Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζεται ο κατάλληλος software mpeg2 decoder για να δουλεύει σωστά το HD. Σε μένα με Athlon XP 2800+ και κάρτα γραφικών geforce2 mx400 (ναι παίζει και αυτή) ένας καλός συνδυασμός για το High Definition είναι το AltDVB με το decoder της intervideo (windvd). Η χρήση της cpu βρίσκεται στο 65-75% και το κανάλι παίζει άψογα. Το progdvb δεν παίζει σωστά σε μένα σε HD. Η κάρτα dvb είναι η skystar2.

Και κάτι συμπληρωματικό για τον FELIX.

Πρέπει να βάλεις την Nexus (και την skystar1 όποιος την έχει) σε software mode σε όποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να δεις HD. Ο ενσωματωμένος hardware mpeg2 decoder της κάρτας δεν υποστηρίζει την ανάλυση και το bitrate του HD. Ακριβώς όπως συμβαίνει και με όλους τους desktop δέκτες (εκτός από ελάχιστους που είναι για αυτή ακριβώς τη δουλειά). Αλλά μου φαίνεται ότι δυστυχώς δεν θα δεις HD με την cpu που έχεις. Χρειάζεται κάτι αρκετά δυνατότερο.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι χρειάζεται ( πιάτο και lnb)για να πιάσω τα αναλογικά κανάλια των hotbird? έχω 85cm dish fraccaro 0,3 lnb και πιάνω ελάχιστα χιονάκια σαν μικρή παρεμβολή με έναν MANHATTAN αναλογικό δουρφορικό δέκτη. Τον χρησιμοποίησα( μέχρι να έρθει η skystar) για να συντονίσω το πιάτο που ομολογώ είναι λίγο στραβο στο οριζόντιο άξονα γιατι στο κονταρι εκει....απλωνει η κ.Γεωργία την μπουγαδα! :D :shock: :D

Δημοσ.

Φίλε μου το HD θέλει πολύ δύναμη, 2Ghz και πάνω, θέλει καλή κάρτα γραφικών....

Αλλά υπάρχει ένα "ελλάτωμα" σε κάρτες SS1 και λοιπές, από την στιγμή που κάνουν το decoding hardware...δεν τα καταφέρνουν software!

Αν ψάξετε καμία 20ριά σελίδες πίσω, αναφέρω ότι στα συν της SS2 είναι ότι κάνει software decoding!!!

Δημοσ.

_DiMoN_, μόλις μου ήρθε το δέμα! Οι programmers όμως δεν έχουν καλώδιο. Πρέπει να αγοράσω σειριακό καλώδιο λογικα.... Με την τροφοδοσία τι γίνεται;

Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση!

EDIT: Από ότι είδα στο http://www.clanzer.co.uk/phoenix.htm μπορούμε να συνδέσουμε οποιοδήποτε μετασχηματιστή DC ή AC με τάση από 9 έως 20 volts.

>The Power Supply for this Unit can be anywhere between 9 volts to 20 volts. 
It has a built in Bridge Rectifier, so it does not matter about the polarity and also it does not matter if the supply is AC or DC as it will correct this also for you.
It has a robust 5 volt regulator that will give out a nice stable, clean power supply. 

Δημοσ.

DIMON ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Mόλις παρέλαβα και εγώ το πακέτο και η κάρτ δουλευει μιαχαρά...μόνο που έχω χαμηλο σήμα και πρέπει να πάω παλι στην ταρατσα! :D

Δημοσ.

giorgos_g, des edw....http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=675282#675282

kai tha se voithouse na koitakseis kai ola ta posts....pragmatika einai poly xrhsima...kai akshzei thn wra pou tha fas...!

Δημοσ.

Για την επόμενη παραγγελία, αν αυτοί που ενδιαφέρονται μου καταθέσουν αύριο το ποσό θα γίνει αύριο η παραγγελία!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...