Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch + Super Mario Odyssey, 299€ @ Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρέπει να κρατηθώ....οοοοοομμμμμμ

Δημοσ.

ενταξει, ετσι οπως το παμε σε λιγο θα βρεθουν και καποιοι να πουν οτι θελουν να τους πληρωσουν κιολας για να το παρουν... :P

για την ωρα ειναι μια παρα πολυ καλη προσφορα παντως. Εχουν παιξει και κατα καιρους προσφορες και με καρτες eurobank που εβγαινε καλη τιμη και παλι, γυρω στα 250 με την επιστροφη -χωρις παιχνιδι ομως.

Δημοσ.
15 minutes ago, christos_75 said:

Μπορεις να το παρεις, και να πουλησεις το SMO σφραγισμενο με 35-40 και να παρεις το Zelda μεταχειρισμενο με 35 απο εδω. ;) 

τσεκαρε τις αγγελιες και κατι θα βρεις.... 

Εκεί που κρατιέμαι να μην καταστραφώ με το νήμα που ανέβασες, τσουπ, πετάγεσαι και με αποτελειώνεις χαχαχαχα!!!

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ που ανέβασες την προσφορα!

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vegeta1983 είπε

Πολυ καλη προσφορα και τα μεταχειρισμενα κλασικα στον θεο στις αγγελιες !!! (sorry για το off topic)!

Τα περισσότερα μεταχειρισμένα αξίζουν περισσότερο από τα new γιατί είναι "hackable".. Just saying..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, jmirko15 said:

Τα περισσότερα μεταχειρισμένα αξίζουν περισσότερο από τα new γιατί είναι "hackable".. Just saying..

Με αυτη την λογικη δεν αξίζει τπτ γτ το switch emulation εχει κανει τεράστια βήματά τον τελευταίο μηνα. Οτι παιχνίδι βγαίνει ειναι playable χωρίς κανενα update. Και απ οτι εχω καταλάβει υπάρχουν ατομα που κανουν το development φουλ τιμε αφου εχουν έσοδά απο donations.

To μεγαλο "ατού" του switch ειναι το portability. Ειδικα το switch lite.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp44christos είπε

Με αυτη την λογικη δεν αξίζει τπτ γτ το switch emulation εχει κανει τεράστια βήματά τον τελευταίο μηνα. Οτι παιχνίδι βγαίνει ειναι playable χωρίς κανενα update.

Καμία σχέση το emulation με αυτό αλλά ΟΚ.

Δημοσ.
Just now, jmirko15 said:

Καμία σχέση το emulation με αυτό αλλά ΟΚ.

Οχι και καμια αλλα αν ειναι ο αλλος να μπει στον κόπο.

περα το emulation το switch εχει παιχνιδαρες. Mario Odyssey, Breath of the wild, Mario maker, mario cart 8,animal crossing, pokemon kok  Και πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει να πιτσιρικια (βαλτε του ενα γιαλινο screen protector).

Να αναφέρουμε οτι το switch θελει μια 400gb sd card γτ δεν υπαρχει παιχνιδι χωρις download.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω οτι η προσφορα ειναι μεχρι 3/6 ή μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων.

σε Redblue δειχνει οτι εχει μεινει με 32 τεμαχια...(δεν ξερω εαν θα βαλει αλλα πιο μετα)

Γκρι (επειδη το τσεκαρα και αυτο) 11.

image.png.489ec14f94327ca38645daf588fbf7e5.png

image.png.6e7d94aa52a20ec6e31f207614ddcb6b.png

Επεξ/σία από christos_75
Δημοσ.

Ξέρω έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δεν το βρίσκω...

Πως γίνεται να αφαιρεθεί η αξία του ΦΠΑ σε Online παραγγελία?

Έχω τα δικαιολογητικά, αλλά πατώντας Τιμολόγιο στο site η τιμή παραμένει στα 299.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, mp44christos είπε

(βαλτε του ενα γιαλινο screen protector).

Να αναφέρουμε οτι το switch θελει μια 400gb sd card γτ δεν υπαρχει παιχνιδι χωρις download.

Μπορείς να προτείνεις καμία συγκεκριμένη κάρτα και τζαμάκι ? Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, qwerty99 said:

Μπορείς να προτείνεις καμία συγκεκριμένη κάρτα και τζαμάκι ? Ευχαριστώ.

https://www.skroutz.gr/s/12686415/Sandisk-Ultra-microSDXC-400GB-U1-A1-with-Adapter.html

Αν θες και θήκη δες εδω αλλιώς οτι τζαμακι και να παρεις θα κανει δουλεία.

https://www.skroutz.gr/s/10844514/Nintendo-Switch-Carrying-Case-Screen-Protector-Black.html#reviews

Επεξ/σία από mp44christos
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, petran91 είπε

Από όσο ξέρω έχει διορθωθεί στην 2019 έκδοση.

Προσοχή στην παραπληροφορηση και τα φεικ νιουζ (πληροφοριακά το λέω οχι επιθετικά) Δεν έχει διορθωθεί τπτ. Το κλασσικό πρόβλημα με τα ντριφτ υπάρχει κανονικά και στις νέες εκδόσεις. Η αναβάθμιση που έχουν είναι στην αυτονομία ΤΗΣ μπαταρίας.

Δημοσ.
1 hour ago, mp44christos said:

Αν μιλάμε για τυχόν updates ναι αλλιώς προφανώς και δεν ισχύει αυτό. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Προσοχή στην παραπληροφορηση και τα φεικ νιουζ (πληροφοριακά το λέω οχι επιθετικά) Δεν έχει διορθωθεί τπτ. Το κλασσικό πρόβλημα με τα ντριφτ υπάρχει κανονικά και στις νέες εκδόσεις. Η αναβάθμιση που έχουν είναι στην αυτονομία ΤΗΣ μπαταρίας.

Δίκιο έχεις. Γι αυτό είπα "από όσο ξέρω". Δεν ξέρω καλά από ότι φαίνεται. Δεκτόν, το κάνω edit.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...