grivalodon Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Γεια σας, το καλοκαιρι που θα ξανασχοληθω σε καθημερινη βαση με το ps4 μου και θα παιζω αρκετα παιχνιδακια, εχω σκεφτει να παρατησω τις ψειρες αν και με εχουν βολευσει 1 χρονο τωρα. Ψαχνω ακουστικα μεχρι 50 ευρω τα οποια εχουν καθαρο ηχο και καλο μικροφωνο, μιας και παιζω με φιλους. Ειχα παρει μεσα του 2018 τα sharkoon skiller sgh1 και σε θεμα ηχου ηταν ικανοποιητικα για τα λεφτα τους αλλα μεσα σε ενα χρονο, χωρις να τα στρεσαρω, σταματησαν να ακουγονται και ειναι θεμα καλωδιου, μιας και μεχρι το καλοκαιρι του 2019, αν εβαζα το καλωδιο σε συγκεκριμενη θεση, ειχαν ηχο. Ποια εχετε να μου προτεινετε? Προτιμω τα ενσυρματα μιας και συνδεονται ευκολα και γρηγορα στο controller. Επισης, ψαχνω ασυρματες ψειρες για το γυμναστηριο, μεχρι 25 ευρω. Προτασεις?
XristosSp Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 Δημοσ. 29 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/17026906/HyperX-Cloud.html Είναι λίγο πιο ακριβά απ'ότι ζήτησες αλλά τα έχω πάρει εγώ προσωπικά και τα χρησιμοποιώ και σε ps4 και σε pc και είμαι πολύ ευχαριστημένος, οπότε είπα να στα προτείνω. Edit: Και είναι και φτιαγμένα με πολύ καλύτερης ποιότητας υλικά από τα razer kraken pro που τα είχα πάρει 100 ευρώ. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2020 από XristosSp
grivalodon Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, XristosSp είπε https://www.skroutz.gr/s/17026906/HyperX-Cloud.html Είναι λίγο πιο ακριβά απ'ότι ζήτησες αλλά τα έχω πάρει εγώ προσωπικά και τα χρησιμοποιώ και σε ps4 και σε pc και είμαι πολύ ευχαριστημένος, οπότε είπα να στα προτείνω. Edit: Και είναι και φτιαγμένα με πολύ καλύτερης ποιότητας υλικά από τα razer kraken pro που τα είχα πάρει 100 ευρώ. Τα ξερω, ειναι οντως ωραια. Γι αυτα πηγαινα στην αρχη αλλα προτιμησα τα φτηνοτερα Sharkoon Skiller SGH1. Ευχαριστω για την προταση σου, θα τα εχω υποψην μου οταν παω για αγορα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα