paylidis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Αν σκεφτείς οτι υπάρχουν κάρτες απο 25 € ίσως να μην αξίζει η καρτα για capturing... Αλήθεια, αυτή που έβαλα τι λεει; ---------- Προσθήκη στις 20:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:08 ---------- υ.γ. αυτή που έβαλα αποσο ξέρω δεν μπορεί να ανοιξει κλειδωμένα κανάλια καθώς δεν παίρνει κάρτα, είναι μόνο για Free 2 air... Αν θες Nova αναγκαστικά ή άλλη κάρτα η τον Πατατασατ, με την αντίστοιχη συνδρομη/κάρτα φυσικά... Α, οι καινούργιες κάρτες της Νοβα είναι "παντρεμένες" με τους πατατασατ απότι ξέρω οπότε μάλλον προς μονοδρομος πάει...
StavrosD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου μεταφράσει πόσα κανάλια περιλαμβάνουν τα πακέτα των 10€, 20€ και 30€; http://www.canaldigitaal.nl/bestel-nu/bestel-nu.aspx Βλέπω κάτι νούμερα από κάτω (30 / 400+20HD /400+20HD+Sport+X) αλλά θέλω μια επαλήθευση για να το πιστέψω. Ξέρετε αν και πως μπορώ να γίνω συνδρομητής στην Ελλάδα; Με την αυθεντική κάρτα του πακέτου θα μπορώ να βλέπω τα κανάλια στον υπολογιστή; Έχω smartcard reader για τον υπολογιστή, αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω ακούσει ότι κάποιοι κλειδώνουν τις κάρτες ώστε να παίζουν μόνο στους δικούς τους δέκτες.
mobile21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Γίνεται. Χρειάζεσαι ένα tv tuner ή μια video capture card για να συνδέσεις πάνω το δέκτη σου. Να έχεις υπ' όψιν σου ότι θα έχεις λίγο χειρότερη εικόνα σε σχέση με τη skystar, λόγω των μετατροπής του σήματος από ψηφιακό σε αναλογικό και μετά πάλι σε ψηφιακό...[/ ισως εχεις δικιο.απο ενα ψαξιμο βρηκα την skystar2 απο http://www.skroutz.gr/s/61966/Technisat-SkyStar-2-TV-PCI.html#priceαρα δεν αξιζει να κανω αυτο που ειπα.και η εξοδος της παει με καλωδιο κατευθειαν στο πιατο.σωστα?
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 ακριβώς... η και στον υπάρχον δεκτη σου αν εχει loop από πίσω (αν και δεν το προτείνω)
GIANNIS400 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Παιδια απαντηστε γρήγορα γιατί αυριο το πρωι πρεπει να κατεβω αθηνα και να αγορασω πραγματα . Λοιπον σημερα βρηκα ενα αλλο lnb στην αποθηκη το οποιο νομισα οτι ειχα χασει, ειναι το MTI AP8-ST2BL 0.2DB BLUE LINE. το εχει μια τουρκικη σελιδα στα 16 eyro και ειναι αυτο εδω http://www.tikla.com.tr/MTI-Blue-Line-AP8-ST2BL-Single-Tekli-LNB,PR-65556.html. το ειχα παρει το 2007 το καλοκαιρι.Θελω να μου πειτε αν ειναι καλο για να μην δωσω λεφτα να πάρω αλλο.Να τονισω οτι δε το εχω χρησιμοποιησει καΘολου. Κατι αλλο τωρα οσο αναφορα το πιατο, το πιατο μου στην κάθετη μετρηση που του έκανα ειναι 80cm και στην οριζόντια ειναι 72, τελικα ποιο μετράει για να ξέρω ποσο ειναι, είναι ενα της DNS. Eπειδη μου ειχε πεσει απο υψος κάτω εχει πολυ αμυδρά στραβώσει κάπος.Αν πάρω πιατο 1 μέτρου θα κάνω δουλεια με αυτο το lnb και ποιο πιατο πρωτεινετε και τι μαρκα προτεινετε? Τωρα θέλω να μου πρωτεινετε ενα μαγαζι κοντα στο κέντρο κατα προτιμηση πατησια αν υπαρχη ή στο περιστέρι επειδη αυριο που θα κατεβω θα κατεβω να παρω μια βιντεοκαμερα στο κατερελο που ειναι στην ΤΣΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ Στο περιστερι. Βασικα το πρωτο δορυφορο που θελω να πιασω ειναι αυτος που εχει EUROSPORT για να βλέπω Κ1 και kick boxing . Noμιζω οτι ειναι στο otbird ο eurosport.Μετα θελω να πιανω κάπως δύσκολους σταθμους για τα ελληνικα δεδομένα, εσεις θα μου πειτε ποιοι ειναι αυτοι, παντος τοτε που ειχα την δορυφορικη σε λειτουργια αμερικανικους δεν επιανα ουτε κινεζικους πολους ουτε ιαπονικους κλπ. ο διακοπτης για την δορυφορικη τι ακριβως κάνει? Ποσα πρεπει να δωσω για το πιατο που ειπαμε ποιο πανω, μεχρι ποσα ευρω δλδ? και για μοτερ μια καλη λυση και οχι πολυ ακριβη? ευχαριστω
GIANNIS400 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 καλησπερα σε όλους.Από χθες εχω που προσπαθουσα να φτιαξω το συστημα της δορυφορικης μου στην ταρατσα, 1 καλο ειναι οτι μενω στο 2τερο οροφο και η πολυκατηκια που μενω δεν εχει ποιο πάνω και ετσι δεν ανεβενα πολλα σκαλια.Αλλα τραβηξα αλλα στραβα, πχ.. επειδη μενω στις εργατοικες κατοικιες απ οτι καταλαβενετε το μπετο στην ταρατσα δεν ηταν και τόσο της προκοπης οπότε αναγκάστηκα να βαλω τμεσα σε 12ουπα αλλο 10αρι ουπα για να μπορεσω να σφιξω την βαση με τα 12στριφόνια, αν εσφιξε δλδ γιατι απ οτι ειδα το ενα απο τα 3 στριφονια εσφιξε με ζόρι στο πάτομα της ταρατσας... τεσπα ο καιρος θα δειξει, απο αλφαδιασμα παντος πέτυχα καλο στον ιστο της βάσης.Ενα θετικο ειναι οτι εβαλα ελαφρυ πιατο οποτε μπορει να αντεξει. Δευτερο στραβο το οποιο και αυτο δεν υπολογισε ο φιλος που ηρθε να με βοηθησει ειναι οτι εστριξε το μοτερ δεξια για να πιασει τον αστρα και να το μηδενιση χειροκινητα και μετα κατω απο το σπιτι δωσαμε και αλλη κλιση απο το αποκοδικοποιητη, να στρίψει δλδ τερμα δεξια.Αλλα δεν υπολογίσαμε τα κεραμιδια του δίπλα διαμερισματος και ετσι καθος ανεβηκε ταρατσα ο φιλος να δει γιατι δε στριβει το πιατο ειδε το lnb α εχει φρακαρει στα κεραμιδια και να εχει γυρισει, το ξεφράκαρε βέβαια ο φιλος μου. Επειδη ηταν δικια του η μαμακια μου ειπε οτι δεν ειχε στραβωσει η προέκταση που κρατα το lnb, αλλα εγω ανυσηχω μήπως στραβωσε... βέβαια με το ματι δε φενετε κατι αλλα με το ματι τι να λεει. Μετα ανυσηχω μηπος επαθε κάτι το μοτερ γιατι ειχε φρακαρει και εμεις του διναμε για κανα 10λεπτο εντολη να γυρισει.τεσπα τωρα γυρνα αν και μας κολησε σε μια φάση.Μετα αναγκάστηκα να κολησω με ηλεκτροκοληση μισο μετρο σωληνα, και ετσι σηκωσα το πιατο μισο μετρο ποιο ψηλα για να μην εχω προβλημα. τελος η φλιαρια . πιασαμε τον hotbird xωρις sat finder, μετα πηρε το αποκοδικοποιητη του ο φιλος μου και εφυγε(τον ειχε φερει για να βρουμε του δορ/ρους).Περασα εγω λοιπον μετα το προγραμμα PROGDVB στο pc και εβγάλα τα καναλια του hotbird 3500 περιπου. Θελω να ρωτησω τι θα κανω για να γυρναω το πιατο απο το pc, γινετε με το απ το progDVB? ο φιλος μου δεν εχει ανακατευτει με pc στα δορυφορικα γι αυτο δε ρωτησα. Και αν δεν γινετε πως μποτω να γυρναω το πιατο απο το ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ???
therock Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Οι διαφορες αυτες καρτες εχουν διαφορες μεταξυ τους? Σε USB υπαρχει καποια καλη λυση για να μπορω να εχω δορυφορικο σημα στο netbook?
therock Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Οι διαφορες αυτες καρτες εχουν διαφορες μεταξυ τους? Σε USB υπαρχει καποια καλη λυση για να μπορω να εχω δορυφορικο σημα στο netbook?
bloodraven Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 GIANNIS400 το μοτέρ αφού παίζει δεν νομίζω να έχει πάθει κάτι. Ελεγχο από το pc μπορείς να κάνεις μέσω DiseqC 1.2. Εγώ χρησιμοποιώ το Diseq c 1.2 by Mibi v 1.10 μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.sat-universe.com http://www.dvbskystar.com/ από προγράμματα μόνο με το AltDVB είχα καταφέρει να ελέγχω το μοτέρ του πιάτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.