Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

protapolla seuxaristo gia tis apantiseis. Telika anebasa tin tileorasi mou pano kai meta apo kana trioro katafera kai epiasa sima. To stafinder profanos 8a einai xalasmeno afou akoma kai tora pou to enono den kanei tipota.Tora basika skeftomai na agoraso ena dreambox. 8a psa3o se proigoumena post autou tou thread na bro plirofories. Nanai kala to insomnia...

Δημοσ.

Kαι πολύ ακριβότερο επίσης.Μήπως συμφέρει τελικά skystar στο pc και μετα video out στην τηλεόραση??Όμως θα πέφτει τρομερά η ποιότητα ετσι???

Δημοσ.

egw den to exw dei...alla genika ta paidia exoun pei oti h poiothta einai mia xara...me to video out....o _DiMon_ malista eixe pei paliotera kai gia ena programmataki pou kykloforouse gia auton ton skopo.....alla prepei na sto ypenthimisei o idios....!

Δημοσ.

Η ποιότητα εξόδου στο tvout εξαρτάται από τον mpeg2 decoder που θα χρησιμοποιείς και από την κάρτα γραφικών σου. Εγώ είμαι σχετικά ικανοποιημένος (υπάρχει κάποια συμπίεση στο εύρος της φωτεινότητας της εικόνας, λιγότερο μαύρο δηλαδή) από το tvout ακόμα και με την geforce2 400mx που έχω, προφανώς οι νεότερες κάρτες (ειδικά έχω ακούσει για τις ATI) θα έχουν πολλή καλύτερη έξοδο. Btw, δε χρησιμοποιώ κανένα έξτρα πρόγραμμα για το tvout (μάλλον για το tvtool θα λες). Όλες τις ρυθμίσεις τις έχω κάνει από τους drivers της Nvidia (ακόμα και την ανάλυση 720Χ576 από το custom resolutions & refresh rates). Συνήθως χρησιμοποιώ το MyTheatre τον τελευταίο καιρό για τη λήψη των προγραμμάτων.

Δημοσ.

ego eimai mesa, efoson do oth proxoraei katatheto ston dimon ta 65 euro arxes ths bdomadas.

apo oth blepo endiaferon exoun ekfrasei 4

capthookb

papapas

KONSTEIN

tzinos

an thelei allos na to pei gia na proxorhsoume apo bdomada.

Δημοσ.

Μαλλον ειμαστε και αλλοι δύο ..

ME και SpY.

Απλα ρε παιδια πως θα γινει η δουλέια με δυο καρτες και ενα πιατο να βλεπουμε σε δύο PC?

Με twin LNB και μετα?diseqC??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...