_DiMoN_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Το NOVA δεν έχει σπάσει...Πάντως παρακαλώ πολύ όχι ερωτήσεις τέτοιου περιεχομένου στο forum. Όσοι συμμετέχουν στην ομαδική θα τους δημιουργήσω έναν account στο site μου που θα έχει λεπτομερείς πληροφορίες (και αρχεία) για το πως θα εγκαταστήσουν την δορυφορική τηλεόραση!
_DiMoN_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Να και η Restricted περιοχή... Έχω στείλει σε όλους PM με username και password http://www.gadgethouse.net/sat_insomnia
SPANK Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 dimon exo parei edo kai ena xrono programmer programatizei apo kartes nova mexri tsipakia playstation.to thema einai oti pote den ekatsa na ftiaxo karta nova giati h skystar 1 pou exo den exei piso gia na valeis kartoula (( kati eipes omos oti boreis na diabaseis thn karta meso tou programmer me to progdvb me mia ena plugin??? ginetai auto??? exo kai adeies kartes pou prepei na kanoun kati xrises einai golwafer legontai nomizo kai mia allh plastikh me ena tsipaki epano. doste mou ta fota sas thanks
nio Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 programatizei apo kartes nova mexri tsipakia playstation den ixera oti antigrafetai i karta tis nova.... :?: isos kai na kano la8os vavaia... :!: pantos an ginetai, as mou steilei kapoios me pm na mou pei... Thanks!!
_DiMoN_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ρε παιδιά, μην ακούτε... Η κάρτα της NOVA εν αντιγράφεται!!! Μην ακούω χαζομάρες...
SPANK Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 vasika epidh den to ethesa sosta.ithela na po an boro na xrhsimopihhso ton programmer os endiameso gia na bazo kartes eite ths nova eite alles kai na xeklidono kanalia xoris na paro to aparaithto epipleon gia thn skystar 1 pou thelei gia na pernei kartes
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Να ενημερώσω ότι πλήρωσα για τις κάρτες την Πέμπτη-Παρασκευή για τις κάρτες, τα έστειλε με DHL σήμερα και θα τα λάβουμε την Δευτέρα.. Έχουν 2 χρόνια εγγυήσης Επίσης η κάθε κάρτα στοίχιζει 60€ . Αν κάποιος θέλει, παρήγγειλα παραπάνω, οπότε περισσεύουν! Πιάτα δεν θα μπορέσω να στείλω επαρχία... Θα σας δώσω την διεύθυνση του μαγαζιού όπου θα τα παραλάβετε!
LIQUID1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Φιλε _DiMoN_ θα ηθελα κι εγω μια καρτα αν υπαρχει διαθεσιμη . Για τα χρηματα απο δευτερα θα στα καταθεσω που θα ναι και ανοικτα οι τραπεζες.
dantouan Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Krima giati xasame to sabbatokiriako ( protomagia ) gia peiramata....
nio Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 kalimera _DiMoN_ kai pali eyxaristo gia tin voi8ia soy!! enas filos moy, 8elei 2 apo ta invacom ta lnb.... exeis parapano???
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Δεν είναι να μπάρει INVACOM εκτός αν έχει 1,80m πιάτο...Εγώ INACOM έχω, ναι μπορεί να πάρει στο μαγαζί σε καλή τιμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.