duffyduck Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Καλυτερα να εγκαταστησεις την Freezer 34 esports duo οταν η μητρικη είναι εκτος κουτιου
markos48 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, duffyduck είπε Καλυτερα να εγκαταστησεις την Freezer 34 esports duo οταν η μητρικη είναι εκτος κουτιου ναι ειδα οτι ειναι αρκετα μεγαλη η duo και λογικο εχει 2 ανεμηστιρες σε σχεση με την μονη
XristosSp Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Εγώ πάντως την έβαλα ενώ ήταν μέσα στο κουτί η μητρική και πάλι εύκολη ήταν η τοποθέτηση. Απλά σκούντηξα αυτό το σιδεράκι που ανέφερα και το έβγαλα από την τρύπα και εκεί με παίδεψε λίγο να το ξανά βάλω με την ψύκτρα επάνω στην cpu.
tanasen01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Deepcool Gammaxx 200/300 είναι αρκετές και αρκετά ήσυχες. Υπάρχει και η λύση από aliexpress αν δεν σε πειράζει η αναμονή...(εφάμιλλη απόδοση με Hyper212 στο 1/3 της τιμής):
markos48 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Στις 30/5/2020 στις 11:34 ΜΜ, tanasen01 είπε Deepcool Gammaxx 200/300 είναι αρκετές και αρκετά ήσυχες. Υπάρχει και η λύση από aliexpress αν δεν σε πειράζει η αναμονή...(εφάμιλλη απόδοση με Hyper212 στο 1/3 της τιμής): εχω θεμα με την αναμονη γιατι ηρθαν τα κομματια του pc και λειπει μονο η ψυκτρα Στις 30/5/2020 στις 11:25 ΜΜ, XristosSp είπε Εγώ πάντως την έβαλα ενώ ήταν μέσα στο κουτί η μητρική και πάλι εύκολη ήταν η τοποθέτηση. Απλά σκούντηξα αυτό το σιδεράκι που ανέφερα και το έβγαλα από την τρύπα και εκεί με παίδεψε λίγο να το ξανά βάλω με την ψύκτρα επάνω στην cpu. την παστα την εβαλες πανω στον επεξεργαστη η την ψυκτρα?? σε video ειδα οτι βαζουν την παστα πανω στην ψυκτρα
XristosSp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, markos48 είπε εχω θεμα με την αναμονη γιατι ηρθαν τα κομματια του pc και λειπει μονο η ψυκτρα την παστα την εβαλες πανω στον επεξεργαστη η την ψυκτρα?? σε video ειδα οτι βαζουν την παστα πανω στην ψυκτρα Κανονικά την βάζεις πάνω στον επεξεργαστή αλλά επειδή το προτείνει έτσι η Αrctic και δεν είναι μια ενιαία πλάκα, το έβαλα πάνω στις "γραμμές" (τα χάλκινα pipes) και έβαλα και μια διαγώνιο γραμμή επειδή περίσσεψε στο σακουλάκι που σου δίνουν με την ψύκτρα. Βάλτο έτσι και μια χαρά θα απλωθεί. Και παρόλο που έβαλα όλο το σακουλάκι δεν ξεχείλισε από τα πλάγια. Έτσι και αλλιώς υπάρχει και video gamers nexus που αποδεικνύει ότι καλύτερα να βάλεις πολύ ακόμα και αν ξεχειλίσει παρά λίγο, για να έχεις σωστές/καλύτερες επιδόσεις. Ε ντάξει αν σου καθυστερεί η ψύκτρα, μην τρελαίνεσαι, βάλε πάνω την στοκ. Μια χαρά θα κάνει την δουλειά της μέχρι να την αλλάξεις! 'Αντε καλορίζικο!
markos48 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 50 λεπτά πριν, XristosSp είπε Κανονικά την βάζεις πάνω στον επεξεργαστή αλλά επειδή το προτείνει έτσι η Αrctic και δεν είναι μια ενιαία πλάκα, το έβαλα πάνω στις "γραμμές" (τα χάλκινα pipes) και έβαλα και μια διαγώνιο γραμμή επειδή περίσσεψε στο σακουλάκι που σου δίνουν με την ψύκτρα. Βάλτο έτσι και μια χαρά θα απλωθεί. Και παρόλο που έβαλα όλο το σακουλάκι δεν ξεχείλισε από τα πλάγια. Έτσι και αλλιώς υπάρχει και video gamers nexus που αποδεικνύει ότι καλύτερα να βάλεις πολύ ακόμα και αν ξεχειλίσει παρά λίγο, για να έχεις σωστές/καλύτερες επιδόσεις. Ε ντάξει αν σου καθυστερεί η ψύκτρα, μην τρελαίνεσαι, βάλε πάνω την στοκ. Μια χαρά θα κάνει την δουλειά της μέχρι να την αλλάξεις! 'Αντε καλορίζικο! σε ευχαριστω και παλι φιλε μου για την βοηθεια σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα