Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά δώστε μου λίγο τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί.

Λοιπόν εγώ έχω αποκωδικοποιητή και δεν έχω δυνατότητα να συνδέσω και υπολογιστή με αυτόν. Ξέρετε που μπορώ να βρω κάρτες για να βλέπω κανάλια...?(για να μην με παρεξηγήσετε πάλι). Αυτή η sky2 card που λέτε τέτοια είναι? Σας παρακαλώ βοηθήστε λίγο γιατί δεν ξέρω αν τσάμπα έδωσα τόσα λεφτά τελικά.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν δεν θέλετε πάλι να τα γράψετε στο forum στείλτε μου μήνυμα στο [email protected]

Δημοσ.

chelseamaniac, φίλε μου κανονικά πρέπει να σβηστεί το Post...Έχουμε γράψει 70 σελίδες για να έρθεις και να γράψεις μπούρδες;;;;

Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις......

1) Πώς ρυθμίζω ρε παιδιά το τηλεχειριστήριο της κάρτας? Η κάρτα δουλευει κανονικά ....δουλευει με prog dvb? τί ρυθμίσεις βάζω?

2) Πώς θα κατεβάσω free data απο τους hotbird? Έχετε καμμιά σελίδα ενημέρωσης?

Δημοσ.

@chelseamaniac

Η κάρτα αυτή φίλε μου είναι μια κάρτα PCI που μπαίνει στον Η/Υ και κάνει την δουλειά του αποκωδικοποιητή που έχεις (και ακόμα παραπάνω βέβαια).Δεν είναι CAM ή smartcard.

@passenger57

Για να χρησιμοποιήσεις το r/c ο ποιο απλός τρόπος είναι να εγκαταστήσεις το WinLirc και να το βάλεις στο startup των Win ώστε να ξεκινά αυτόματα με αυτά.Επίσης θα χρειαστείς το αρχείο technisat.cf που υπάρχει στον φάκελο του DVBViewer TE (αλλιώς θα χρειαστεί να μάθεις εσύ τα κουμπιά στο WinLirc).Για το ProgDVB θα πρέπει να έχεις βάλει κατα την εγκατάσταση το WinLirc module.Αφού σιγουρευτείς οτι τρέχει το WinLirc (θα πρέπει να υπάρχει ένας γκρίζος κύκλος στην taskbar δίπλα στο ρολόϊ ο οποίος πατώντας κάποιο κουμπί του r/c να γίνεται πράσινος που σημαίνει ότι δέχεται τις εντολές) πας Settings-->Controls και ορίζεις τα κουμπιά του r/c στην εντολή που εσύ θες.Το ίδιο γίνεται και στα άλλα προγράμματα.

Δημοσ.

kalhmera se olous

evala to hd kanali ston neotion apokodikopoiith alla den to paizei.

vgazei mono kati tetragonakia

kserei kaneis giati ?

thelei eidikous apokodikopihtes ?

Δημοσ.

Μη περιμένεις φίλε VSt να δείς κάτι με το δέκτη σου (ή οποιοδήποτε συνηθισμένο δέκτη, για να μη νομίζεις ότι έχει κάτι να κάνει μόνο με το δικό σου). Δύο τρόποι υπάρχουν για να δεις HD κανάλια, είτε με ειδικό δέκτη (υπάρχουν ελάχιστοι και δεν ξέρω τις τιμές τους) και ο δεύτερος με μία κάρτα DVB (όπως η skystar2) με software decoder.

Δημοσ.
Μη περιμένεις φίλε VSt να δείς κάτι με το δέκτη σου (ή οποιοδήποτε συνηθισμένο δέκτη, για να μη νομίζεις ότι έχει κάτι να κάνει μόνο με το δικό σου). Δύο τρόποι υπάρχουν για να δεις HD κανάλια, είτε με ειδικό δέκτη (υπάρχουν ελάχιστοι και δεν ξέρω τις τιμές τους) και ο δεύτερος με μία κάρτα DVB (όπως η skystar2) με software decoder.

me thn ss2 opos tha diavases kai poio pano to eida kai epatha plaka.apla hthela na do an paizei kai me ton apokodikopoihth.

me thn ss2 kai me provolh se 29" thleorash einai to kati allo.

Δημοσ.

Βασίλη δεν το είχα προσέξει το μήνυμά σου προηγουμένως. Έτσι όπως έχει γίνει τουρλού-τουρλού και λίγο από όλα αυτό το topic είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις όλα τα post αν δεν κάθεσαι να ψάχνεις και κάποιες σελίδες πίσω. Αυτός είναι και ένας απ' τους λόγους που πριν από μερικές ημέρες είχα προτείνει να γίνεται νέο topic για κάθε θέμα που παρουσιάζεται και να μην μπαίνουν όλα εδώ. Αλλά φευ!

Τώρα για την ποιότητα της εικόνας η διαφορά με τα απλά κανάλια είναι η μέρα με τη νύχτα. Σα να φεύγει ένα θολό τζάμι από μπροστά από την εικόνα όταν βλέπεις HD. Όταν αρχίσουν και κανονικές εκπομπές σε τέτοια κανάλια οι περισσότεροι δεν θα θέλουν να ξαναδούν τα υπόλοιπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...