satsok13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Σε πίο μαγαζί στη Ελλάδα θα βρώ την skystar 2.Κοίταξα στο πλαίσιο και δεν την βρήκα.Παρακαλώ την βοήθειά σας.
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Αναφέρθηκε πιο πάνω,,,Γιατί δεν θέλεις από Γερμανία;;;
satsok13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Απλά δεν εχώ κανεί τέτοιου είδους συναλλαγή και είμαι λίγο επιφυλακτικός φιλε _DiMoN_
dreaming123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Φίλε satsok13 κοίτα τις προηγούμενες σελίδες!!!
zx Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 φιλε _DiMoN_ ενδιαφερομαι κι εγω για καποια πραγματα πες μου σε παρακαλω μεχρι ποτε πρεπει να σου πω τι θελω και να καταθεσω τα χριματα ? ευχαριστω γιαννης
nio Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 kalimera se olous!!! _DiMoN_ sou esteila ta xrimata kai sou asteila sto e-mail sou to apodeiktiko tis metaforas!!! otan olokliro8i i metafora steile mou ena ok!!!
Psyx Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 pedes apo to README.txt tou install tou software tis skystar2: !!! The software is not designed to operate on SMP or Hyper-Threading CPU systems an mporei kapoios as epiveveosei oti isxyei afto, gia na min tin patisoune ta pedia me HT cpu...
nio Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 telika exei steilei kanenas allos xrimata? ante giati den vlepo tin ora na mas er8oune!!!!
dantouan Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Ego paidia katethesa ta xrhmata simera gia 2 sistimata pou thelo kai tora apla perimenoume ton _DiMoN_ na kanei thn paraggelia.
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δεν μας νοιάζει το software της SkySrar, εμείς θα βλέπουμε TV ελεύθερα και κλειδωμένα κανάλια από το ProgDVB και όσοι έχουν επεξεργαστές με Hyper Threading ή συστήματα με 2 επεξεργαστές στο ProgDVB θα επιλέξουν την επιλογή "Only use the first CPU"
papadakn Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 _Dimon_ Σου έβαλα 135€ στον λογαριάσμό που σου έδωσα, ενημέρωσε με οτι τα πήρες και για την εξέλιξη της παραγγελίας. Νίκος
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Λοιπόν ευτυχώς οι περισσότεροι ήσασταν, συνεπής στην κατάθεση. Έχουμε μαζέψει συμμετοχή για 15 κάρτες. Περιμένω να μου στείλουν το invoice οι Γερμανοί κι επειδή δεν έχω μαζέψει όλα τα χρήματα η παραγγελία θα γίνει αύριο το πρωΐ. ----Συμβουλή---- Όταν θέλουμε να μεταφέρουμε μέσω WebBanking της Alpha Bank σε λογαριασμό της Alpha Bank άμεσα.. Κάνουμε το εξής: Πηγαίνουμε στο προφιλ και δηλώνουμε τον λογαριασμό. Πατάμε έξοδος. Ξαναμπαίνουμε και τώρα πατάμε μεταφορά σε προδειλωμένο λογαριασμό και έτσι η μεταφορά μας γίνεται άμεσα. Οικονομικά ok είναι οι Dantouan, Loser, Dreaming123, Bourdoulas, papadakn,(atm αύριο) Αύριο θα με πληρώσουν για 5 κάρτες και θα παραγγείλω έξτρα 5 κάρτες!
nio Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 i symvouli mallon itan gia emena... apla egrafe oti 8a sou eruoyn simera to mesimeri ta xrimata.... den ixera.... emena pantos apo ton logariasmo mou efigan prin apo ligo!!! 8es na to xanadeis?
diassaid Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Exo mia mikri aporia.Eida to progdvb ola kala.ta kleidia gia ta kodikopoiimena kanalia mporoume na ta xreisimopoiisoume kai xoris ton programmer.Gia to Nova diavasa se proigoumeno minima toy _Dimon_ xreiazomaste ena programmer kai mia <<original>> karta Nova.Gia poio logo???Tin na tin kanoume?Isa isa na travixoume to kleidi?Signomi an einai xazi i erotisi mou alla kati xano...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.