DerZornGottes Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Γύρω στα 150. Αν αξίζει ο κόπος ίσως λίγα παραπάνω. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; - 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΝΑΙ! 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) browsing, social, gps, ήπιο gaming,
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 xiaomi redmi note 8(έχει led ειδοποιήσεων αλλά δεν έχει NFC) ή xiaomi redmi note 8Τ (δεν έχει led ειδοποιήσεων αλλά έχει NFC) 1
DerZornGottes Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε xiaomi redmi note 8(έχει led ειδοποιήσεων αλλά δεν έχει NFC) ή xiaomi redmi note 8Τ (δεν έχει led ειδοποιήσεων αλλά έχει NFC) Βλέπω το μεν σε note 8 στα 120, το δε 8Τ στα 145. 25 ευρω διαφορα το NFC??? 🙄 1 λεπτό πριν, DerZornGottes είπε Βλέπω το μεν σε note 8 στα 120, το δε 8Τ στα 145. 25 ευρω διαφορα το NFC??? 🙄 ακυρο το χει και στα ~130
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Εδώ το Mi A3 που έχω πρώτα έκανε 160€ και τώρα πήγε 300€. Γενικά έχουν αλλάξει πολλά το τελευταίο διάστημα... Και τα 2 κινητά είναι ακριβώς το ίδιο, η μόνη τους διαφορά είναι αυτά που ανέφερα παραπάνω. 1
DerZornGottes Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, GeorgeR1_700 είπε Εδώ το Mi A3 που έχω πρώτα έκανε 160€ και τώρα πήγε 300€. Γενικά έχουν αλλάξει πολλά το τελευταίο διάστημα... Και τα 2 κινητά είναι ακριβώς το ίδιο, η μόνη τους διαφορά είναι αυτά που ανέφερα παραπάνω. Σε ευχαριστώ πολύ! Και εγώ αυτό έχω αλλα δεν μ έχει ξηγηθεί καλά.. Μετά το android 10 ειδικά πολλά προβλήματα.. Μ έκανε corrupt την sd, μερικές φορες φαίνεται οτι είμαι κατειλλημένος ενώ δεν είμαι (εννοώ με καλουν και λαμβανουν μνμ κατειλλημενου) , ασθενες wifi κλπ.. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Εγώ δεν πήγα ακόμα στην 10, με την 9 είμαι και δεν του λείπει τίποτα, και dark mode έχω, και gestures κτλ. Μέχρι να λυθούν όλα τα προβλήματα εγώ θα παραμείνω στην 9. Τι θα κάνεις, θα το πουλήσεις? Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά μήπως να του ξαναπερνούσες την rom? Το τελευταίο update που έγινε πριν μια δυο βδομάδες που έλυσε σε πολλούς τα θέματα που είχαν το έκανες? Το έκανες κανένα reset πριν την αναβάθμιση? 1
DerZornGottes Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Εγώ δεν πήγα ακόμα στην 10, με την 9 είμαι και δεν του λείπει τίποτα, και dark mode έχω, και gestures κτλ. Μέχρι να λυθούν όλα τα προβλήματα εγώ θα παραμείνω στην 9. Τι θα κάνεις, θα το πουλήσεις? Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά μήπως να του ξαναπερνούσες την rom? Το τελευταίο update που έγινε πριν μια δυο βδομάδες που έλυσε σε πολλούς τα θέματα που είχαν το έκανες? Το έκανες κανένα reset πριν την αναβάθμιση? το τσεκαρω καθημερινα για updates δεν μ βγαζει οτι υπαρχει καποιο system update. Γενικα δεν το περιμενα ν βγαλει προβληματα γτ ελεγαν οτι αυτο το τελευταιο "επιτελους" ηταν stable. βαριεμαι να σ πω την αληθεια να ασχοληθω περαιτερω με κουρασε. reset δεν ηξερα οτι επρεπε να το κανω πριν την αναβαθμιση (πρωτη φορα το ακουω).
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, DerZornGottes είπε το τσεκαρω καθημερινα για updates δεν μ βγαζει οτι υπαρχει καποιο system update. Γενικα δεν το περιμενα ν βγαλει προβληματα γτ ελεγαν οτι αυτο το τελευταιο "επιτελους" ηταν stable. βαριεμαι να σ πω την αληθεια να ασχοληθω περαιτερω με κουρασε. reset δεν ηξερα οτι επρεπε να το κανω πριν την αναβαθμιση (πρωτη φορα το ακουω). Μου κανει εντύπωση που πρώτη φορά το ακούς, εγώ το ακούω παντού... Κάντου ένα reset και ίσως φτιάξει, και άλλοι είχαν θέματα και με το reset ήταν οκ 😉 Κάντο και δώσε και feedback να μας πεις πως τα πάει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα