sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 saxon, ξέρεις μήπως κανένα link για το dvdr-studio? Δεν το βρίσκω στο google
saxon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 psakse gia dvr-studio kai oxi dvdr opws to egrapses
nio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 ego, gt den katafera pote na do ta fullx channels???? altdvb xrisimopoio..... wtf... Nycos mporeis na to steiles kai se emena?
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ και με τις 2 εκδόσεις s2emu 1.075 και 1.076 ξεκινάνε τα fullx κανονικά και μετά από μερικά δευτεςρόλεπτα κολλάνε Ξέρει κανέις γιατί?
dwarves Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 sarisn, sto s2emu 1.075...pou lene oti twra vlepeis fullx...prepei na allakseis sto s2emu.ini mia parametro pou einai 12...kane thn 1.... emena me to 1.076 den epaize exthes pantos...mou kolage opws kai se esena...
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 dwarves, το έκανα αυτό που λες αλλά με την 1.075 δεν ανοίγουν καθόλου. Το packet το έχεις 184 ή default?
dwarves Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 to packet apo oso thimamai prepei na einai 184....autos einai aloste kai o logos pou xrhsimopoioume to altdvb kai oxi kapoio allo....oti mporeis na allakseis to packetsize... mallon tha prepei na perimenoume thn allh ekdosh tou s2emu... ps: eimai douleia..opote den mporw na sou pw akrivos ti ginete sto diko mou systhma....
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 OK dwarves, , έβαλα την 1.076 με την ρύθμιση που είπες (από 12 σε 1) και το packetsize 184 και δεν μου κολλάει πια!!!! Δοκίμασέ το κι' εσύ και πες μας.
dwarves Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 sarisn, pisteuw oti tha exw to idio apotelesma me esena... aaaa gia egyklopaidikous logous...yparxei kai mia "peiragmenh" ekdosh tou Progdvd pou mporeis na ths allakseis to packetsize....alla den thn eixa vrei...apla...kserw oti yparxei...alla eixa akousei diafora paraponakia gia authn...oti eixe kapoia mikroprovlimata...
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το Alt-DVB πλέον. Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσω την SS2 στην τηλεόραση... Ξέρει κανείς πώς? Η κάρτα γραφικών μου έχει TV-out (δείτε την υπογραφή μου )
dwarves Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 sarisn, enwse to tv-out sthn tv.....etsi apla...an koitakseis poio pisw post..o _dimon_ eixe dwsei ena programma pou voithaei....alla prepei na psakseis... einai sigoura meta apo thn 30.....
DIMERR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Pws ginete na xrisimopiisw to remote control tis skystar2 sto progdvb?Exw kanei idi configure to winlirc.
manik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Pws ginete na xrisimopiisw to remote control tis skystar2 sto progdvb?Exw kanei idi configure to winlirc. Κατα πρώτης πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το Winlirc module κατά την εγκατάσταση του ProgDVB.Για να τσεκάρεις αν είναι εγκατεστημένο δες από το μενού Service αν σου βγάζει κάτω κάτω Winlirc client, τότε είσαι εντάξει. Μετά πας Settings-->Control διπλό κλικ πάνω στην κάθε εντολή,πατάς το αντίστοιχο κουμπί στο remote και είσαι έτοιμος!!
sarisn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Σύνδεσα κανονικά το TV-out με την τηλεόραση, πήρα εικόνα αλλά όταν ανοιξα το Alt-DVB φαινόταν κανονικά στην οθόνη αλλά μαυρη εικόνα στην τηλεόραση Ατυχήσαμε.... :( Ξέρει κανείς καμιά κάρτα με τις ίδιες δυνατότητες της SS2 αλλά και TV-Out (ανεξαρτήτως ποσού)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.