sotos65 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Χρειάζεται ο κατάλληλος software mpeg2 decoder για να δουλεύει σωστά το HD. Σε μένα με Athlon XP 2800+ και κάρτα γραφικών geforce2 mx400 (ναι παίζει και αυτή) ένας καλός συνδυασμός για το High Definition είναι το AltDVB με το decoder της intervideo (windvd). Η χρήση της cpu βρίσκεται στο 65-75% και το κανάλι παίζει άψογα. Το progdvb δεν παίζει σωστά σε μένα σε HD. Η κάρτα dvb είναι η skystar2. Και κάτι συμπληρωματικό για τον FELIX. Πρέπει να βάλεις την Nexus (και την skystar1 όποιος την έχει) σε software mode σε όποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να δεις HD. Ο ενσωματωμένος hardware mpeg2 decoder της κάρτας δεν υποστηρίζει την ανάλυση και το bitrate του HD. Ακριβώς όπως συμβαίνει και με όλους τους desktop δέκτες (εκτός από ελάχιστους που είναι για αυτή ακριβώς τη δουλειά). Αλλά μου φαίνεται ότι δυστυχώς δεν θα δεις HD με την cpu που έχεις. Χρειάζεται κάτι αρκετά δυνατότερο.
passenger57 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Ξέρει κανείς τι χρειάζεται ( πιάτο και lnb)για να πιάσω τα αναλογικά κανάλια των hotbird? έχω 85cm dish fraccaro 0,3 lnb και πιάνω ελάχιστα χιονάκια σαν μικρή παρεμβολή με έναν MANHATTAN αναλογικό δουρφορικό δέκτη. Τον χρησιμοποίησα( μέχρι να έρθει η skystar) για να συντονίσω το πιάτο που ομολογώ είναι λίγο στραβο στο οριζόντιο άξονα γιατι στο κονταρι εκει....απλωνει η κ.Γεωργία την μπουγαδα!
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Φίλε μου το HD θέλει πολύ δύναμη, 2Ghz και πάνω, θέλει καλή κάρτα γραφικών.... Αλλά υπάρχει ένα "ελλάτωμα" σε κάρτες SS1 και λοιπές, από την στιγμή που κάνουν το decoding hardware...δεν τα καταφέρνουν software! Αν ψάξετε καμία 20ριά σελίδες πίσω, αναφέρω ότι στα συν της SS2 είναι ότι κάνει software decoding!!!
VSt Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 kalhmera se olous. eida kai ego ayto to HD kanali kai epatha plaka h mera me thn nyxta me ta alla kanalia. h teleia eikona ...
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 ΠΟυ να το δεις σε προβολέα ή σε plasma οθόνη!
TeoNOKIA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 _DiMoN_, μόλις μου ήρθε το δέμα! Οι programmers όμως δεν έχουν καλώδιο. Πρέπει να αγοράσω σειριακό καλώδιο λογικα.... Με την τροφοδοσία τι γίνεται; Ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση! EDIT: Από ότι είδα στο http://www.clanzer.co.uk/phoenix.htm μπορούμε να συνδέσουμε οποιοδήποτε μετασχηματιστή DC ή AC με τάση από 9 έως 20 volts. >The Power Supply for this Unit can be anywhere between 9 volts to 20 volts. It has a built in Bridge Rectifier, so it does not matter about the polarity and also it does not matter if the supply is AC or DC as it will correct this also for you. It has a robust 5 volt regulator that will give out a nice stable, clean power supply.
giorgos_g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Re kopelia gia pite mou ki emena ti omadiki paraggelia kanete, mou einai ligo diskolo na diavaso 68 selides
passenger57 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 DIMON ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Mόλις παρέλαβα και εγώ το πακέτο και η κάρτ δουλευει μιαχαρά...μόνο που έχω χαμηλο σήμα και πρέπει να πάω παλι στην ταρατσα!
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 TeoNOKIA, μα δεν είναι ότι ότι!!! Και είδες σε τι τιμές τα πουλάνε και σε τι τιμές τα πήραμε..ΒΑσικά το αγοράσαμε από http://www.tailor-madecircuits.com/phoenix_3.htm Όπου το πουλάει 40? και εμείς το πήραμε στην μισή τιμή!!!
TeoNOKIA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Η πλακέτα γράφει πάνω: CLaNZeRS Phoenix/SmartMouse Ver3.1, http://www.wedzboyz.com/pcbs/
dwarves Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 _DiMoN_, poso peripou tha mou paei mia TECHNISAT SKYSTAR2 plus remote control usb ??? giati sthn epomenh omadikh...kata 99.9999% tha parageilw...
giorgos_g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Doriforika paraggelnete? ki ego thelo ti tha paraggilete tin epomeni fora re pedia? pou mporo na do ta proionta?
dwarves Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 giorgos_g, des edw....http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=675282#675282 kai tha se voithouse na koitakseis kai ola ta posts....pragmatika einai poly xrhsima...kai akshzei thn wra pou tha fas...!
giorgos_g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Nice! Thanks file Erotisi: pote tha gini i epomeni paraggelia gia SkyStar2 kai SatFinder?????
_DiMoN_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Για την επόμενη παραγγελία, αν αυτοί που ενδιαφέρονται μου καταθέσουν αύριο το ποσό θα γίνει αύριο η παραγγελία!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.