sto x4 Allazontas motherboard, setarontas to agp apo to bios sto auto kai kanontas egkatastash ton agp driver apo to cd ths m/b, lythikan ta provlimata. To fast write malon den xreiazete, ap oti diavasa mono problhmata dhmiourgei. Gia o/c den to epsaksa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixlord Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μπορείς να δοκιμάσεις drivers της Omega μήπως και λυθεί κάτι αν και χλωμό. Μάλλον φταίει η υλοποίηση και όχι τόσο η ATI... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Βρε φίλε μου συγγνώμη κιόλας αλλά καμιά πιο σοβαρή μητρική δεν έβρισκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 sto eixa pei file mou. to idio provlima eixa kai ego me 9500 kai kt333 to elisa apenergopoiontas to fast writte. kai me poio palious drivers den eixes provlima. distixos exo dosei to mixanima poia kai den thimamai na sou po ekdosi pantos den tha exeis provlima xoris fast write. apla to apenergopoieis kai isixazeis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Τι έκδοση των via 4in1 χρησιμποποιείς? Εγώ με via kt33 σε shuttle μητρική και ati radeon 9600 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πάντως δοκίμασε τους via 4.49,οι via hyperion 4.50 εχουν γνωστά προβληματα με τις Ati τα οποία υποτίθεται ότι διορθώθηκαν με τους 4.51, εγω συμβουλεύω 4.49 να βάλεις Πάντως γενικά το fast writes είναι πρόβλημα της 9500 για την 9600series δεν έχω ακούσει τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.