_DiMoN_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Για πες κι εδώ το πρόβλημα μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος!
sarisn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά μου συνέβη ένα περίεργο πράγμα... Μόλις πήρα μεταχειρισμένη την Skystar 2 από ένα παιδί στο insomnia την συνδέω στη PCI και βάζω και τους drivers... Όλα μια χαρά ως εδώ. Βάζω το πιάτο στην ταράτσα και με το Satellite finder πιάνω μια χαρά τον Hotbird. Κατεβαίνω πάλι στο pc για βάλω το ProgDVB να κατεβάσει τα κανάλια.... Ολα μια χαρά πάλι. Ξεκίνησα να βλέπω κάποια κανάλια και επειδή μόλις είχα κάνει format στο σκληρό κλείνω το ProgDVB και βάζω το Kaspersky (antivirus) και το Kerio Personal Firewall 4. Με το που κάνω restart το pc και ανοίγω το ProgDVB πάπαλαααα..... δεν βλέπει ούτε την κάρτα ούτε τίποτα. Από το Device Manager των XP φαίνεται μια χαρά η καρτούλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Άντε λέω να φταίει το firewall... Το κάνω uninstall, reboot και πάλι τα ίδια. Βγάζω και το Kaspersky πάλι τα ίδια.... Ακόμα και σε άλλες 2 pci την έβαλα και δεν την βλέπει με τίποτα το ProgDVB!!! Σημειοτέων ότι έχω τους τελευταίους drivers και το ProgDVB που έχουν κυκλοφορήσει. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει plsssssssssssss.....
dwarves Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 sarisn, to programma pou exei mazi h ss2 sou douleuei?? dhladh ekeinw pou leei pc2setup...or kati tetoio...dhladh h karta anagnorizetai mia xarA??? thn vlepeis san karta diktyou mesa sto device manager?? allo programma ektos tou progdvb exeis dokimasei?
sarisn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Επίσης δοκίμασα και το Alt-DVB αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το video,,, κοινώς δεν βλέπω εικόνα παρόλο που βλέπει την κάρτα κανονικά και δείχνει να παίρνει σήμα επίσης κανονικότατα :(:( ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????
sarisn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 sarisn' date=' to programma pou exei mazi h ss2 sou douleuei?? dhladh ekeinw pou leei pc2setup...or kati tetoio...dhladh h karta anagnorizetai mia xarA??? thn vlepeis san karta diktyou mesa sto device manager?? allo programma ektos tou progdvb exeis dokimasei?[/quote'] Με πρόλαβες για 1 λεπτό dwarves,,, αυτό θα πρέπει να μου το πει ο Dimon που μου έδωσε και την κάρτα (δεν μου έδωσε κάποιο cd... όλους τους drivers και το software τα κατέβασα από το net). Pc2setup λέγεται το πρόγραμμα που έδινε η Technisat?
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Με το AltDVB πρέπει να τρέξεις κάποιο αρχείο exe or bat και να κάνει register το video και μετά να τρέξει...Έχω CD αλλά είναι αρχαία εκεί μέσα!!!
sarisn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά τίποτα. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν βλέπει τη κάρτα το ProgDVB :!: :!: :!: ενώ μετά από το format που είχα κάνει την έβλεπε κανονικά. Εσύ ρε Dimon είχες κανονικά εγκατεστημένα antivirus & firewall??? Και αν ναι σου δούλευε κανονικά η SS2 και το ProgDVB??
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 firewall δεν είχα ποτέ....Μόνο καμία φορά ενεργοποιημένο των Windows αλλά μόνο στο internet...Antivirus το Norton 2004
dwarves Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 sarisn, kai egw to firewall twn windows to exw energopoihmeno...kai apo antivirus to norton 2003....mia xara ola..kai to progdvb kai to altdvb mou paizoun mia xara...:S nai PC2setup legete to programma...nomizw oti tha mporeis na to katevaseis kai apo thn selida ths technisat...opws kai kalytero einai pou xrhsimopoieis tous teleutaious drivers...giati logika twn cd tha einai palioteroi....
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 To PC2setup αν δεν κάνω λάθος είναι μέσα στο πακέτο των drivers!
sarisn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δοκιμάζω το DVB Viewer τώρα... κατεβάζω τα κανάλια.... είδωμεν....
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Αν κατεβάζει τα κανάλια σημαίνει ότι είδε την κάρτα!
dwarves Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 pisteuw oti eidh tha vlepei... gia auto den milaei...
panoz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Kalispera s'olous katafera na diabasw kai tis 49 selides tou thread kai omologw emeina entupwsiasmenos! polu kali douleia _dimon_ kai dwarves !! _dimon_ , paraggeleies dexesai akoma ?
sarisn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά έκανα για ακόμα μια φορά format και τώρα όλα δουλεύουν ρολόι με το ProgDVB. Firewall δεν ξαναβάζω έτσι κι' αλλιώς άχρηστο είναι. Μόνο το Kaspersky θα βάλω και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.