sarisn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστώ!! Για το Altdvb είναι ή για το progdvb?
zois_gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 sarisn, gia to prog kai oxi mono apla vazontas to codec anigi atidipote pou grafis me opio programa thelis. afto ida ego sto dikomou . me to alt den dokimasa ara den ksero.
sarisn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Μόλις εγκατέστησα τους codecs και τώρα τα μετατρέπει κανονικά :D:D:D:D Σ' ευχαριστώ πολύ zois_gr :lol:
sarisn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Ώπα κάτι έγινε από την ώρα που έβαλα τους codecs και τώρα δεν μου ανοίγει τα ΖΙΚ και Multivision και σχεδόν όλα να πω την αλήθεια στο AltDVB :(:(. Έχω κανονικά ήχο αλλά καθόλου εικόνα! Μήπως πειράχτηκε κάποια ρύθμιση? Στο progdvb χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση αφού τους εγκαταστήσω?
sarisn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 OK το έφτιαξα . Έπρεπε να αλλάξω το DirectShow από τις ρυθμίσεις του Altdvb και τώρα τα βλέπω πάλι κανονικά
jmasters Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 altdvb+new codecs όλα δουλεύουν μια χαρά !!!
dwarves Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Emena ena allo koufo pou mou ekane to altdvb...mias kai apofasisa na to anavathmisw ....ekane kati koulo...se merika kanalia o hxos...phgaine les kai milagan stroumfakia.... kai episis to allo koufo....krataei to prohgoumeno kanali miso sthn othoni pagwmeno...kai sthn allh mish paizei to kanali.... koula ola auta...alla tha ta ksanadokimasw......eixa katevasei thn full....meta evala kai to update beta pou exei...tis koulamares omws tis kanei....
sarisn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 krataei to prohgoumeno kanali miso sthn othoni pagwmeno...kai sthn allh mish paizei to kanali.... Αυτό μου το κάνει και μένα από την πρώτη μέρα που το έβαλα όταν πήγαινα από ένα κανάλι σε ένα άλλο (δεν το έκανε με όλα όμως). Απλά το κλείνεις και το ανοίγεις ξανά. Το άλλο που λες για τον ήχο μου το έκανε και μένα μόλις έβαλα τους καινούργιους codecs αλλά κατά έναν μαγικό τρόπο έφτιαξε μόνο του!!
dwarves Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 sarisn, kai dhladh auto me thnmish othonh lythike?? or apla akoma to kleineis kai to ksananoigeis... ???
sarisn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Ακόμα... αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου προσωπικά από τη στιγμή που διορθώνεται έστω και έτσι.
takis17 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 exo diavasei ta post gia tv sto pc alla den ksero apo pou na paro thn skystar2 kai ton allo eksopolismo?(o dimon eferne apo ger alla tora exei xathei kai eyto) doste mia bohtheia........thanks
dwarves Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 takis17, kapou edw gyrnaei....tha ton petyxeis...afou h teleutaia omadikh...prepei na egine pro 10 hmerwn....
sarisn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι... http://www.dvbshop.net/index.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.