Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε _DiMoN_

ενδιαφερομαι κι εγω για καποια πραγματα

πες μου σε παρακαλω μεχρι ποτε πρεπει να σου πω

τι θελω και να καταθεσω τα χριματα ?

ευχαριστω

γιαννης

Δημοσ.

kalimera se olous!!!

_DiMoN_ sou esteila ta xrimata kai sou asteila sto e-mail sou to apodeiktiko tis metaforas!!!

otan olokliro8i i metafora steile mou ena ok!!!

Δημοσ.

pedes apo to README.txt tou install tou software tis skystar2:

!!! The software is not designed to operate on SMP or Hyper-Threading CPU systems

an mporei kapoios as epiveveosei oti isxyei afto, gia na min tin patisoune ta pedia me HT cpu...

Δημοσ.

Δεν μας νοιάζει το software της SkySrar, εμείς θα βλέπουμε TV ελεύθερα και κλειδωμένα κανάλια από το ProgDVB και όσοι έχουν επεξεργαστές με Hyper Threading ή συστήματα με 2 επεξεργαστές στο ProgDVB θα επιλέξουν την επιλογή "Only use the first CPU"

Δημοσ.

_Dimon_

Σου έβαλα 135€ στον λογαριάσμό που σου έδωσα, ενημέρωσε με οτι τα πήρες και για την εξέλιξη της παραγγελίας.

Νίκος

Δημοσ.

Λοιπόν ευτυχώς οι περισσότεροι ήσασταν, συνεπής στην κατάθεση. Έχουμε μαζέψει συμμετοχή για 15 κάρτες. Περιμένω να μου στείλουν το invoice οι Γερμανοί κι επειδή δεν έχω μαζέψει όλα τα χρήματα η παραγγελία θα γίνει αύριο το πρωΐ.

----Συμβουλή---- Όταν θέλουμε να μεταφέρουμε μέσω WebBanking της Alpha Bank σε λογαριασμό της Alpha Bank άμεσα.. Κάνουμε το εξής: Πηγαίνουμε στο προφιλ και δηλώνουμε τον λογαριασμό. Πατάμε έξοδος. Ξαναμπαίνουμε και τώρα πατάμε μεταφορά σε προδειλωμένο λογαριασμό και έτσι η μεταφορά μας γίνεται άμεσα.

Οικονομικά ok είναι οι

Dantouan, Loser, Dreaming123, Bourdoulas, papadakn,(atm αύριο)

Αύριο θα με πληρώσουν για 5 κάρτες και θα παραγγείλω έξτρα 5 κάρτες!

Δημοσ.

i symvouli mallon itan gia emena... :( :( :( apla egrafe oti 8a sou eruoyn simera to mesimeri ta xrimata.... den ixera.... emena pantos apo ton logariasmo mou efigan prin apo ligo!!! 8es na to xanadeis?

Δημοσ.

Exo mia mikri aporia.Eida to progdvb ola kala.ta kleidia gia ta kodikopoiimena kanalia mporoume na ta xreisimopoiisoume kai xoris ton programmer.Gia to Nova diavasa se proigoumeno minima toy _Dimon_ xreiazomaste ena programmer kai mia <<original>> karta Nova.Gia poio logo???Tin na tin kanoume?Isa isa na travixoume to kleidi?Signomi an einai xazi i erotisi mou alla kati xano...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...