Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

1.Για όποιον ενδιαφέρεται να έχει σήμα στην TV και δεν έχει έξοδο από την κάρτα γραφικών υπάρχει VGA to TV convertor σε stock στο ΠΛΑΙΣΙΟ της Μεταμόρφωσης. Είναι της K-World και παίρνει είσοδο από την έξοδο της κάρτας και δίνει έξοδο s-video και RCA και κοστίζει μόνο 23Ε.

Το χρησιμοποιώ και η εικόνα στην TV είναι άψογη.

Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή λύση & οικονομική λύση για τις παλιές κάρτες γραφικών και για LapTops χωρίς έξοδο s-video(όπως το δικό μου).

2.Τώρα σχετικά με το AltDVB που μου έστειλε ο φίλος sarisn το εγκατέστησα και συνεχίζει να μην μου δίνει εικόνα.Μου έχει σπάσει τα νεύρα, δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν έχω κάνει σωστά.Παιδιά κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί..

3.Άλλη μια ερώτηση που έχω είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπάρχον καλώδιο της τηλεόρασης για να περάσω και δορυφορικό σήμα.Για να το πώ πιο αναλυτικά, σε μία διπλοκατοικία με κεντρική κεραία TV θα μπεί και ένα πιάτο.Έχω διαβάσει ότι υπάρχει κάποιο "κουτί" που μαζεύει τα δύο σήματα και μπαίνει στον ιστό της κεραίας και ένα δεύτερο "κουτί" μπαίνει δίπλα στου δέκτες και δίνει έξοδο TV & SAT.

Το θέμα είναι αν η ποιότητα του σήματος είναι καλή και το κόστος λογικό.

Αν κάποιος έχει άποψη για το θέμα θα μπορούσε να μου πεί μερικά πράγματα και ίσως κάποιο μαγαζί που πουλάει αυτό το "σύστημα"?

Πάντα Φιλικά

Δημοσ.
Τώρα σχετικά με το AltDVB που μου έστειλε ο φίλος sarisn το εγκατέστησα και συνεχίζει να μην μου δίνει εικόνα.

Έκανες register το "Register_DvbSource.bat"? Επίσης δεν θυμάμαι αν σου είπα ότι πρέπει να εγκαταστήσεις και το Intervideo WinDVD 5 (ή νεότερο) για να μπορέσεις να δεις εικόνα καθώς το AltDVB χρησιμοποιεί codecs του προγράμματος αυτού.

Ελπίζω να τα καταφέρεις όπως κι' εγώ :)

Δημοσ.
πρέπει να εγκαταστήσεις και το Intervideo WinDVD 5 (ή νεότερο) για να μπορέσεις να δεις εικόνα καθώς το AltDVB χρησιμοποιεί codecs του προγράμματος αυτού.

:? oute kan to exw mesa sto pc....kai parola auta to altdvb...paizei mia xara...! :shock:

Δημοσ.

Xanagrafo afto pou eixa grapsei kai palaiotera gia ton filo pou exei provlima sthn eikona sto Alt-DVB

phgene mesa sto programa, sto "device" meta directShow" kai epelexe sto "Main Graph File" to "SS2_BasicGraph.CRF" pata "set" kai tha exei lythei to provlima....

Δημοσ.
Xanagrafo afto pou eixa grapsei kai palaiotera gia ton filo pou exei provlima sthn eikona sto Alt-DVB

phgene mesa sto programa' date=' sto "device" meta directShow" kai epelexe sto "Main Graph File" to "SS2_BasicGraph.CRF" pata "set" kai tha exei lythei to provlima....[/quote']

Ναι σωστός αρκεί να του έβγαλε το ανάλογο error (κι' εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα μεταξύ άλλων).

Δημοσ.

Εχω την skystar2 με 1,2 κινητο πιατο και στο altdvb θελω να βαλω τον hispasat, παω στο satellite παταω add τον hispasat μετα παταω save αλλα μετα μου βγαζει select lnb type! Τι κανω?

Δημοσ.

1. Patas ADD

2. Epilegeis ton doriforo

3. Sto pinakaki patas to koubaki "<-KU Linear"

4. Patas Save, Etoimos

(Den kserw tin diafora metaksi KU Linear kai KU Circular... kserei kapoios?)

Me Ku Linear pou to dokimasa doulepse mia xara...

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε! το εβαλα τωρα ομως μου αναβοσβηνει ενα κοκκινο δορυφορακι κατω αριστερα! στο hotbird βλεπω αρκετα καναλια στον astra λιγοτερα και στον hispasat κανενα!αλλα η εικονα ειναι καρε καρε!!!

μηπως δεν εχω καλο σημα? μου δινει εως 60% οπου ανοιγουν! πως μπορω να το αυξησω? στο progdvb η εικνο ειναι πολυ καλη αλλα δεν μου βγαζει και αυτο πολλους transporders!! μια βοηθεια παρακαλω...

Δημοσ.

Loipon, EURIKAAA!!! :) :) :)

Ena ekliktiko programmataki pou panw ap ola, DOULEUEI!!!

>WinAVI Video Converter is a ALL-IN-ONE solution for video file converting and burning. It supports convert: 

AVI to DVD
AVI to MPEG
AVI to VCD
AVI to MPG
All video format to DVD/VCD/SVCD/MPEG 
All video format to AVI/WMV/RM
Quicktime MOV convert
Flash SWF convert
DirectAC3 technology Only in world
Burning vcd/svcd/dvd

WinAVI Video Converter is easy to use and powerful for experts. Just one click to convert with beautiful user interface. Burning VCD/SVCD/DVD is supported. It supports almost all video file formats, including AVI, MPEG1/2/4, VCD/SVCD/DVD, DivX, XVid, ASF, WMV, RM, QuickTime MOV, Flash SWF. And it has a powerful video decompress/compress engine that convert whole AVI movie to DVD in 1 hours. Whatre you waiting for? Just use this software to convert your AVI to DVD and enjoy it now! 

Download from

http://www.winavi.com/

Mporeite diladi auta pou kanete record me to ProgDVB i alla progs na kanetai polla arxeia metatropi format (divx, xvid ktl) i kai na ta kanete DVD!

Gia more details mail me to: nycos@freemail

To kokkino doriforaki sto Altdvb tha pei oti den exei sima!

Sto hispasat ap oti katalava den prepei na exeis katholou kalo sima! Kanalia/Transporders einai kathara thema simatos...!

Isos to piato sou einai OK, alla logo moter mallon den to pianeis oso tha mporouses me stathero kai kala rithmismeno piato.

Me 60% sima prepei na dixnei kabana! genika panw apo 15-19% sima den exeis provlima, parakatw oso paei xalaei...

Δημοσ.

φιλε ευχαριστω για την ενημερωση! οταν κανω εγγραφη εχω προβληματα και η εικονα παει καρε καρε! με αυτο το προγραμμα που λες λυνεται το προβλημα? απλα το φορτωνω? το βαζω καπου μετα?

Δημοσ.

Βλέπει κανένας τα taquilla στον astra?εγώ τα πιάνω με 26% αλλά δεν μοθ τα ανοίγει (δείνει βέβαια οτι δουλεύει το yankse).

Οταν δείχνει τις διαφημίσεις τα βλέπω με σπασίματα.

Δημοσ.
Βλέπει κανένας τα taquilla στον astra?εγώ τα πιάνω με 26% αλλά δεν μοθ τα ανοίγει (δείνει βέβαια οτι δουλεύει το yankse).

Οταν δείχνει τις διαφημίσεις τα βλέπω με σπασίματα.

Τα Taquilla άνοιγαν με το S2emu αλλά τώρα δεν ανοίγουν προς το παρόν.Μόνο κατά τις διαφημίσεις μπορείς να τα δεις αφού κλείνουν την κωδικοποίηση και μόλις ξαναρχίζει το κανονικό πρόγραμμα ξαναμπαίνει σε λειτουργία.

Δημοσ.

Nycos, πολύ καλό το winavi από άποψη ταχύτητας αλλά έχω μια παρατήρηση να κάνω που, κατά τη γνώμη μου, είναι αρκετά σημαντική.΄

Μετέτρεψα ωραία και καλά μέσα σε 2 λεπτά ένα .mpg αρχείο σε .vob και από ότι είδα στο NeroVision έπαιζε μια χαρά πριν το "κάψω" σε DVD. Όταν πήγα όμως να μετατρέψω και ένα άλλο που ήθελα στον ίδιο φάκελο (D:\CD-r\DISK_0 όπου DISK_0 είναι ο φάκελος που έχει μετατρέψει το 1ο αρχείο) μου λέει ότι υπάρχει ήδη ο φάκελος και να κάνει overwrite και τέτοια, ενώ θα έπρεπε αυτόματα να το μετατρέπει σε νέο φάκελο.

Δηλαδή εγώ που έχω 20 αρχεία .mpg και θέλω όλα να τα μετατρέψω σε .vob πρέπει να χρησιμοποιήσω 20 διαφορετικούς φακέλους??? Εκτός αν υπάρχει καποιος τρόπος να λυθεί το εν λόγω πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...