Clementary Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Κατάθεση έγινε 80 euro. Dimon πές μου σε παρακαλώ που να σου στείλω στοιχεία.
_Speedy_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 kai egw 2 mhnes ekana na thn setarw....hmoun sthn idia katastash me esena..... Την κόβω τη δουλειά, κατά εκεί το πάω κι εγώ... _DiMoN_, μιας και τουλάχιστον 2 άτομα (εγώ & ο Clementary) έχουν ήδη καταθέσει χρήματα και άλλα 2 (Nycos & icem4n) έχουν δηλώσει πολλές φορές το ενδιαφέρον τους - που σημαίνει ότι δεν θα σε "πουλήσουν" - , μήπως να κάνεις την παραγγελία ψιλο...ASAP και οι υπόλοιπες... οικονομικές συναλλαγές να γίνουν από εβδομάδα με την παραλαβή και των καρτών; :wink:
greekparot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Exo ton Neotion 3000 me piato 90cm kai dyo lnb astra & hotbird. Yparxei dynatotita na paro kapoion eksoplismo den ksero ti telos panton pou na mporo na blepo ta kleidomena kanalia? P.x ta multivision 'h otidipote allo pou na einai kleidomena kai na mporo na ta spaso. Den ksero kai polla apo ayta. Ean yparxei kapoia lysi parakalo na moy tin peite. Eyxaristw prokatabolika.
predator Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 3erei kaneis na mou apanthsei se ayto pou rwthsa? sorry an exei ypo8ei pio pisw alla de mporw na diabasw 37 selides thread , opote as kanei kapoios to kopo na mou apanthsei! thanks!
dwarves Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Gia na eksantlisoume plirws to thema as postarei kapoios merikes foto apo tin egatastasi tou piatou tou, oste na exoun oloi mia idea peri tinos prokeitai.... .............ayth th keraia pws akribws 8a tin eggatastisoume spiti mas molis tin laboume? .............. Gia rixe mia matia edw......! evgala kati photos pou elega....! http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=610357#610357
aspirin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 μια ερώτηση κ εγώ. Τα ελληνικά κανάλια υπάρχουν κ σε δορυφόρο ελεύθερα? Είμαι σε μέρος που δεν έχω καλό σήμα κ σκέφτομαι να το ρίξω στη δορυφορική κυρίως για τα ελληνικά κανάλια.
Clementary Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δυστηχώς τα ελληνικά ειναι σtο πακέτο της NOVA. Χωρις programmer δεν κάνεις δουλειά
aspirin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 κακώς δεν είναι ελεύθερα. Υποτίθεται ότι εμείς εδώ στην ελλάδα τα βλέπουμε τσάμπα. γιατί να μην είναι κ στους δορυφόρους τσαμπέ!
Neoklis7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Ti akrivws xreiazomai gia na pianw ta sigekrimena doriforika kanalia twn ΗΠΑ: http://www.lyngsat.com/freetv/United-States.html p.x. Galaxy , Intelsat Americas synolo panw katw poso tha paei: 350 Euro ? Xreiazomai panw apo 1.4m piato?
manik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Paidia diavasa sxedon ola ta posts kai epeidi eimai mesa kai ego gia tin paraggelia tha ithela na mou lithoun oi eksis teleytaies apories:1)Me to tv-out einai ola entaksi gia metadosi stin TV? 2)Ta ellinika kanalia ta pianoume ola xoris provlima? 3)H SS2 yparxei se USB kai poso kostizei parapano? 4)To piato pos tha to stisoume?Xreiazomaste kanenan eksoplismo parapano h kapoio programma? 5)To idio piato kanei gia asyrmato diktio? Parakalo ean einai dynaton sta parapano erotimata tha ithela na mou apantisei kapoios pou gnorizei 100%. Sas euxaristo poly.....Thanks! Απαντήσεις στις ερωτήσεις σου. 1.Όχι δεν έχει η SS2 TV-OUT οπότε δεν μπορείς να δεις δορυφορική στην TV αλλά ούτε και απο το TV-OUT της VGA. 2.Πολύ λίγα από αυτά.Όσα είναι στην NOVA(σχεδόν όλα) πρέπει να έχεις συνδρομή για να τα πιάσεις. 3.Ναι υπάρχει και σε USB αλλά δεν προτείνεται για να πιάνεις και τα κωδικοποιημένα κανάλια. 4.Για το πιάτο πρέπει να πιάνουν τα χεράκια σου.Δεν είναι τίποτα δύσκολο.Απλά πρέπει να τοποθετηθεί γερά και ίσια η βάση για να μην δεις καμμιά ώρα το πιάτο σου ιπτάμενο δίσκο. Οδηγίες για το στήσιμο μπορείς να βρεις στο http://www.sdtv.gr.Ένα satfinder χρειάζεται οπωσδήποτε. 5.Δεν νομίζω.
manik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 anadiatypwnw: poies oi diafores anamesa stis diametrous twn keraiwn? kai me tin 0' date='80 pianoune ola ta kanalia? ayth th keraia pws akribws 8a tin eggatastisoume spiti mas molis tin laboume? apo oti katalaba me sinolika 87 eyrw kai 10 eyrw exoda apostolis (sinolo 97 eyrw) blepoume doriforika kanalia sto pc mas?[/quote'] Η διαφορά είναι ότι όσο μεγαλύτερο το πιάτο τόσο καλύτερα λαμβάνεις τα σήματα των δορυφόρων.Ρόλο παίζει βέβαια και η ποιότητα του LNB και ο λόγος θορύβου τους σε db.Τώρα τελευταία έχουν βγει στην αγορά LNB με λόγο θορύβου 0,3 όπως τα Invacom και ΜΤΙ Blue Line που λέγονται πως είναι τα καλύτερα για οριακές λήψεις.Για να πιάσεις π.χ μόνο Hotbird στην Αθήνα το 80άρι είναι εντάξει για Ηράκλειο επίσης αλλά μόνο για το Nova και κάποια άλλα λίγα, όχι όλο τον δορυφόρο πάντως.Για να κατεβάσεις τα περισσότερα κανάλια θες μεγαλύτερο.Γενικώς στην Ελλάδα χρειάζονται μεγάλα πιάτα καθώς οι δορυφόροι έχουν το ιχνοδιάγραμμά τους έξω από την Ελλάδα.Αν τώρα θες να βάλεις και 2ο LNB για Astra π.χ θες κανα 2μετρο για καλές λήψεις. Για την εγκατάσταση κοίτα το προηγούμενο post μου. Τα έξοδα υπολογιζέ τα στα 250-300ε.
kickeras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 na rwtisw k egw....re paidia nova exw....pws mporw na piasw amerikanika kanalia???????mporw na kanw subscribe apo kapou????????DE MPORW ALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
seven77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Πες μας αν γράφει και τίποτα άλλο..SkyStar2 (και σπάω ΟΛΑ τα κανάλια που σπάνε) και άμα γουστάρω βλέπω και NOVA (με original κάρτα) tin karta poy ti bazeis giati ego den brisko pouthena module kai rotisa kai tin idia tin etairia kai apantisane oti den yparxei mipos ginetai kapos allios????
aspirin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 ψήνομαι άγρια να βάλω κ εγώ δορυφορική στο πι-σί. Μάλλον για οκτώμβρη με βλέπω μόλις μπεί κανά φράγκό στο ταμείο γιατί το ταμείον είναι μείον!
_Speedy_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 _DiMoN_, μην προχωρήσεις στην παραγγελία της δικής μου SS2. Σου εξηγώ μέσω PM τους λόγους. Α, και εννοείται πως μπορείς να δώσεις τον programmer που είχα "δεσμεύσει".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.