Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από εχτές ήταν έδω τα δορυφορικά... Όσοι ενδιαφέρονται για αποστολή να μου στείλουν την διεύθυνση (sorry που ρωτάω αλλά με τόσα Pm και e-mail χάνω λίγο τον μπούσουλα)....

Και επιθυμητό τρόπο αποστολής (courier ή ταχυδρομείο)

Δημοσ.
otan mazeftoume gia paraggelia 8elw k egw...epishs 8elw k keraia k den menw a8hna,ara mporei na mou er8oun paketo ola mazi?

Πιάτο και λοιπά (LNB,Καλώδιο) είναι προτιμότερο να το πάρεις από εκεί που μένεις (Κρήτη; ) για να μην χτυπηθούν κατά την μεταφορά. Και την Skystar2 αν την βιάζεσαι πας http://www.usa-x.org/1shop/index.php και παραγγέλνεις.

Δημοσ.

Χάλια είναι:

1) Κάνει 82?

2) Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει

3) Δεν είναι συμβατή με ProgDVB

4) Η SkyStar 2 είναι η πιο γνωστή κάρτα

***Στις DVB κάρτες δεν παίζουν ρόλο τα χαρακτηριστικά, αλλά πόσο γνωστές είναι οι κάρτες, ώστε να τις υποστηρίζουν τα προγράμματα!

Αν μαζυτούμε πάνω από 3-4 (κι εννοώ να μου έχουν κάνει κατάθεση τότε προχωράω σε παραγγελία)

Δημοσ.

Molis parelava tin Skystar2!!!

Mborei na mou pei kapios sta grigora ti rithmiseis thelei to piato? Diladi se ti gonia prepei na einai girismeno to piato kai to lnb?

Ante na kano tin kali kai ego mipos kai doume tipota!!! :)

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα με την skystar2 τι πρέπει να κάνω για να την στείλω πίσω?Την είχα πάρει απο μια ομαδική παραγγελία που είχε κάνει o dimon(σου έχω στείλει sms αλλα απάντηση δεν πήρα αν γίνετε απάντησε μου με pm)

Δημοσ.

Απο την αρχή δεν έπιανα όλα τα κανάλια(ελάχιστα πιάνω).Φώναξα μια φορα έναν τεχνικό μέσα στον ιούνιου νομίζω έπιασε σήμα με ένα εξάρτημα αλλά και πάλι τα ίδια κανάλια πιάνω(μου πήρε και 60 euro).Και μου είπε ένας φίλος που έχει πάρει και αυτός οτι είχε το ίδιο πρόβλημα και μετα την αντικατάσταση της κάρτας ηταν όλα εντάξει.Αν το ήξερα απο την αρχή θα έπαιρνα μια άλλη κάρτα παρά να τα χαρίσω στον τεχνικό.

Δημοσ.
Απο την αρχή δεν έπιανα όλα τα κανάλια(ελάχιστα πιάνω).Φώναξα μια φορα έναν τεχνικό μέσα στον ιούνιου νομίζω έπιασε σήμα με ένα εξάρτημα αλλά και πάλι τα ίδια κανάλια πιάνω(μου πήρε και 60 euro).Και μου είπε ένας φίλος που έχει πάρει και αυτός οτι είχε το ίδιο πρόβλημα και μετα την αντικατάσταση της κάρτας ηταν όλα εντάξει.Αν το ήξερα απο την αρχή θα έπαιρνα μια άλλη κάρτα παρά να τα χαρίσω στον τεχνικό.

Δεν νομίζω να έχει η κάρτα πρόβλημα.Με τι πρόγραμμα την χρησιμοποιείς;Μην μου πεις με το DVBViewer TE.Δοκίμασε το AltDVB(Το καλύτερο κατ' εμε) σκάναρε για νέα κανάλια.Ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση του πιάτου-καλωδίου.Αν βλέπεις σήμα και κανάλια στην Skystar2 τότε δεν έχει πρόβλημα η κάρτα αλλά κάτι άλλο φταίει(Μέγεθος πιάτου-δορυφόρο που έχεις πιάσει).Στην τελική ψάξου πριν την δώσεις πίσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...