Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να ξέρεις πόσο θα κοστίσει:

SkyStar2 -> 62?

Πιάτο 1,1m -> 25?

LNB -> 12?

Καλωδ. -> 7?

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ---> 106?

Να σημειώσω ότι αυτό το σύστημα είναι ανώτερο απ' αυτό που δίνει η NOVA... me k;apoy 300? ....Θα πιάνετε σαφώς περισσότερα κανάλια, θα έχετε δυνατότητα εγγραφής ψηφιακού βίντεο, προγραμματισμένης εγγραφής, θα σπάτε όλα τα κλειδωμένα κανάλια

Δημοσ.
Να σημειώσω ότι αυτό το σύστημα είναι ανώτερο απ' αυτό που δίνει η NOVA... me k;apoy 300? ....Θα πιάνετε σαφώς περισσότερα κανάλια, θα έχετε δυνατότητα εγγραφής ψηφιακού βίντεο, προγραμματισμένης εγγραφής, θα σπάτε όλα τα κλειδωμένα κανάλια

Για πιο σύστημα μιλάς?

Δημοσ.
Να σημειώσω ότι αυτό το σύστημα είναι ανώτερο απ' αυτό που δίνει η NOVA... me k;apoy 300? ....Θα πιάνετε σαφώς περισσότερα κανάλια' date=' θα έχετε δυνατότητα εγγραφής ψηφιακού βίντεο, προγραμματισμένης εγγραφής, θα σπάτε όλα τα κλειδωμένα κανάλια[/quote']

Για πιο σύστημα μιλάς?

SkyStar2 -> 62?

Πιάτο 1,1m -> 25?

LNB -> 12?

Καλωδ. -> 7?

Δημοσ.

gia pote ienai h paraggelia giati psinomai k egw.skystar2 me remote 8elw.eimai hrakleio krhths omws.me courier ktl poso 8a pane ola mazi.an einai na ksanaginei paraggelia kata tis 15/10 bebaia 8a protimhsw tote....giafto zhtaw hmeromhnies :shock: :shock:

Δημοσ.

Καλα ολα αυτα αλλα το θέμα είναι άαααλλο...να μπορούσαμε να βλέπουμε αυτά που θέλουμε....λοιποοοοοον ποιος είναι απο Αγγλία δω μέσα η απο Κύπρο με καλές γνώσεις Sat?

Manik exeis pm

Δημοσ.
Καλα ολα αυτα αλλα το θέμα είναι άαααλλο...να μπορούσαμε να βλέπουμε αυτά που θέλουμε....λοιποοοοοον ποιος είναι απο Αγγλία δω μέσα η απο Κύπρο με καλές γνώσεις Sat?

Manik exeis pm

Τι εννοείς φίλε μου..με αυτό το σύστημα μπορείς να δεις τα Π_Α_Ν_Τ_Α!

Δημοσ.

Ρε συ DIMON έχω μια Skystar1 με 2M offset εδω και κάμποσο καιρό μπορείς να δεις τα πάντα αλλά πρέπει να πληρώνεις για τη 2 κατηγορία codecs... σωστός? Δεν νομίζω να έχει σπάσει τπτ 2....αν και γω διαφωνώ κάπου....θα σου στέιλω Pm για περισσότερα...εσύ που μένεις?

Δημοσ.

thanioan1981, milame gia arketa eukolh douleia...oreksh na exeis...kai ola ta alla....rikse mia matia edw....http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=610357#610357 apla kai mono na deis oti einai poio eukolo apo oti deixnei...;)

Δημοσ.
thanioan1981, milame gia arketa eukolh douleia...oreksh na exeis...kai ola ta alla....rikse mia matia edw....http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=610357#610357[/url'] apla kai mono na deis oti einai poio eukolo apo oti deixnei...;)

Καλό...!!!!!!!

Μου δίνεις την άδεια να το προσθέσω στο

http://www.gadgethouse.net/sat_insomnia/

user: insomnia

pass: test

Δημοσ.

Ta ful*-x1 ktl sas anoigoun? emena me to teleutaio s2emu kathisterei ligo to AltDVB, anoigei gia 30 sec kai auto itan... kanw kati lathos? thelei allo prog?

kai

ta arxeia pou kanw capture me to ProgDVB (elecard), pws mporw na ta kanw divx kai edit genikotera??? To Virtual Dub den mou ta anoigei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...