manik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Ta ful*-x1 ktl sas anoigoun? emena me to teleutaio s2emu kathisterei ligo to AltDVB' date=' anoigei gia 30 sec kai auto itan... kanw kati lathos? thelei allo prog?[/quote'] Ναι παίζουν μια χαρά.To τελευταίο S2Emu όπως είπε ο Dimon είναι το 1.075.Το βάζεις στον κυρίως φάκελο του AltDVB μαζί με το *.key και όχι στον φάκελο plugins.Επίσης αν κολλάει άλλαξε στο αρχείο S2emu.ini την παράμετρο SHL_Time=x όπου x ένας αριθμός από 1 έως 12.Στις τελευταίες εκδόσεις το έχει στο 12 default.Εγώ το έχω στο 6 και παίζει μια χαρά.Aπενεργοποίησε και το Yankse (αν και δεν είναι απαραίτητο) και δες.
dwarves Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 thanioan1981' date=' milame gia arketa eukolh douleia...oreksh na exeis...kai ola ta alla....rikse mia matia edw....http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=610357#610357[/url''] apla kai mono na deis oti einai poio eukolo apo oti deixnei... Καλό...!!!!!!! Μου δίνεις την άδεια να το προσθέσω στο http://www.gadgethouse.net/sat_insomnia/ user: insomnia pass: test _DiMoN_, valta opou thes...free einai...
dwarves Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 papapan, to satfinder 13 euro to phra....alloi to phran 10 ...alloi 15..! pantos se autes tis times to vriskeis....
papapan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 ενδιαφερομαι για : Πιάτο 1,1m -> 25? 2 LNB -> 12? Καλωδ. -> 7? satfinder ακομα αν θελω να βαλω καρτα nova τι κανω?
Nycos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μια διευκρίνηση ζητω, αρεσε η φαση στον σποιτονοικοκύρη μου και θέλει και αυτος, τι πρέπει να παρω? twin lnb? ειναι ακριβα? ή θα του παρω ενα πιατο ακομα? το twin lnb θελει μεγαλυτερο πιάτο ή ειναι οκ με το 80αρι? Πλζ κανενας δεν κανει divx ή mp3 αυτα που γράφει με το ProgDVB?
manik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μια διευκρίνηση ζητω' date=' αρεσε η φαση στον σποιτονοικοκύρη μου και θέλει και αυτος, τι πρέπει να παρω? twin lnb? ειναι ακριβα? ή θα του παρω ενα πιατο ακομα? το twin lnb θελει μεγαλυτερο πιάτο ή ειναι οκ με το 80αρι? Πλζ κανενας δεν κανει divx ή mp3 αυτα που γράφει με το ProgDVB?[/quote'] Με ένα Twin LNB έχεις καθαρίσει δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.Θα βγάλεις αυτό που έχεις και θα βάλεις το διπλό.Αυτό ήταν!!Και φυσικά ο σπιτονοικοκύρης σου πρέπει να πάρει και δέκτη.Για DivX σου έχω στείλει pm. Με το PVAStrumento μπορείς να βγάλεις από το TS stream που γράφει το AltDVB τον ήχο σε mp2 και mp3 μορφή.
Nycos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Nai tha parw ss2 kai giauton!!! OK, oraia paw gia twin lnb.... re paidia, h ss2 zemataei!!! etsi douleuei auti? tha tis valw kamia psiktra...
_DiMoN_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά αύριο ή μεθαύριο θα κάνω παραγγελία όποιος προλάβει και μου καταθέσει είναι μέσα, εννοείται ότι θα μοιραστούμε έξοδα αποστολής!
papapan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 ενδιαφερομαι για : Πιάτο 1,1m -> 25? 2 LNB -> 12? Καλωδ. -> 7? satfinder μπορω να παραγγειλω? μενω θεσσαλονικη
Clementary Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλοι μου μήπως έχει κανεις κάποιο sat finder και να μένει Ιωάννινα?. Είμαι απελπισμένος διότι δεν βρίσκω πουθενα εδώ
GothicCrusader Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Από ότι έχω καταλάβει όταν βάζεις πάνω από ένα LNΒ στο πιάτο, τότε το hardware ρυθμίζει ποιο από τα δύο LNΒ θα χρησιμοποιεί κάθε χρονική στιγμή. Θέλω να βάλω ένα πιάτο για δύο διαμερίσματα. Αν είχα μόνο ένα LNB τότε για δύο διαμερίσματα θα χρειαζόμουνα ένα twin LNB και θα κατέβαιναν 2 καλώδια από την ταράτσα; Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ας πούμε ότι θέλω να εγκαταστήσω ένα πιάτο με 3 LNB (για 3 δορυφόρους), για δύο διαμερίσματα.Τότε: -χρειάζομαι 3 twin LNB; -diseq; οπότε κατεβαίνουν 2 καλώδια όπου κάθε ένα φέρνει το σήμα και των τριών LNB; Από εκεί και πέρα το hardware διαλέγει το τι θα αποκωδικοποιήσει; Αν τα έχω καταλάβει καλά και αυτό γίνεται τότε μπορώ να εγκαταστήσω στο ένα διαμέρισμα DreamBox και στο άλλο pc με SS2, σωστά; Ξέρω είναι μπέρδεμα.. αλλά και με τις 46 σελίδες μπερδεύτηκα χειρότερα
manik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Από ότι έχω καταλάβει όταν βάζεις πάνω από ένα LNΒ στο πιάτο, τότε το hardware ρυθμίζει ποιο από τα δύο LNΒ θα χρησιμοποιεί κάθε χρονική στιγμή. Θέλω να βάλω ένα πιάτο για δύο διαμερίσματα. Αν είχα μόνο ένα LNB τότε για δύο διαμερίσματα θα χρειαζόμουνα ένα twin LNB και θα κατέβαιναν 2 καλώδια από την ταράτσα; Η ερώτησή μου είναι η εξής: Σωστά όλα αυτά.H συσκευή που επιλέγει το LNB είναι το DiSEqC μετά την εντολή που παίρνει από τον αποκωδικοποιητή. Ας πούμε ότι θέλω να εγκαταστήσω ένα πιάτο με 3 LNB (για 3 δορυφόρους), για δύο διαμερίσματα.Τότε: -χρειάζομαι 3 twin LNB; -diseq; οπότε κατεβαίνουν 2 καλώδια όπου κάθε ένα φέρνει το σήμα και των τριών LNB; Από εκεί και πέρα το hardware διαλέγει το τι θα αποκωδικοποιήσει; Αν τα έχω καταλάβει καλά και αυτό γίνεται τότε μπορώ να εγκαταστήσω στο ένα διαμέρισμα DreamBox και στο άλλο pc με SS2, σωστά; Σχεδόν σωστά πάλι. Το καλώδιο κάθε διαμερίσματος πηγάινει στο DiSEqC(χρειάζεσαι 2) στο οποίο συνδέονται τα LNB και το οποίο πρέπει να είναι τύπου 4/1 δηλαδή να έχει 4 εισόδους για LNB και μία έξοδο για τον αποκωδικοποιητή στο κάθε διαμέρισμα. Το δύσκολο εδώ είναι η τοποθέτηση των τριών LNB καθώς θες μεγάλο πιάτο (1,60 και πάνω) αλλιώς το WaveFrontier 90(στο οποίο λόγω ειδικής σχεδίασης μπορείς να βάλεις μέχρι 16 LNB!!!).
dwarves Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 manik, ama valw dhladh kai egw ena deutero LNB tha katevasw allo kalodio?? den mporw me splitter kai kapias morfhs diakopth na kanw na douleuoun ...mia to ena kai mia to allo...? Etsi nomiza oti douleue to systhma me ta dyo LNB alla to diplo kalodio pou lete...me paketonei....enoeite vevaia pws diplo tha einai mexri kapoio shmeio....
manik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 manik[/b'], ama valw dhladh kai egw ena deutero LNB tha katevasw allo kalodio?? den mporw me splitter kai kapias morfhs diakopth na kanw na douleuoun ...mia to ena kai mia to allo...? Etsi nomiza oti douleue to systhma me ta dyo LNB alla to diplo kalodio pou lete...me paketonei....enoeite vevaia pws diplo tha einai mexri kapoio shmeio.... Μάλλον δεν κατάλαβες την απάντηση που έδωσα στον GothicCrusader. Απλά θα βάλεις- όπως είπες και συ -ένα εξωτερικό διακόπτη που λέγεται DiSEqC 2/1 (δηλαδή με 2 εισόδους για LNB και μια έξοδο για το κεντρικό καλώδιο) πάνω στο πιάτο και από κει θα φεύγει το κεντρικό καλώδιο που κατεβαίνει στον δέκτη σου.Ο δέκτης δίνει εντολή στο DiSEqC να αλλάξει LNB.Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις δεύτερο καλώδιο κάτω.Απλά τα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.