Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πως λέγεται? Μπηκες δηλαδη στην σελίδα και δεν καταλαβες?

S2emu, classic things to do... αν και για να δουλέψει σίγουρα βάλτε το και στον root φακελο του DVBDream και στον φακελο Plugins.

Δημοσ.

Στο DreamDVB διόρθωσαν αρκετά bugs και είναι ένα αρκετά υποσχόμενο πρόγραμμα αλλά εμένα τουλάχιστον μου την σπάει την πρώτη φορά που θες να δεις κάποιο κωδικοποιημένο κανάλι να πηγαίνεις στο Channel Properties και να κατεβάζεις τα κλειδιά ECM ενώ στα άλλα προγράμματα AltDVB, Skyview αυτό γίνεται αυτόματα.Παρ' όλα αυτά έχει αρκετά + όπως το SatcoDX import utility και καλή οργάνωση των favorites.

To S2emu πρέπει να είναι στο φάκελο plugins αλλιώς δεν το εμφανίζει, ενώ το *.key στον κεντρικό φάκελο.

Δημοσ.

Thanaxix, ναι προτείνω την SkyStar1 στα 125? την έκδοση 1.3 και με 150? την έκδοση 1.5 .....

Αλλά τι να το κάνεις το TV-out αν έχει η κάρτα γραφικών δεν το ζρειάζεσαι και μια ATI 9200 50? έχει κι έχει TV-out...

Αν κάνεις κατάθεση μέχρι το μεσημέρι προλαβαίνεις να μπεις στην ομαδική!

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Αγόρασα ένα δέκτη STARSAT για τον πεθερό μου ο οποίος τελικά μου την "έκανε" και πήρε το πακέτο της ΝΟΒΑ. Έτσι ο δέκτης μου έμεινε αλλά είδα ότι μου κάνει για την χρήση που θέλω και θα τον κρατήσω.

Συνεπώς η SkyStar2-USB που έχω αγοράσει εδώ και λίγο καιρό μου "περισεύει" και την πουλάω. Έχει δουλέψει το πολύ 10 ώρες και είναι στο κουτί της με όλα τα καλώδια-manual-drivers. Την δίνω 100Ε όσο δηλαδή έχει στο usa-x.org κι έτσι γλυτώνετε τα μεταφορικά που είναι 22Ε και τον χρόνο αναμονής.Επίσης όποιος θέλει να την χρησιμοποιήσει σε σύστημα ή laptop χωρίς έξοδο TV δίνω και ένα PC-->TV μετατροπέα που έχει έξοδο s-video και RCA της K-World , 20Ε.

Επίσης δίνω "δώρο" κι ένα κουπόνι αξίας 10Ε από το παραπάνω μαγαζί για τις επόμενες αγορές σας ,που ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει PM για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της παράδοσης.

Φιλικά

Μάνος

Δημοσ.

twra gurisa apo uni k eida to post sou _dimon_ .... next time twra.etsi k alliws den viazomai.basika 8elw na vgazei shma mono sthn thleorash h doruforikh aneksarthta an to elegxw apto pisi.exw hdh gf 5700 gia to tvout opote den me noiazei.apla 8elw na anoigw to prog k na deixnei mono sthn tv.loipon opote ksanamazeftoume eimai mesa k egw.mallon skystar1.8elw k kalwdia.remote exei h oxi?

Δημοσ.

paraggelia me tis skystar den exei ginei akoma ego thelo 2 kai prepei na exoun mazeytei 5-6 opote logika tha moiothi to kostos etsi? perimeno apo ton _DiMoN_, na mou pei mia timi gia na katatheso gia tin deyteri kai mia kartoula recovery kai eimaste etoimoi na paraggeiloume

Δημοσ.

Mpori na me boithisi kapios giati exo to exis problima.

Sto AltDvb otan patao kapio kanali gia na do, mou dixni ikona gia 2-3 deuteroolepta kai meta mono ixo!!

An to kano egrafi omos kai pao na to do, mou to dixni kanonika me ixo kai ikona!! Ti mpori na fteh??

P.S. me to ProgDVB ine ola O.K. :o

Δημοσ.

phgene mesa sto programa, sto "device" meta directShow" kai epelexe sto "Main Graph File" to "SS2_BasicGraph.CRF" pata "set" kai tha exei lythei to provlima....

To exoume grapsei arketes fores afto to provlima :o . Ama diavaseis olo to "Doryforikh thleorash sto PC" tha sou lythoun oles oi apories :shock: .

Filika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...