sarisn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 _DiMoN_, με το πιάτο που μου έχεις δώσει και τον υπόλοιπο εξοπλισμό, μπορώ να βάλω 2ο LNB? Με ενδιαφέρει να πιάνω κανάλια και από τον Astra. Αν ναι τι χρειάζεται να κάνω?
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Σήμερα εστάλησαν με Γενική Ταχυδρομική σε Θωμά Βασάκο (tracking. number 21730248-1) Δημήτρης Λουκαράς (tracking. number 21730247-0)
manik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Κάποιες επισημάνσεις. Αν έχετε πρόβλημα με την SS2 όπως ο sarisn και δεν έχετε εικόνα ενώ όλες οι ρυθμίσεις είναι εντάξει τότε φταίει σίγουρα το firewall.Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ένας καινούργιος κανόνας στο firewall για την IP της SS2 για να παίρνει δεδομένα, καθώς η κάρτα αναγνωρίζεται σαν network adapter από τα Win.Και με firewall ενεργοποιημένο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βλέπετε δορυφορικά κανάλια. Επίσης τα FullX δουλεύουν με S2emu, AltDVB καθώς και με το SkyView.
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Νσι αυτό το κατάλαβα κι' εγώ πλέον.... αλλά το Alt-DVB δεν λέει να μου δουλέψει με τίποτα
Nycos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 sarisin pes mou to mail sou na sou steilw to diko mou na dokimaseis... pm..
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΕ TO ALT-DVB!!!!!!!!!!!!! Να' ναι καλά ο Nycos που μου έστειλε το δικό του :D:D:D:D:D:D Χίλια ευχαριστώ φίλε μου ;)
Asenna Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Αφού κατάφερα να διαβάσω περί τις 20 σελίδες είμαι έτοιμος κι εγώ για το σετάκι Skystar+LNB+Πιάτο. Θα ήθελα να με συμπεριλάβεις όταν κάνεις πάλι ομαδική.
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για τα Multivision και αν ναι πώς τους βάζω?? Για το AltDVB μιλάω πάντα γιατί από το ProgDVB δεν μπορώ καν να τα δω. Αν δεν έχει ελληνικούς βολεύομαι και με αγγλικούς.
Perkins Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά γειά σας. Σας παρακολουθώ πολύ καιρό και έχω διαβάσει όλο το topic αρκετές φορές. Είναι περιτό να πω ότι κάνετε φοβερή δουλειά και μέσα από τις σελίδες κατάφερα να στήσω και το δικό μου δορυφορικό σύστημα. Έχω σταθερό πιάτο 80cm (λήψη HotBird) με LNB MTI 0.6db και SS2-USB με σύνδεση σε Laptop και από εκεί σε τηλεόραση. (Περιοχή Αθήνα - Μαρούσι) Ρύθμισα το πιάτο με satfinder και δεν μπορώ να πάρω σήμα κάτω από το 0 με τίποτα, ενώ από 0 έως +6 έχω 10.(Το satfinder πρέπει να είναι κοντά στο LNB ή κοντά στον δέκτη - έχω 20μέτρα καλώδιο και το βάζω κοντά στον δέκτη- είμαι σωστός?) Χρησιμοποιώ το ProgDvB αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί μου πιάνει μόνο 400 κανάλια TV, με σήμα & ποιότητα από 28% έως 85%. Το DVB Dream είναι πιό "ευαίσθητο" και μου έδωσε 700 κανάλια αλλά δείχνει μόνο 50% σήμα σε όλα. Έβαλα το ALT-DVB full packets αλλά δεν μου δίχνει καθόλου εικόνα και όταν κάνω scan τα κανάλια μου τα κατεβάζει μόνο σαν SID.... Κάνω κάτι λάθος? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Το laptop τρέχει WinXP-Home και είναι P4-2.6GHz 512ΜΒ. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
dwarves Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Perkins, egw to lathos pou eixa kanei arxika sto sthsimo tou piatou mou htan oti den eixa stripsei kai to LNB ... to exeis kanei auto??
Perkins Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 dwarves το έχω στρίψει αριστερά περίπου 1δάχτυλο όπως κοιτάμε το πιάτο. Το satfinder που το έβαζες κοντά στο LNB ή κοντά στον δέκτη. Σε ρωτάω γιατί σε μία προσπάθεια που το είχα κοντά στο LNB σφύριζε από -6 έως +6 με 10!!! ,αλλά το θεώρησα ότι ήταν λάθος.(Σ' αυτή την φάση δεν είδα τι σήμα είχα κάτω στόν δέκτη). Μήπως πρέπει να το ξανακάνω??
dwarves Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Perkins, auto to eixa parathrhsei kai egw...otan to eixa anamesa sto LNB kai sto piato...sfyrize san trelo...opote to apomakryna apo ekei gia na mou deiksei swsto...thn olh metrish pantos thn eixa kanei konta sto piato...alla fainotan normal oti mou edeixne... exe to ligo makria apo to piato....or konta ston dekth...kai ola nomizw oti tha pane kala...emena to piato mou kai to lnb...einai etsi...http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=391674
saxon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 sarisn den yparxoun ellhnikoi ypotitloi sta multivision. 2-3 pragmata mporeis na kaneis. 1. otan h tainia einai usa/uk kane double click sto aud. english kai tha akous agglika. 2. Katevase ena programmataki pou onomazete subtitler. http://www.eurotv.com/scripts/eutvprog.cfm apo edw vlepeis to programma apo ta multivision Bres tis tainies pou se endiaferoun kai katevase tous ellhnikous ypotitlous. Fortoneis tous ypotitlous sto subtitler kai thn wra pou arxizei h tainia kaneis enan mikrosygxronismo kai teleiwses. Exw dei merikes tainies me afto ton tropo kai den eixa provlhma. 3. apla kaneis record olh thn tainia h opoia grafete se .ts format. Me to dvr-studio thn metatrepeis se mpeg kai vazeis tous ypotitlous sou. An kapoios gnwrizei kapion pio aplo tropo as mas pei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.