Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρέπει να φορτώσεις graph file με Cyberlink Video και Moonlight Audio. Αυτό κάνω στο ProgDVB και δουλεύει άψογα. Με το Alt-DVB δεν έχω ασχοληθεί.

Δημοσ.

TeoNOKIA, thanks ala ego psaxno gia piato 6metra

se ena magazi pou piga edo sto iraklio kritis vrika kai mou ipan giro sta 1600euro

ego psxno gia selida gia na tin parangilo o idios kai etsi na glitoso to kerdos tou magaziou

Δημοσ.

Στο altdvb πολλες φορες η εικονα σε μερικα καναλια,οχι σε ολα ειναι χωρισμενη στα 2!ξερει κανεις τι φταιει?εχω δοκιμασει αρκετα graph files απο τα settings αλλα παλι τιποτα :(

Δημοσ.
Στο altdvb πολλες φορες η εικονα σε μερικα καναλια,οχι σε ολα ειναι χωρισμενη στα 2!ξερει κανεις τι φταιει?εχω δοκιμασει αρκετα graph files απο τα settings αλλα παλι τιποτα :(

ama den katafereis na to ftiaxeis me tous codecs pou sou egrapsan pio panw, tote h monh lysh einai dexi panw sthn eikona kai "close video" kai meta clik pali sto kanali...

Δημοσ.

Ερωτήσεις

1) Ρε παιδιά στο ΡROGDVB πώς κάνουμε αυτόματα scan σε όλους τους transponders

και όχι χειροκίνητα?

2) Έχει κανείς ταξινομήσει ΟΛΑ τα κανάλια - ραδιόφωνα (HOTBIRDS) να μας στείλει το αρχειάκι?

2)Ξέρει κανείς πού θα βρώ πληροφορίες για free satellite dowloading με την skystar2?

Δημοσ.
Ερωτήσεις

1) Ρε παιδιά στο ΡROGDVB πώς κάνουμε αυτόματα scan σε όλους τους transponders

και όχι χειροκίνητα?

2) Έχει κανείς ταξινομήσει ΟΛΑ τα κανάλια - ραδιόφωνα (HOTBIRDS) να μας στείλει το αρχειάκι?

2)Ξέρει κανείς πού θα βρώ πληροφορίες για free satellite dowloading με την skystar2?

1 "Channel list" / "Channel Search" / Hotbird 12346. Ta kanalia pos ta eixes perasei mexri twra ena ena?? :shock:

3 http://www.dvb-soft.net

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...