Προς το περιεχόμενο

[Smartwatch] Xiaomi Haylou LS01 18.6€ Haylou Official Store Ali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 18.6€ με new user coupon (κανεις ενα καινουριο λογαριασμο και περνεις το κουπονι) ή στα 21.15€ χωρις κουπονι απο το official store της Haylou με 6.4k orders και 2.2k reviews και στον τιτλο ξεκαθαρα λεει οτι ειναι η global version.

https://www.aliexpress.com/item/4000505523770.html

Η τιμη απο skroutz ειναι αρκετα πιο ψηλα κυριως επειδη ειναι λιγα καταστηματα και προσφατα ηρθε Ελλαδα https://www.skroutz.gr/s/23050495/Xiaomi-Haylou-LS01-Μαύρο.html#reviews

Τιμες απο τα γνωστα/αγνωστα κινεζομαγαζα  gearbest & banggood επισης απεχουν πολυ

Και ενα review 

Αν και δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με το mi band 4 αλλα λογω τιμης και γενικως των περισσοτερων features ειναι πιστευω μια καλυτερη επιλογη αν καποιος εψαχνε καποιο smartwatch/smartband σε αυτα τα χρηματα 

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μπορεί να είναι θαύμα και να είναι ευκαιρία σε αυτά τα χρήματα. Αλλά, επειδή έχω κάνει το ίδιο λάθος, δεν είναι Xiaomi.

Είναι Haylou, που μπορεί να είναι άριστη εταιρεία, και απλώς η ανάπτυξη του ρολογιού χρηματοδοτήθηκε από την crowdfunding πλατφόρμα της Xiaomi, τη Youpin. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, imvrios είπε

Μπορεί να είναι θαύμα και να είναι ευκαιρία σε αυτά τα χρήματα. Αλλά, επειδή έχω κάνει το ίδιο λάθος, δεν είναι Xiaomi.

Είναι Haylou, που μπορεί να είναι άριστη εταιρεία, και απλώς η ανάπτυξη του ρολογιού χρηματοδοτήθηκε από την crowdfunding πλατφόρμα της Xiaomi, τη Youpin. 

Επειδή είδα και κάνα δυο reviews, σαν smartwatch φαίνεται ότι είναι αρκετά καλό και δεν αντιμετωπίζει κάποιο deal breaker πρόβλημα, όπως και από ότι είδα και support έχει με τακτικα updates. Προσωπικά ήθελα να αναβάθμισω το mi band 3 μου για να έχω περισσότερες επιλογές με τα notifications όπως και με την μουσική.Πάντως σαν επιλογή δεν είναι άσχημη και σε αυτά τα χρήματα δύσκολα βρίσκεις κάτι με τόσα features που να μην έχει και κάποιο θέμα ταυτόχρονα. Βέβαια θα δείξει, εγώ ήδη το πήρα μόλις το παραλάβω ίσως να γράψω κάτι σαν mini review αν δεν το έχει κάνει ήδη κάποιος 

Επεξ/σία από vaggelis dogas
Δημοσ.
16 ώρες πριν, vaggelis dogas είπε

Επειδή είδα και κάνα δυο reviews, σαν smartwatch φαίνεται ότι είναι αρκετά καλό και δεν αντιμετωπίζει κάποιο deal breaker πρόβλημα, όπως και από ότι είδα και support έχει με τακτικα updates. Προσωπικά ήθελα να αναβάθμισω το mi band 3 μου για να έχω περισσότερες επιλογές με τα notifications όπως και με την μουσική.Πάντως σαν επιλογή δεν είναι άσχημη και σε αυτά τα χρήματα δύσκολα βρίσκεις κάτι με τόσα features που να μην έχει και κάποιο θέμα ταυτόχρονα. Βέβαια θα δείξει, εγώ ήδη το πήρα μόλις το παραλάβω ίσως να γράψω κάτι σαν mini review αν δεν το έχει κάνει ήδη κάποιος 

Με την υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων όμως τι γίνεται?  Εκεί είναι το θέμα.. Έχει? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...