Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ και με τις 2 εκδόσεις s2emu 1.075 και 1.076 ξεκινάνε τα fullx κανονικά και μετά από μερικά δευτεςρόλεπτα κολλάνε :( Ξέρει κανέις γιατί?

Δημοσ.

sarisn, sto s2emu 1.075...pou lene oti twra vlepeis fullx...prepei na allakseis sto s2emu.ini mia parametro pou einai 12...kane thn 1....

emena me to 1.076 den epaize exthes pantos...mou kolage opws kai se esena...

Δημοσ.

to packet apo oso thimamai prepei na einai 184....autos einai aloste kai o logos pou xrhsimopoioume to altdvb kai oxi kapoio allo....oti mporeis na allakseis to packetsize...

mallon tha prepei na perimenoume thn allh ekdosh tou s2emu...:(

ps: eimai douleia..opote den mporw na sou pw akrivos ti ginete sto diko mou systhma....

Δημοσ.

OK dwarves, , έβαλα την 1.076 με την ρύθμιση που είπες (από 12 σε 1) και το packetsize 184 και δεν μου κολλάει πια!!!! Δοκίμασέ το κι' εσύ και πες μας.

Δημοσ.

sarisn, pisteuw oti tha exw to idio apotelesma me esena...:P

aaaa gia egyklopaidikous logous...yparxei kai mia "peiragmenh" ekdosh tou Progdvd pou mporeis na ths allakseis to packetsize....alla den thn eixa vrei...apla...kserw oti yparxei...alla eixa akousei diafora paraponakia gia authn...oti eixe kapoia mikroprovlimata...

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το Alt-DVB πλέον. Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσω την SS2 στην τηλεόραση... Ξέρει κανείς πώς? Η κάρτα γραφικών μου έχει TV-out (δείτε την υπογραφή μου ;))

Δημοσ.
Pws ginete na xrisimopiisw to remote control tis skystar2 sto progdvb?Exw kanei idi configure to winlirc.

Κατα πρώτης πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το Winlirc module κατά την εγκατάσταση του ProgDVB.Για να τσεκάρεις αν είναι εγκατεστημένο δες από το μενού Service αν σου βγάζει κάτω κάτω Winlirc client, τότε είσαι εντάξει.

Μετά πας Settings-->Control διπλό κλικ πάνω στην κάθε εντολή,πατάς το αντίστοιχο κουμπί στο remote και είσαι έτοιμος!! :D

Δημοσ.

Σύνδεσα κανονικά το TV-out με την τηλεόραση, πήρα εικόνα αλλά όταν ανοιξα το Alt-DVB φαινόταν κανονικά στην οθόνη αλλά μαυρη εικόνα στην τηλεόραση :(

Ατυχήσαμε.... :(:(:(

Ξέρει κανείς καμιά κάρτα με τις ίδιες δυνατότητες της SS2 αλλά και TV-Out (ανεξαρτήτως ποσού)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...