Bourdoulas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 eyxaristo paidia gia tin boi8eia.telika to eixa to kanali apla den mou emfanizontan san multivision8 alla english premier league.........anyway......ti ginete me ta taquilla?eno blepo oti to s2emu briskei kanonika to key den blepo eikona...simbainei kai s esas ayto?
Dynamics Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 eyxaristo paidia gia tin boi8eia.telika to eixa to kanali apla den mou emfanizontan san multivision8 alla english premier league.........anyway......ti ginete me ta taquilla?eno blepo oti to s2emu briskei kanonika to key den blepo eikona...simbainei kai s esas ayto? nomizw pws ta taquila exoun alaksei systhma kai den blepoun kai poloi sxedon kanenas....
jmasters Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 -DiMon_ κανένα νέο για το πότε έρχονται οι programmers?
_DiMoN_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Ρε γαμώτο μάλλον θα ζητήσω τα χρήματα πίσω...Γιατί ακόμα να μου τους στειλει από μέρα σε μέρα μου το πάει..
dipsa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά, δεν ξέρω πόσους ενδιαφέρει το θέμα του AC3 ήχου απο το PC με την SS2 και το ProgDVB... Η αλήθεια είναι οτι είχα καλοσυνηθίσει με τον παλιό επιτραπέζιο ψηφιακό δέκτη μου, τον οποίο είχα συνδέσει ψηφιακά με έναν A/V Receiver και είχα κανονικότατα 5.1 Dolby Digital super ήχο (...σε όσα κανάλια το υποστήριζαν, φυσικά) Με την SS2 έχω ξοδέψει πάρα πολλές ώρες ρυθμίσεων, googling κλπ αλλα ακόμη δέν έχω καταφέρει να "βγάλω" ψηφιακό σήμα AC3 από την κάρτα ήχου, από το optical/coaxial out, για χρήση εξωτερικού AV receiver ... Ίσως είναι αρκετά περίπλοκο το θέμα τελικά (ρυθμίσεις κάρτας ήχου, filter registering, ρυθμίσεις ProgDVB), αλλά κάθε βοήθεια είναι δεκτή. Έχω AMD 2600+, WinXP_SP2 και Audigy 2 Platinum Τι έκανα εως τώρα : Εγκατέστησα το Valex AC3 Filter, και του έκανα (υποθέτω) τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Στην κάρτα ήχου επέλεξα sampling rate 48kHz (για Dolby Digital). Στο ProgDVB επέλεξα κανάλι με AC3 stream (ORF 1), μετα επέλεξα tv with AC3 = elecard + valex AC3, restart, και κατάφερε να παίξει (!) αλλά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα.. Μετά, κόλλησε και η εικόνα. Αυτά ! Καμμιά ιδέα ? Thanks
_DiMoN_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Επιτέλους πήρα tracking number για τους programmers...Μετά τα Χριστούγεννα τους έχω και τους στέλνω: RI 2140 7947 9GB
takis17 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Ti exei ginei me thn Multidec and Co? Kanoun kamia ananeosh ston server mhpos? KALES GIORTES!!!
dwarves Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 @all....xronia polla kai kala.... @_DiMoN_, den exw perasei akoma na parw thn ss2 thn usb......! tha perasw me ton kainourgio xrono.....!! Thelw omws kai mia ss2 pci.....pote tha ginei kamia omadikh???
TeoNOKIA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Ti exei ginei me thn Multidec and Co?Kanoun kamia ananeosh ston server mhpos? KALES GIORTES!!! Όπως και αρκετά ακόμα sites. Τους καταδιώκει η αστυνομία Πάντως σε ένα που ρώτησα μου είπαν ότι δέχτηκαν επίθεση από hackers (DoS attack) :!: :!: :!:
takis17 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 thanks teoNOKIa. mhpos yparxei kanena paromio site??
passenger57 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΜΑΝΕΙΣ! μπορεί κάποιος να μου πεί, τι σόι diseque παίρνει η skystar2? σκέφτομαι να βάλω και κανέναν δεύτερο δορυφόρο!
tzinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 an ksanaginei omadikh paidia exo pisthei kai ego gia mia skystar kai ola ta sxetika
papapas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Και εγώ ομοίος για ομαδική είμαι μέσα οποσδήποτε... Άντε να ξεκινάμε και μια τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.