Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι δύσκολο για την microsoft να βάλει tabs στον explorer, αλλά καταλαβαίνεται πως στον σχεδιασμό του GUI ενός τόσο διαδεδομένου εργαλείου, επικρατεί η άποψη των περισσότερων που ΔΕΝ επιθυμούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Και μέσα στους περισσότερους είναι και οι λιγότεροι έμπειροί χρήστες που άμα του βάλεις ΤABS χαθήκανε… 
Ο πιο έμπειρος θα βρει κάποια εφαρμογή να κάνει την δουλειά, εξάλλου αν το OS είχε τα πάντα έτοιμα, οι μικρές εταιρείες software τι θα βγάζανε?

Σε κάθε περίπτωση στα δικά μου PC, το update πήγε super, σε αυτούς που θα έχουν βάλει εφαρμογές… για να κλείνουν τα updates/unnecessary services/registry cleaners-tweakers… λογικό να βγάλει πρόβλημα, ιδιαίτερα αφου μιλάμε για εξαιρετικά σύνθετο κώδικα. Άλλα αυτοί που τα κάνουν ξέρουν καλύτερα από την Microsoft…

• Like 2
Δημοσ.

Φτιάχνουν κάτι κ χαλάει παρακατι. Μου είχε κάνει πριν λίγες ημέρες ένα update κι ενώ του έδωσα εντολή να το επανεκκινησω αργότερα, τσουπ κλείνει μετά από δέκα λεπτά κ όταν άνοιξε δεν αναγνώριζε τις μισές θύρες usb. Περισσότερο προβληματικά απ'ότι λειτουργικά τα updates.

Δημοσ.
40 minutes ago, Filippos12 said:

Η ενημερωση οπου θα περιλαμβανει το news bar διπλα απο τη γραμμη εργασιων ποτε θα ερθει Ελλαδα περιπου ? υπαρχει καμια σχετικη δημοσιευση πανω σε αυτο ?

Νομιζω σε αυτο το update.

Εγω τουλαχιστον το εχω αυτο το feature στην Insider preview εκδοση.

• Thanks 1
  • Members
Δημοσ.

Για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το WSL από 1 σε 2, οδηγίες εδώ. Υπόψη ότι η μετατροπή μπορεί να αργήσει (σε εμένα έκανε γύρω στο μισάωρο). 

• Like 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, barman_ είπε

Δεν μου εμφανισε κατι ακομα,εσας?

Ούτε σε εμένα το δείχνει, έβαλα το update tool της Microsoft και μου το βρήκε. 

Δημοσ.

Καμια cortana θα δουμε στα ελληνικα μας windows?

Οσες φορες δοκιμασα εστω με ελληνικο μενου αλλα αγλικη ομιλια δεν επιασε.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nasos74 είπε

Δεν νομίζω να είναι δύσκολο για την microsoft να βάλει tabs στον explorer, αλλά καταλαβαίνεται πως στον σχεδιασμό του GUI ενός τόσο διαδεδομένου εργαλείου, επικρατεί η άποψη των περισσότερων που ΔΕΝ επιθυμούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Και μέσα στους περισσότερους είναι και οι λιγότεροι έμπειροί χρήστες που άμα του βάλεις ΤABS χαθήκανε… 
Ο πιο έμπειρος θα βρει κάποια εφαρμογή να κάνει την δουλειά, εξάλλου αν το OS είχε τα πάντα έτοιμα, οι μικρές εταιρείες software τι θα βγάζανε?

Σε κάθε περίπτωση στα δικά μου PC, το update πήγε super, σε αυτούς που θα έχουν βάλει εφαρμογές… για να κλείνουν τα updates/unnecessary services/registry cleaners-tweakers… λογικό να βγάλει πρόβλημα, ιδιαίτερα αφου μιλάμε για εξαιρετικά σύνθετο κώδικα. Άλλα αυτοί που τα κάνουν ξέρουν καλύτερα από την Microsoft…

Θα συμφωνούσα φίλε μου αν ήμασταν στο 2010.

Ο κόσμος σήμερα ξέρει πολύ καλά τι είναι tabs και πως δουλεύουν λόγω των browsers.

Και δεν νομίζω να είναι θέμα χρηστικότητας και αν θα μπερδευτούν οι χρήστες.

Είχαν σκοπό να βάλουν, υπήρχαν builds που τα είχαν αλλά τα έβγαλαν γιατί υπήρχαν σοβαρά bugs εξαιτίας τους.

Αλλά μιλάμε για τη Microsoft, ένα γίγαντα του λογισμικού, δεν το δέχομαι ότι δεν μπορούν να διορθώσουν τα bugs.

Αν δεν μπορούν να κάνουν fork όπως έκαναν το chromium.

Μια χαρά update είναι αλλά βαρέθηκα πια.

Τα ρημάδια τα sets θέλουμε που ούτε το γιοφύρι της Άρτας να ήταν.

Κι αν φοβόνται μη μπερδευτούν οι χρήστες, που δεν το πιστεύω για τους λόγους που έγραψα παραπάνω αν μην είναι η default επιλογή.

Είναι λίγο αστείο να σου λένε.. λόγω της 30της!!!! επετείου του notepad σου βάζω το συγκλονιστικό zooming και wrap στο find.

Τα sets να τα περιμένουμε στα 50χρονά. Άσπρα μαλλιά θα βγάλουμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρατριχα "Ιουνίου".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...