Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch + Super Mario Odyssey, 299€ @ Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα.... Γιατί αργησα να μπω.

Αν κάποιος το μετάνιωσε και δεν το θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Σας ευχαριστώ!

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να πάτε σε κάποιο κατάστημα, ίσως να είστε τυχεροί και να υπάρχει κάποιο Mario Odyssey, αν υπάρχει θα μπορείτε να έχετε την προσφορά.

Ήμουν για κάτι δουλειές στην Αγία Παρασκευή και πήγα μια βόλτα από το μαγαζί, δυστυχώς δεν υπήρχε το game.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Είπα μη πας σε κάνα κοτσο και τις φας κιόλας :P

Μπα, δεν νομίζω. Θα ρίξω και ένα βλέφαρο στο mall αύριο και βλέπουμε αν και χλωμό το βλέπω να το βρίσκω.

Δημοσ.
2 hours ago, Grim Ripper said:

Μπα, δεν νομίζω. Θα ρίξω και ένα βλέφαρο στο mall αύριο και βλέπουμε αν και χλωμό το βλέπω να το βρίσκω.

Ενημερωσε μας σε παρακαλω αν πας τελικα! Thx!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Να πάτε σε κάποιο κατάστημα, ίσως να είστε τυχεροί και να υπάρχει κάποιο Mario Odyssey, αν υπάρχει θα μπορείτε να έχετε την προσφορά.

Ήμουν για κάτι δουλειές στην Αγία Παρασκευή και πήγα μια βόλτα από το μαγαζί, δυστυχώς δεν υπήρχε το game.

Επειδη δεν καταλαβα....δηλαδη εαν το καταστημα της Αγιας Παρασκευης (ή οποιο αλλο καταστημα) εχει Super Mario Odyssey μπορει να κανει την προσφορα? Φανταζομαι δειχνοντας το screen shot  απο το site. Σωστα?

Εαν ναι τοτε απο οτι δειχνει διαθεσιμοτητα σε SMO ειναι

Συνταγμα, Καλλιθεα, Mall, Περιστερι, Πειραιας.

Υπολοιπη Ελλαδα :

Βολος, Ηρακλειο, Χαλκιδα, Χανια.

image.png

image.png

Επεξ/σία από christos_75
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 minutes ago, christos_75 said:

Επειδη δεν καταλαβα....δηλαδη εαν το καταστημα της Αγιας Παρασκευης (ή οποιο αλλο καταστημα) εχει Super Mario Odyssey μπορει να κανει την προσφορα? Φανταζομαι δειχνοντας το screen shot  απο το site. Σωστα?

Εαν ναι τοτε απο οτι δειχνει διαθεσιμοτητα σε SMO ειναι

Συνταγμα, Καλλιθεα, Mall, Περιστερι, Πειραιας.

Υπολοιπη Ελλαδα :

Βολος, Ηρακλειο, Χαλκιδα, Χανια.

image.png

image.png

Αυτη την απορια εχω και εγω... Αλλα το βρισκω λιγο απιθανο. Συνήθως τα bundles εχουν αλλο κωδικο... Στο Ηρακλειο που ρωτησα παντως χτες μου είπε οτι τους τελειωσε το bundle.. δε ξερω.. το ψαχνω απο εδω, το ψαχνω απο εκει αλλα switch δε βλεπω :)

Δημοσ.

Αυτα τα "bundle" παντως, ειναι καποια που εχει κανει απο μονος του ο Public δεν ειναι της Nintendo. Στην ουσια ειναι συνδιαστικη πωληση, κονσολα + παιχνιδι. 

Αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι εαν το κανει για συγκεκριμενα τεμαχια καλη ωρα οπως λες και εσυ ή σε το κανει σε ολα τα διαθεσιμα τεμαχια του. 

Δημοσ.

Το άλλο που είπαν είναι να πάρω τηλ στα κεντρικά και να ρίξω έτσι μια παραγγελία, τώρα τι και πώς δεν μπορώ να καταλάβω.

Πάντως όπου και να πάω θα σας ενημερώσω, εγώ το μήνυμα στο viber τους έδειξα.

• Like 1
Δημοσ.

Στα public πήγα εγώ, έγινε ένας μικρός πανικός.

Για την ακρίβεια, με ρώτησαν από μόνοι τους "αν χρησιμοποίησα τον κωδικό από το insomnia", απάντησα ναι, και συμπλήρωσε ο υπάλληλος ότι ήταν "παράνομο".

Έκανε αυτό το σχόλιο για τον TS, χωρίς να πει μπροστά μου περισσότερα. Πήγαν μέσα, 5-10 λεπτά συζητούσαν (με την υπεύθυνη του καταστήματος ?) μέχρι να μου το δώσουν.

Δεν ξέρω τι έπαιξε, ήμουν έτοιμος για χοντρή φασαρία σε περίπτωση που το συνέχιζαν. 

• Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, qwerty99 said:

Για την ακρίβεια, με ρώτησαν από μόνοι τους "αν χρησιμοποίησα τον κωδικό από το insomnia", απάντησα ναι, και συμπλήρωσε ο υπάλληλος ότι ήταν "παράνομο".

Έκανε αυτό το σχόλιο για τον TS, χωρίς να πει μπροστά μου περισσότερα. Πήγαν μέσα, 5-10 λεπτά συζητούσαν (με την υπεύθυνη του καταστήματος ?) μέχρι να μου το δώσουν.

Δεν ξέρω τι έπαιξε, ήμουν έτοιμος για χοντρή φασαρία σε περίπτωση που το συνέχιζαν. 

Δεν κατάλαβα. Ποιό πράγμα ήταν παράνομο; 

Δημοσ.

9 λεπτά πριν, qwerty99 είπε

1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Δεν κατάλαβα. Ποιό πράγμα ήταν παράνομο; 

Αν κατάλαβα καλά από τα μισόλογα, το ότι ο TS ανέβασε τον κωδικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...