Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είναι να μπάρει INVACOM εκτός αν έχει 1,80m πιάτο...

emeis tetoia den 8a paroume??? poio magazi??? to online stin germania??? :? :? :?

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Dimon αν ισχυέι με ένα πιάτο και 2 lnb μπορούμε να πιάσουμε 2 δορυφόρους αν μείνουνε χρήματα βάλτα για άλλο ένα lnb και αν θέλει κιάλλα στα βάζω στην τράπεζα. :D

Δημοσ.

Το ξέρω φίλε dantouan απλά έχει κανονίσει και για πιάτα και lnb μαγαζί απο αθήνα ο dimon για αυτό είπα στον dimon :αν ισχυέι με ένα πιάτο και 2 lnb μπορούμε να πιάσουμε 2 δορυφόρους αν μείνουνε χρήματα βάλτα για άλλο ένα lnb και αν θέλει κιάλλα στα βάζω στην τράπεζα.

Δημοσ.

Λοιπόν dimon αν δεν έχεις κανονίσει ήδη για πιάτα και lnb(σου είχα πει για 1.00 και ένα lnb) θέλω και εγώ πιάτο 1.20 και 2 lnb και τα υπόλοιπα χρήματα που θα χρειαστείς θα στα βάλω στην τράπεζα.

Δημοσ.

Μόλις έλαβα τις κάρτες, θα πάω να συννεοηθώ για τα πιάτα και θα ξαναποστάρω σε 2 ώρες για να κανονίσουμε την παράδοση!

Αν κάποιος δεν έχει πάρει πιάτο και θέλει να τα στείλω με Courier να μου δώσει τα στοιχεία του!

Δημοσ.

File sto cd tis skystar oi drivers einai oi 4.2.10 eno esi mas les apo ton odigo poy exeis ftiaxei na kataevasoyme tous 4.2.8.

Telika pious na katevasoume?

Oi 4.2.8 exoun tpt kolpa?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...