Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βλέπει κανένας τα taquilla στον astra?εγώ τα πιάνω με 26% αλλά δεν μοθ τα ανοίγει (δείνει βέβαια οτι δουλεύει το yankse).

Οταν δείχνει τις διαφημίσεις τα βλέπω με σπασίματα.

Τα Taquilla άνοιγαν με το S2emu αλλά τώρα δεν ανοίγουν προς το παρόν.Μόνο κατά τις διαφημίσεις μπορείς να τα δεις αφού κλείνουν την κωδικοποίηση και μόλις ξαναρχίζει το κανονικό πρόγραμμα ξαναμπαίνει σε λειτουργία.

Και όμως με την κωδικοποίηση είμαι ΟΚ αλλά μάλον το σήμα δεν είναι αρκετό για να δω' date=' ενώ στις διαφημίσεις αρκεί[/quote']

Κι όμως δεν είσαι ΟΚ.Το ότι βλέπεις μόνο τις διαφημίσεις σημαίνει ότι η κωδικοποίηση δεν βγαίνει αφού ισχύει ότι είπα παραπάνω.Πολλά κανάλια(π.χ free-x tv κ.α) κλείνουν την κωδικοποίηση την ώρα των διαφημίσεων (για να πάρεις μια γεύση του τι χάνεις :wink: ) και την ξανα ανοίγουν όταν μπει το πρόγραμμα.Επίσης έχεις πρόβλημα και με το σήμα αφού σου κάνει σπασίματα και στις διαφημίσεις.Ελπίζω να δοκιμάζεις και με άλλους συνδυασμούς (AltDVB+S2emu) και όχι μόνο με ProgDVB+Yankse.

Έχω δοκιμάσει αρκετους συνδιασμούς και το μόνο που κατάφερα να δω ήταν μερικά δευτερόλεπτα του encrypted προγράμματος, δηλαδή πολύ λίγο από το buffer του progdvb κάθε φορά αλλάζεις κανάλι.Το s2emu δείχνει οτι έχει το key

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει αρκετους συνδιασμούς και το μόνο που κατάφερα να δω ήταν μερικά δευτερόλεπτα του encrypted προγράμματος' date=' δηλαδή πολύ λίγο από το buffer του progdvb κάθε φορά αλλάζεις κανάλι.Το s2emu δείχνει οτι έχει το key[/quote']

Δοκίμασε το AltDVB με το S2emu.Κατέβασε και το τελευταίο *.key.Επίσης πρόσεξε το S2emu να είναι στον κεντρικό φάκελο του προγράμματος και όχι σε κάποιον υποκατάλογο (π.χ. plugins).

Δημοσ.

Mia aporia/dieukrinisi/...

Anevika proxtes me to satfinder na stoxeuso to piato kalitera (sto multivision 1 px to progdvb deixnei 60%), alla me to pou to sindesa edeixne trelo sima, kai paw katw pali sto pc kai sindew to satfinder kai allazw kanalia, alou na sfirizei san trelo kai allou TPT!!! Kai malista ginetai kai to eksis: vazw to Multivision 1 k exei 60% sima (me tin euaisthisia sto satfinder na sfirizei) vazw apo to Absat paketo to kanali CineFX opou to progdvb deixnei 30% sima kai to satfinder sinei trelo sima pali, sfirizei perisotero apo to Multivision!!! Den mporw na anevw tora stin taratsa alla aurio tha tsekarw ena kanali pou den sfirizei sigoura kai tha paw gia stoxeusi ek neou! Poio kanali proteinetai???

Δημοσ.

Εγώ ενδιαφερομαι για μια ss2 με τηλεκοντρολ.

_DiMoN_ σου εστηλα και mail στο gadgethouse.net

Αν μαζευτουν και αλλοι πες μου για να κανω καταθεση.

Δημοσ.

Παιδιά ο τύπος της δίνει μόνο με τηλεκοντρολ...Είναι καλή προσφορά..+ ότι θα έχω και το κουπόνι της έκπτωσης των 10?!!!

Δημοσ.

Δύο άτομα νομίζω είμαι μια χαρά.. Μπορούμε να βγάλουμε την τιμή, παιδιά αν προχωρήσετε σημερα σε κατάθεση κάνω παραγγελία!

Δημοσ.

Na kano mia erotisi....

Sta pio polla kanalia, px sta Multivision Exo Level 99% Quality 100%.

Sta kanalia tis SkyItalia paino Level 30% kai Quality 100%.

exei kanenas idea na mou pei giati ginete auto?

Exo 1m piatio kai echostar 0.3 lnb.

Δημοσ.

Τα SkyItalia για να τα κατεβάσεις θέλεις 1,4m πιάτο και πάνω...

Μπορεί να είναι στον ίδιο δορυφόρο αλλά είναι σε διαφορετικό transponder!

Όσο για το quality είναι η ποιότητα του σήματος που πιάνεις!

Δημοσ.

Οι geokokos,p_adam, assena,GothicCrusader[/bείναι σίγουροι και θα κάνουν κατάθεση σήμερα-αύριο]...

Αν είναι κανείς άλλος το λέει! Οπότε άυριο το μεσημέρι αν έχετε καταθέσει προχωράω σε παραγγελία!

Δημοσ.

!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Για περαστε και θαυμάστε:

http://www.dvbdream.org/

Βγήκε καινουργια έκδοση, φαίρνει πολύ στο progdvb, εχει ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! και βοηθητικό προγραμματάκι που κατεβαζει τους δορυφόρους και τα καναλια κτλ...

φαίνεται να ναι πολύ ελαφρύ, γρήγορο με πολλές ρυθμίσεις....!!!

try it!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...