tosodoula Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Απο Ρουμανια που ειμαι με το progdvb 4.44.2 s2emu στο hotbird ανοιξα τα ZIK,ODYSSIE,AB 1,AB MOTEURS,ACTION,ANIMAUX,CHASSE&PECHE,ENCYCLOPEDIA,ESCALES,HISTOIRE,MANGAS,MUSIQUE CLASSIQUE,RFM-TV,RTL9,XXL,ZIK/XXL,ANIMAL PLANET,BBC PRIME,CFI PECO PRO,MEZZO,SLO-TV1,SLO-TV2,FOX KIDS,CARTOON NET/TCM,CNN INT,KINO POLSKA,DISCOVERY,ESP GREEK,MCM EUROPE,GAME ONE, MTV F,VH1,HRT-TV1,TV4,EQUIDIA PRO,CIVILISATION,CLUB,EUROPA EUROPA,PLAYBOY,POLSAT,POLSAT 2,POLSAT SPORT,SCIENCE,TRAVEL,AXN,REALITY TV,SF1,SF2,TSI1,TSI2,TSR1,TSR2,STAR ACADEMY,FRANCE2.3,HISTOIRE,M6,MULTIVISION8,PINK TV,TF1,TF6,TILI MILODY,TEST3,ESPN CLASSIC SPORT. Κατι σημαντικο στο progdvb την λιστα με τα καναλια να ειναι group by: provider name.Χρησιμοποιησα το alt dvb αλλα ειχα προβληματα με την εικονα πολλα κολληματα.Κατεληξα οτι το progdvb ειναι καλυτερο εχει καλυτερη εικονα συμφωνα με την καρτα γραφικων που εχω gf4 mx460 Αυτα
TeoNOKIA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Καταπληκτικό το πρώτο σου post tosodoula Κατι σημαντικο στο progdvb την λιστα με τα καναλια να ειναι group by: provider name. Γιατί είναι σημαντικό :?:
manik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μόλις βγήκε νέα έκδοση s2emu 1.09 με fix για τα TPS. Multivision και M6 ξανά μαζί μας λοιπόν!!
tosodoula Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Ειναι σημαντικο γιατι αν ειναι by satelite name δηλαδη ολα τα καναλια ονομαστικα βαλμενα δεν ανοιγουν γιατι το progdvb δεν τα εμφανιζει ολα αλλα οσα καναλια εχουν την ιδια ονομασια τα τρωει και εμφανιζει μονο αυτα που δεν ανοιγει το s2emu.Δοκιμασε το και θα το διαπιστωσεις. Σε ποιο site ειναι το s2emu v.1.09?
sarisn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μόλις βγήκε νέα έκδοση s2emu 1.09 με fix για τα TPS. Και για το Yanksee βγήκε patch!!! Για δώστε links... :D:D
tosodoula Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Να εισαι καλα αλλα το βρηκα απο την ιδια τοποθεσια λιγο πριν μου το πεις.
sarisn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Το Yanksee χρειάζεται στο AltDVB ή όχι? Επίσης εσείς που λέτε ότι βλέπετε τα TPS (αλήθεια πια κανάλια είναι αυτά?) χρησιμοποιείτε το ProgDVB ή το AltDVB?
sarisn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδιά από το AltDVB έχω κανονικά ήχο στα FullX αλλά καθόλου εικόνα . Ξέρει κανείς γιατί?
zois_gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 sarisn, ine se sistima power vu safto to sistima akus ixo ala den vlepis ikona se deleazoun gia na ginis sindromitis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.