Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch + Super Mario Odyssey, 299€ @ Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bασικα η ίδια πλαστικούρα  με το παλιό . Στα + η μπαταριά και τα χρώματα και το Mario  :D Στα - δε πρέπει να παίρνει fuseegelle και δεν έχω ιδέα για hardmods  . - και τα joycons drift αλλά  αγοράζεις το (ακριβο!! ) gamepad έτσι και αλλιως 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, NickTG said:

Αν μιλάμε για τυχόν updates ναι αλλιώς προφανώς και δεν ισχύει αυτό. 

Στα παιχνδια της nintendo οχι δεν ισχύει αλλα σε ολα σχεδον τα μεγαλα ports ισχύει. LA niore wolfenstein κλπ. Επιπλέον σχεδον ολα τα διπλά παιχνιδια το ενα ειναι download only. Τα 32γβ δεν φτάνουν με τπτ.

Παράδειγμά το boderlands θελει 40γβ η κατι τέτοιο λολ.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharias99 είπε

Ξέρω έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δεν το βρίσκω...

Πως γίνεται να αφαιρεθεί η αξία του ΦΠΑ σε Online παραγγελία?

Έχω τα δικαιολογητικά, αλλά πατώντας Τιμολόγιο στο site η τιμή παραμένει στα 299.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η θα μιλησεις με την εξυπηρετηση πελατων η θα γινει στο ταμειο η αποφορολογηση.Θα ζητησεις πριν πληρωσεις στο ταμειο να σου κανουν την αποφορολογηση.Να εχεις μαζι σου εκτυπωση απο το taxisnet τα στοιχεια της επιχείρισης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharias99 είπε

Ξέρω έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δεν το βρίσκω...

Πως γίνεται να αφαιρεθεί η αξία του ΦΠΑ σε Online παραγγελία?

Έχω τα δικαιολογητικά, αλλά πατώντας Τιμολόγιο στο site η τιμή παραμένει στα 299.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επειδή έχει ξανά συζητηθεί πολύ, επίσης θα πω ότι αν αφειρεσεις τώρα τον ΦΠΑ, ή αν πληρώσεις το συνολικό ποσό τώρα, ο ΦΠΑ θα αφαιρεθεί από το 3μηνο. Προφανώς τώρα απλά θα δώσεις άμεσα λιγότερα λεφτά. Έμμεσα είναι η ίδια τιμή. 

Επισης, η επιχείρηση μπορεί να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο? Σε πιθανό έλεγχο (αν και δεν γίνονται στο ελλαντα), μπορεί να τα ξανά ζητήσουν. 

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, Mr_Terror said:

Η θα μιλησεις με την εξυπηρετηση πελατων η θα γινει στο ταμειο η αποφορολογηση.Θα ζητησεις πριν πληρωσεις στο ταμειο να σου κανουν την αποφορολογηση.Να εχεις μαζι σου εκτυπωση απο το taxisnet τα στοιχεια της επιχείρισης.

14 minutes ago, SabotazNic said:

Επειδή έχει ξανά συζητηθεί πολύ, επίσης θα πω ότι αν αφειρεσεις τώρα τον ΦΠΑ, ή αν πληρώσεις το συνολικό ποσό τώρα, ο ΦΠΑ θα αφαιρεθεί από το 3μηνο. Προφανώς τώρα απλά θα δώσεις άμεσα λιγότερα λεφτά. Έμμεσα είναι η ίδια τιμή. 

Επισης, η επιχείρηση μπορεί να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο? Σε πιθανό έλεγχο (αν και δεν γίνονται στο ελλαντα), μπορεί να τα ξανά ζητήσουν. 

Με καλύψατε και οι 2! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zacharias99 είπε

Με καλύψατε και οι 2! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Προσοχή! Αν το πάρεις με τιμολόγιο δεν είναι νόμιμο να το πάρεις με φπα. Το ίδιο ισχύει και με τα κινητά και τα Laptop. Πρέπει να το πάρεις χωρίς ΦΠΑ.

Μίλα με το λογιστή σου και μη παίρνεις συμβουλές απο forum.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Στα παιχνδια της nintendo οχι δεν ισχύει αλλα σε ολα σχεδον τα μεγαλα ports ισχύει. LA niore wolfenstein κλπ. Επιπλέον σχεδον ολα τα διπλά παιχνιδια το ενα ειναι download only. Τα 32γβ δεν φτάνουν με τπτ.

Παράδειγμά το boderlands θελει 40γβ η κατι τέτοιο λολ.

Έχω 10 παιχνίδια ,τα 2 κατεβασμένα από το online store και ακόμη δεν έχω πάρει sd

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, tcktcktck said:

Έχω 10 παιχνίδια ,τα 2 κατεβασμένα από το online store και ακόμη δεν έχω πάρει sd

Χάρηκα! Δεν μας λες τι παιχνίδια μαγκα μου.  Στα exclusives σχεδον ολα ειναι με 32/16γβ καρτα και δεν χρειάζονται sd. Αν παίζεις ports τα πιο πολλά ειναι σε 8γβ καρτα και τα περισσεύματα πρεπει να τα κατεβασεις. Λιγα ειναι τα καλα ports οπως witcher και doom. Αν θες να τα αγοράσεις απο το store της nintendo τοτε το καθενα ειναι 10γβ minimum.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, giopa62 είπε

Προσοχή! Αν το πάρεις με τιμολόγιο δεν είναι νόμιμο να το πάρεις με φπα. Το ίδιο ισχύει και με τα κινητά και τα Laptop. Πρέπει να το πάρεις χωρίς ΦΠΑ.

Μίλα με το λογιστή σου και μη παίρνεις συμβουλές απο forum.

Δεν ισχυει κατι τετοιο. Το τιμολογιο το περναει ο λογιστης ως εξοδο και αφου εχει πληρωθει ο ΦΠΑ, θα αφαιρεθει απο τον ΦΠΑ του 3μηνου.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μην χαλατε τσαμπα το θεμα της προσφορας αυτης.

Το τι microSD θα αγορασει ο καθενας δεν αφορουν την εδω προσφορα,ουτε για τα περι τιμολογιου.....

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν ισχυει κατι τετοιο. Το τιμολογιο το περναει ο λογιστης ως εξοδο και αφου εχει πληρωθει ο ΦΠΑ, θα αφαιρεθει απο τον ΦΠΑ του 3μηνου.

Φίλε @SabotazNic δεν έχεις δίκιο. Επισυνάπτω απόσπασμα από τις διατάξεις

4. Σε περίπτωση που ενώ συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου 39α ληφθούν τιμολόγια με Φ.Π.Α., από υποκείμενα στο φόρο πρόσωπα με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών τους, επισημαίνεται ότι για το Φ.Π.Α. των τιμολόγιων αυτών δεν παρέχεται δικαίωμα έκπτωσης.

Παρ όλα αυτά όπως είπες κι εσύ έλεγχοι και ελλαντα δεν πάνε μαζί

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arch77 είπε

Φίλε @SabotazNic δεν έχεις δίκιο. Επισυνάπτω απόσπασμα από τις διατάξεις

4. Σε περίπτωση που ενώ συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου 39α ληφθούν τιμολόγια με Φ.Π.Α., από υποκείμενα στο φόρο πρόσωπα με δικαίωμα έκπτωσης του φόρου των εισροών τους, επισημαίνεται ότι για το Φ.Π.Α. των τιμολόγιων αυτών δεν παρέχεται δικαίωμα έκπτωσης.

Παρ όλα αυτά όπως είπες κι εσύ έλεγχοι και ελλαντα δεν πάνε μαζί

Ωραίος το βρήκες Γρήγορα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Το τι microSD θα αγορασει ο καθενας δεν αφορουν την εδω προσφορα

Και όμως, είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες. Γιατί παίρνεις κάτι, και μετά μένεις με την προσφορά στο χέρι. Αλλο να νομίζεις ότι πρέπει να δώσεις 300 ευρώ, άλλο 350, 400 (κάρτα, χειριστήρια, τζάμι κλπ) για να έχεις κάτι αξιοπρεπές. Και δεν έχουν όλοι το χρόνο για ψάξιμο, ούτε χρήματα για πέταμα.

2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

- και τα joycons drift αλλά  αγοράζεις το (ακριβο!! ) gamepad έτσι και αλλιως 

Συγνώμη, επειδή δεν γνωρίζω καθόλου από Nintendo, σε ποιο gamepad αναφέρεσαι ?

Επεξ/σία από qwerty99
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, qwerty99 said:

Και όμως, είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες. Γιατί παίρνεις κάτι, και μετά μένεις με την προσφορά στο χέρι. Αλλο να νομίζεις ότι πρέπει να δώσεις 300 ευρώ, άλλο 350, 400 (κάρτα, χειριστήρια, τζάμι κλπ) για να έχεις κάτι αξιοπρεπές. Και δεν έχουν όλοι το χρόνο για ψάξιμο, ούτε χρήματα για πέταμα.

Συγνώμη, επειδή δεν γνωρίζω καθόλου από Nintendo, σε ποιο gamepad αναφέρεσαι ?

https://www.skroutz.gr/s/20948330/8Bitdo-SN30-Pro-Black.html

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...