Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγκατέστησα την έκδοση 4.44.1 (για intel cpu) αλλά και την 4.44.2 και δεν μου βλέπει την SS2 ενώ στο Altdvb την βλέπει κανονικά! Ξέρει κανείς γιατί το παθαίνω αυτό?? Δεν έχω ούτε firewall (το λέω γιατί την προηγούμενη φορά αυτό έφταιγε) αυτή τη φορά μόνο το Kaspersky Antivirus Personal 5.0.

HEEEEEEEEEELP !!!

Δημοσ.

@zois_gr Τα Full-X είναι σε CryptoWorks όχι σε PowerVu.

@sarisn Και γω την έιχα πάθει με το ProgDVB όταν είχα βάλει τους νέους drivers (4.3.0) της SS2 και δεν την έβλεπε. Τελικά έπρεπε να υπάρχει το Server4PC εγκατεστημένο γιατί το PrοgDVB χρειάζεται κάποιο αρχείο.Δες αν είναι αυτό. Την λύση μου την είπε ο sotos65 να είναι καλά το παλικάρι. Το ProgDVB έχω πετάξει έξω βέβαια. :lol:

Επίσης TPS εννοούμε το πακέτο που περιλαμβάνει τα Multivision κ.α.

Δημοσ.

Όσοι συμμετεχετε σε αυτήν την ομαδική στείλτε μου με pm που έχει θέμα

"ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤ SS2"

Και μέσα στην αρχή γράψτε τι γράψατε στην αιτιολογία κατάθεσης και από κάτω την διεύθυνση σας. Τηλέφωνο είναι χρήσιμο. Θα με βοηθούσε αν είναι στα Ελληνικά και της μορφής

Κώστας Τζαμος

Καρίτου 12

ΤΚ 12358 Ν.Σμύρνη

ΑΘΗΝΑ

Τηλ. 697-58.25.366

Δημοσ.
"Dear All,

You will be please to know that EURO1080/HD1 will now be able to be received in South-East Europe via Hellas SAT. This satellite extends the coverage to the regions Romania, Bulgaria, Greece and Northern Turkey and possibly Israel.

Apostolopoulos George

Senior Product Manager

INTERSYS S.A. "

Τέλη Νοεμβρίου!!!

Δημοσ.

Dantouan , δοκίμασε όταν δε σου παίζουν να κάνεις διπλό κλικ στα πρώτο νούμερο 0500 στο άσπρο πλαίσιο μέσα στα info του s2emu.

Δημοσ.

Εμένα στο TPS δεν μου δείχνει κανάλια που να λέγονται Multivision :(. Μήπως πρέπει να κάνω τίποτα άλλο? Έχω την έκδοση 4.44.1 με την 4.2.8 για την SS2 και με τα τελευταία s2emu και softcamkey.

Δημοσ.

Για να παιξει το progdvb υπαρχουν 2 λυσεις.

1) θα πας στο settings-device list θα πατησεις το sky star2 και μετα πατας το start

2)Aνοιγεις το progdvb του βαζεις ενα καναλι που εισαι σιγουρος οτι παιζει κλεινεις το προγραμμα και μετα το ξανανοιγεις.

Πιστευω θα λυθει το προβλημα ετσι.Εγω ετσι κανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...