Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch + Super Mario Odyssey, 299€ @ Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραία κονσόλα, με καλά exclusives. Την αγόρασα σε περασμένη προσφορά με επιστροφή. Δεν μπορώ να πω οτι εχω αγοράσει καθόλου παιχνίδια για την κονσόλα 😈, αλλα την προτείνω σίγουρα! Ισως την παλιότερη έκδοση... Επίσης το Odyssey ειναι ενα πολύ ευχάριστο παιχνίδι!

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, qwerty99 είπε

Και όμως, είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες.

Γιατί παίρνεις κάτι, και μετά μένεις με την προσφορά στο χέρι.

Αλλο να νομίζεις ότι πρέπει να δώσεις 300 ευρώ, άλλο 350, 400 (κάρτα, χειριστήρια, τζάμι κλπ) για να έχεις κάτι αξιοπρεπές.

Και δεν έχουν όλοι το χρόνο για ψάξιμο, ούτε χρήματα για πέταμα.

Η ενοτητα των προσφορων πρεπει να αφορα αποκλειστικα το προιον του θεματος που ειναι σε προσφορα αν ειναι ή δεν ειναι προσφορα σε αυτη την τιμη για οσους ενδιαφερονται και τα επομενα σχολια να αφορουν κυριως την διαθεσιμοτητα αυτου απο τους οποιους ενδιαφερομενους.

Κουβεντα για αλλα επιπροσθερα πραγματα οπως

• ποσο κοστιζει το online και απο που βρισκουμε φθηνοτερα για να αγορασουμε αυτο
  • τι microSD χρειαζεται ο καθενας,
  • τι επιπλεον controller υπαρχουν και ποσο κοστιζουν,
  • αν χρειαζεται tempered glass και ποια αξιζουν 
  • πως κοβουμε τιμολογιο
  • που βρισκει καποιος φθηνα παιχνιδια κλπ

αυτα ειναι πραγματα τα οποια τα ρωτα καποις στις αλλες αντιστοιχες ενοτητες που υπαρχουν στο forum.

Μαλλον για αυτο το λογο δεν βλεπουμε σε θεματα που αφορουν πχ κινητα ή tablet να ρωτανε οι αλλοι για αγορα microSd,tempered glass και θηκες,λεω εγω τωρα.....

Αλλιως μπορει να σου λυσει τις οποιες αποριες ο @matrixxx για το τι πρεπει να γραφεται ή να μην γραφεται στην ενοτητα των προσφορων.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Arch77 είπε

Φίλε @SabotazNic δεν έχεις δίκιο. Επισυνάπτω απόσπασμα από τις διατάξεις

4. Σε περίπτωση που ενώ συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου 39α ληφθούν τιμολόγια με Φ.Π.Α., από υποκείμενα στο φόρο πρόσωπα με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών τους, επισημαίνεται ότι για το Φ.Π.Α. των τιμολόγιων αυτών δεν παρέχεται δικαίωμα έκπτωσης (από τα καταστήματα)

Παρ όλα αυτά όπως είπες κι εσύ έλεγχοι και ελλαντα δεν πάνε μαζί

Δες λιγο στο bold τι εννοει. Οπως και να εχει, το εχουμε τσεκαρει με τον λογιστη μας και κανονικα ειχαμε εκπτωση σε αγορες με πληρωμη φπα σε τιμολογιο.

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, christos_75 είπε

εξαντληθηκε....

image.png.5244f56fd6c97a29407dca2f996622a5.png

Λογικά θα το δούμε στις αγγελίες με καπέλο 30€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Δες λιγο στο bold τι εννοει. Οπως και να εχει, το εχουμε τσεκαρει με τον λογιστη μας και κανονικα ειχαμε εκπτωση σε αγορες με πληρωμη φπα σε τιμολογιο.

ΠΧ και στα lidl πληρωνω κανονικα αλλα παιρνω εκπτωση φπα στο 3μηνο.

Φίλος το άρθρο αφορά κινητά λαπτοπ και κονσόλες. Στο lidl τι από αυτά αγοράζεις; 

Δημοσ.

Γενικα αξιζει σαν συσκευη? Πιο παλια επαιζα αρκετα Pokemon και mario bros και ολα τα σχετικα με αυτα (πχ pokemon mystery dungeon κτλ)

Εχω ps4 και pc με τα οποια παιζω οταν ειμαι σπιτι. Αυτο ειναι ετσι για ταξιδι, εκτος σπιτιου κτλ? Το σκεφτομαι γτ με το κινητο βαριεμαι πλεον να ασχολουμαι στα ταξιδια (περα απο μουσικη)

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να εξαντλήθηκε στο Public, αλλά το έχουν βάλει στο σάιτ τους στα €299 φάτσα φόρα.

Εάν ενδιαφερόμουν θα πήγαινα Κωτσόβολο, Πλαίσιο ή Mediamarkt και θα ζητούσα price match.

Just sayin' για όποιον ενδιαφερόταν και δεν πρόλαβε.

public mario.png

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μπορεί να εξαντλήθηκε στο Public, αλλά το έχουν βάλει στο σάιτ τους στα €299 φάτσα φόρα.

Εάν ενδιαφερόμουν θα πήγαινα Κωτσόβολο, Πλαίσιο ή Mediamarkt και θα ζητούσα price match.

public mario.png

Έχει αλλάξει η τιμή δυστυχώς. Πάνω που τελικά αποφάσισα να το πάρω. Meh.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

public mario.png

Εαν κανεις κλικ στο προίον παντως το εμφανιζει με 378.99

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

public mario.png

Αν βάλεις μία φορά το κουπόνι πριν την αγορά σου στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας τότε αλλάζει την τιμή και στην δειχνει φατσα φορα ετσι.
Τουλαχιστον εγω αυτο παρατηρησα.

Δημοσ.

Αν το παρήγγειλε κάποιος από Κρήτη και άλλαξε γνώμη θα ήθελα να με ενημερώσει ώστε να το παραλάβω εγώ μιας και με ενδιαφέρει πολύ!

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Έχει αλλάξει η τιμή δυστυχώς. Πάνω που τελικά αποφάσισα να το πάρω. Meh.

.  

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Έχω σε αναμονη ένα για παραλαβή στον Κορυδαλλό 

Αν το θέλεις στο δίνω να το πάρεις. 😉

Ενδιαφέρομαι εγώ! Σου έστειλα μήνυμα. :) 

Δημοσ.

Αν και έχει ήδη αναφερθεί, θα ήθελα και εγώ να πω από την εμπειρία μου ότι το Switch αξίζει με χίλια παιδιά. Ακόμα και για hardcore players πλέον βγαίνουν σιγά σιγά όλα τα ΑΑΑ παιχνίδια και στο Switch αν και στα first party έχει εξαιρετικούς τίτλους όπως το Odyssey της προσφοράς, Luigi Mansion 3, κ.α. (έχω αγοράσει ήδη δύο switch, ένα για τα μικρά, ένα για τον μπαμπά :) ).
Επίσης αποφύγετε το light όσο χαμηλά και να το βρείτε, δεν αξίζει IMHO. Αυτά !

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...