Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Vst Το HD Forum έχει αλλάξει SR και όνομα (βγαίνει σαν Video_Server) και οι συχνότητες είναι αυτές που δίνει ο zois_gr. Θα σε συμβούλευα να μπαίνεις στο KingOfSat ή Lyngsat για να βλέπεις τις αλλαγές στους δορυφόρους.

Για να χρησιμοποιήσεις το r/c με άλλες εφαρμογές κατέβασε το Girder. Έχει και άλλα topic με το ίδιο θέμα.

@sarisn Χρησιμοποιώ AltDVB είτε Skyview με s2emu 1.08 και το τελευταίο softcam.key. Απλά επειδή τα Εurosport έχουν 3πλή κωδικοποίηση (Seca, Viaccess, Irdeto) θα πρέπει να επιλέγεις την viaccess που ανοίγει γιατί οι άλλες δύο δεν.....

@nmike Χρειάζεσαι και ένα plugin το Irdeto Cam 1.06 που συνεργάζεται με τον programmer.Θα πρέπει να το βάλεις στο φάκελο του εκάστοτε προγράμματος και όταν βλέπεις N**A θα πρέπει να είναι μόνο αυτό ενεργό και όχι κάποιο άλλο (Yankse, s2emu). Συμβουλή μου να πετάξεις το ProgDVB που είναι για τον πο***ο και να χρησιμοποιήσεις AltDVB ή Skyview. Είναι τα κορυφαία free αυτή την στιγμή.

@zois_gr Το Multivision 8 είναι στην δυτική δύσκολη δέσμη του HB.Λογικά θα έχει την ίδια κρυπτογράφηση με τα άλλα (άλλοι λένε πως είναι Viaccess 2.6 άλλοι Thalescrypt).Με την SS2 το έχω πιάσει και εγώ αλλά έχανα τα υπόλοιπα οπότε άντε γεια.

@Archon99 Το θέμα με το card sharring έχει σχέση με πειρατικά οπότε λίγη προσοχή στα γραφομενά σου. Όποιος ξέρει καλύτερα με pm.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
manik[/b'], Κάνεις λάθος υπάρχει το MD Irdeto CAM ver. 1.05 για NOVA

Αυτό εννοούσα αλλά την καινούργια έκδοση 1.06. Συγγνώμη για το λάθος.

Δημοσ.

Παιδιά μπορούμε να μάθουμε τίποτα για card sharing?Έχω ορίτζιναλ κάρτα στην δουλειά..αμαρτία δεν είναι να πληρώσω συνδρομή για το σπίτι?

Δημοσ.
manik' date=' Δεν νομίζω ότι υπάρχει καινούργια έκδοση 1.06

[/quote']

Dimon μιας και δεν είσαι καλά ενημερωμένος πάρτο απο εδώ.

Δημοσ.
@Archon99 Το θέμα με το card sharring έχει σχέση με πειρατικά οπότε λίγη προσοχή στα γραφομενά σου. Όποιος ξέρει καλύτερα με pm.

Giati to Y@nkse kai to s2εmu ti einai?

Etsi kai alios den einai auto to thema, mesa sto spiti mou gia eukolia to thelo. Ase min anoikso kai to stoma mou gia kapious allous tou theloun $$$ meso internet gia tin doulia auti....

manik, se euxaristo gia tin apantisi sou!

An kserei kaneis as mou stilei ena PM. Exei dikio o makin!

Δημοσ.

Ερωτήσεις

1) Με ποιά συχνότητα στους HOTBIRD πρέπει να συντονίσω το πιάτο μου ώστε να έχω το καλύτερο δυνατό σήμα?

2) Ο elecard είναι codec που συνοδεύει την ss2? Γιατί πρίν δεν τον ήξερα καν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...