passenger57 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 satfinder μπορούμε να βρούμε εύκολα σε μαγαζιά εδώ στην Ελλάδα? Στην Πάτρα θα βρώ? Κ πόσο έχει?
AoD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 nai poly eukola kai sini8os se katastimata pou eidikeutai sta doriforika. 10-14 euro kanei...
dwarves Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 @AoD, telika den mas eipes....sou doulepse o dekths?? entopises doryforo me to satfinder pou eixes? or exeis provlhma akoma??
AoD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 protapolla seuxaristo gia tis apantiseis. Telika anebasa tin tileorasi mou pano kai meta apo kana trioro katafera kai epiasa sima. To stafinder profanos 8a einai xalasmeno afou akoma kai tora pou to enono den kanei tipota.Tora basika skeftomai na agoraso ena dreambox. 8a psa3o se proigoumena post autou tou thread na bro plirofories. Nanai kala to insomnia...
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δεν έχει πολλές για DreamBox...Αλλά πάρε καλύτερα ένα mini-PC θα είναι πολύ καλύτερο από DreamBox!
AoD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Kαι πολύ ακριβότερο επίσης.Μήπως συμφέρει τελικά skystar στο pc και μετα video out στην τηλεόραση??Όμως θα πέφτει τρομερά η ποιότητα ετσι???
dwarves Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 egw den to exw dei...alla genika ta paidia exoun pei oti h poiothta einai mia xara...me to video out....o _DiMon_ malista eixe pei paliotera kai gia ena programmataki pou kykloforouse gia auton ton skopo.....alla prepei na sto ypenthimisei o idios....!
sotos65 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Η ποιότητα εξόδου στο tvout εξαρτάται από τον mpeg2 decoder που θα χρησιμοποιείς και από την κάρτα γραφικών σου. Εγώ είμαι σχετικά ικανοποιημένος (υπάρχει κάποια συμπίεση στο εύρος της φωτεινότητας της εικόνας, λιγότερο μαύρο δηλαδή) από το tvout ακόμα και με την geforce2 400mx που έχω, προφανώς οι νεότερες κάρτες (ειδικά έχω ακούσει για τις ATI) θα έχουν πολλή καλύτερη έξοδο. Btw, δε χρησιμοποιώ κανένα έξτρα πρόγραμμα για το tvout (μάλλον για το tvtool θα λες). Όλες τις ρυθμίσεις τις έχω κάνει από τους drivers της Nvidia (ακόμα και την ανάλυση 720Χ576 από το custom resolutions & refresh rates). Συνήθως χρησιμοποιώ το MyTheatre τον τελευταίο καιρό για τη λήψη των προγραμμάτων.
dwarves Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 @KONSTEIN, des se parakalw auto..... ss2 req. mallon den tha thn shkwnei to systhma sou.....
papapas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 είμαστε καμία τεσσάρια θα γίνει καμία ομαδική;
tzinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 ego eimai mesa, efoson do oth proxoraei katatheto ston dimon ta 65 euro arxes ths bdomadas. apo oth blepo endiaferon exoun ekfrasei 4 capthookb papapas KONSTEIN tzinos an thelei allos na to pei gia na proxorhsoume apo bdomada.
tzinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 a mhpos mporoume na paroume kai lnb apo autous? symferei?
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2005 Μαλλον ειμαστε και αλλοι δύο .. ME και SpY. Απλα ρε παιδια πως θα γινει η δουλέια με δυο καρτες και ενα πιατο να βλεπουμε σε δύο PC? Με twin LNB και μετα?diseqC??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.