dwarves Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 manik, etsi bravo...auta pou diavasa twra mou aresan kalytera.....to piato mou vevaia einai 1.10...alla tha tou valw ena LNB akoma gia Astra... ps: poso kostizei peripou autos o diakopths??
manik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 manik' date=' etsi bravo...auta pou diavasa twra mou aresan kalytera.....to piato mou vevaia einai 1.10...alla tha tou valw ena LNB akoma gia Astra... ps: poso kostizei peripou autos o diakopths??[/quote'] Χαίρομαι που σου άρεσαν Το DiSEqC 2/1 άντε να κάνει κανα 15άρι το πολύ.Το LNB για τον Astra θα πρέπει να το βάλεις στο κέντρο δηλαδή αν το έχεις στον Hotbird τώρα θα πρέπει να γυρίσεις το πιάτο αριστερότερα όπως κοιτάζεις το πιάτο από πίσω καθώς δεν έχει πολύ δυνατό σήμα όπως ο Hotbird και μην περιμένεις να τον κατεβάσεις όλο.Το δεύτερο LNB θα πάει στον Hotbird(παράκεντρο) και θα μπει δεξιά του κεντρικού όπως κοιτάζεις το πιάτο από μπροστά.
GothicCrusader Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Ευχαριστώ manik. Οπότε τελικά χρειάζομαι 3 twin LNB, δύο DiSEqC 4/1 και δύο αποκωδικοποιητές. Τα 3 twin LNB δίνουν δύο εξόδους το καθένα που πάνε στα 2 DiSEqC και τα δύο DiSEqC πάνε στα hardware devices που θα έχω στα δύο διαμερίσματα. Η εναλλακτική λύση με το μοτεράκι δεν έχω καταλάβει πώς δουλεύει. Αν είχαμε μόνο ένα διαμέρισμα, αντί για 2 LNB βάζεις ένα LNB και ένα μοτεράκι οπότε κινείται όλο το πιάτο επαναπροσανατολίζοντας το 1ο LNB; Θεωρείται πράγματι καλύτερη λύση; γιατί εμένα μου φαίνεται χειρότερη; Επίσης, γενικά αξίζει και τρίτο LNB (δηλαδή ο EutelSat;) ή δεν προσφέρει τόσα παραπάνω συγκριτικά με τα 2 LNB (δηλαδή Astra και Hotbird); Επειδή θα συνεισφέρουν και τα δύο διαμερίσματα δεν υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό. Απο περιέργεια, προς όλους, γενικά πόσα κανάλια πιάνετε; Στο πολύ περίπου.
_DiMoN_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ παιδιά αύριο 23/09/2004 παραγγέλνω όποιος θέλει να μοιραστούμε έξοδα αποστολής!
GothicCrusader Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 _DiMoN_, Ενδιαφέρομαι για τον παραπάνω εξοπλισμό, αλλά όχι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα γιατί πρέπει να ξέρω πρωταρχικά το συνολικό κόστος. Μπορείς να βρεις καλές τιμές όσον αφορά τα πιάτα, twin LNB κλπ; Για SS2, δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα γιατί έχω ήδη μία και πρέπει να τη δοκιμάσω και να δω αν λειτουργεί.
manik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Ευχαριστώ manik. Οπότε τελικά χρειάζομαι 3 twin LNB' date=' δύο DiSEqC 4/1 και δύο αποκωδικοποιητές. Τα 3 twin LNB δίνουν δύο εξόδους το καθένα που πάνε στα 2 DiSEqC και τα δύο DiSEqC πάνε στα hardware devices που θα έχω στα δύο διαμερίσματα. Η εναλλακτική λύση με το μοτεράκι δεν έχω καταλάβει πώς δουλεύει. Αν είχαμε μόνο ένα διαμέρισμα, αντί για 2 LNB βάζεις ένα LNB και ένα μοτεράκι οπότε κινείται όλο το πιάτο επαναπροσανατολίζοντας το 1ο LNB; Θεωρείται πράγματι καλύτερη λύση; γιατί εμένα μου φαίνεται χειρότερη; Επίσης, γενικά αξίζει και τρίτο LNB (δηλαδή ο EutelSat;) ή δεν προσφέρει τόσα παραπάνω συγκριτικά με τα 2 LNB (δηλαδή Astra και Hotbird); Επειδή θα συνεισφέρουν και τα δύο διαμερίσματα δεν υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό. Απο περιέργεια, προς όλους, γενικά πόσα κανάλια πιάνετε; Στο πολύ περίπου.[/quote'] Όταν έχεις μοτέρ έχεις ένα LNB στο πιάτο και αναλόγως τον δορυφόρο που διαλέγεις κινείται προς τα εκεί.Η λύση αυτή είναι καλύτερη μόνο όταν έχεις ένα δέκτη γιατί πιάνεις περισσότερους δορυφόρους και φυσικά έχεις περισότερα κανάλια.Σε καμμία περίπτωση όμως δεν μπαίνει μοτέρ όταν έχεις δύο διαμερίσματα με δύο δέκτες γιατί όπως είναι λογικό όταν κινεί από το ένα διαμέρισμα ο ένας το πιάτο ο άλλος στο δεύτερο διαμέρισμα θα χάνει την λήψη. Ποιόν Eutelsat εννοείς;Τον W3A στις 7E; Eutelsat είναι η εταιρεία που έχει και τον Hotbird. Ο W3A έχει πολλά τουρκικά κανάλια αλλά έχει πολύ καλό σήμα στην Ελλάδα οπότε τον πιάνεις καλά.Το θέμα είναι όπως προείπα ότι πρέπει να έχεις μεγάλο πιάτο για τα 3 LNB.Διάβασε στο forum του SDTV.gr για περισσότερα. Τα κανάλια που πιάνει κάποιος διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και ανάλογα το μέγεθος του πιάτου που έχει.Ο Hotbird εμένα μου βγάζει με το 1.40 που έχω γύρω στα 1250 TV+RADIO+DATA από τα οποία λειτουργικά πρέπει να είναι τα 700+.Τον Astra τον παλεύω ακόμα.
Nycos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Κατι που με ρώτησε κάποιος, χωρις να ξέρω τι είναι: Με ρωτησε αν η ss2 ανοιγει mpeg2 .4 2 2 ???? τι θα πει αυτο? το κάνει η ss2, or ss1 ???
mindtrapper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλοι μου μήπως έχει κανεις κάποιο sat finder και να μένει Ιωάννινα?. Είμαι απελπισμένος διότι δεν βρίσκω πουθενα εδώ Έχω εγω. Στείλε μου PM...
Clementary Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια μια ερώτηση. Αν βάλω καλώδιο 60m θα επηρρεάσει σημαντικά το σήμα με 1.20 πιάτο? επίσης επειδή έχω 30 m καλώδιο θα επηρρεαστεί πολύ αν συνδέσω επιπλέων καλώδιο 30m ή πρέπει να ξανααγοράσω εξολοκλήρου 30 m? ευχαριστώ εκ των προτέρων
geokokos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 file dimon exeis kanei idi tin paraggeleia etsi??? giati tha ithela mia opote me tin epomeni eimai amesos mesa
Clementary Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Καλά απάντησα στον εαυτό μου τελικά. Εντελώ εγκυκλοπαιδικά με 60m καλώδιο δουλεύει μια χαρά. Έχω όμως άλλο χοντρό προβλημα. Επειδή ο επεξεργαστής ειναι 450 Mhz ζορίζεται στο 100% και δεν παίζει πολλά κανάλια. Θέλω να ρωτήσω με μία skystar usb λύνεται το πρόβλημα? Δηλαδή το ζόρι θα το τραβάει το κουτί usb της skystar ή πάλι ο επεξεργαστής θα ζορίζεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
elalekom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Loipon thelw na rwtisw to eksis: Exw ena asyrmato diktyo.Skeftomaste (2 mono eimaste) na apoktisoume doryforiki karta wste na kanoume streaming metadosi doryforikwn kanaliwn. Auto pou thelw na rwtisw an ginetai einai: An vlepei o enas to tade kanali, tha prepei o allos anagkastika na vlepei to idio? I mipws ginetai na dialegw egw ti thelw na dw k parallila na vlepei k o allos kati allo. Akousa oti gia streaming yliko to videolan einai poly kalo programma... Alla prepei na kserw tin apantisi se auto pou rwtisa parapanw prin kinithw se agora eksoplismou. Ty in advance
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 New version of S2emu plugin has been released. NEW FEATURES IN VERSION 1.076: - Fixed FullX channels.
sarisn Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Εμένα πάντως ακόμα να μου δουλέψει η Skystar 2 που μου έδωσες :(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.