minarokeftes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 To discovery channel (ελληνικό) παρέχεται μόνο απο NOVA???
StavrosD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Διατίθεται και από το connex tv (http://conn-xtv.ote.gr/portal/page/portal/Connxtv/Tv) Λογικά όταν ανακοινωθεί το δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ θα είναι και εκεί.
saxon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Στο connextv έχει 3-4 discovery αλλά όχι πάντα με υπότιτλους. Νομίζω οτι όταν παίζει κάτι για πρώτη φορά δεν έχει υπότιτλους. Σε κάποια στιγμή τους ετοιμάζουν και όταν το δείξει επανάληψη τότε θα τους έχει
giopap87 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Στο connextv έχει 3-4 discovery αλλά όχι πάντα με υπότιτλους.Νομίζω οτι όταν παίζει κάτι για πρώτη φορά δεν έχει υπότιτλους. Σε κάποια στιγμή τους ετοιμάζουν και όταν το δείξει επανάληψη τότε θα τους έχει Ναι όντως συμβάνει αυτό αλλά μόνο στο connex, στη νοβα όμως 6-7 χρόνια που την έχω 2-3 φορές το έχω δει.. Θα ανακοινωθεί σίγουρα δορυφορικό του οτε ή είναι φήμες οτι μπορεί;
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 ελπίζω να ειναι στον Hotbird...μην χρειάζομαι κ αλλο πιατο... αν και μαλλον για hellas sat τους κοβω... θα δουμε... ας ειναι καλα οι φιλοι μας απο το εξωτερικό και ο Dreambox!
basilis5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 παιδια υπαρχει κανενας οδηγος για εντελως ασχετους με το σπορ στο θεμα δορυφορικων καναλιων; δηλ τι χρειαζεται καποιος για να δει ειτε στην τηλεοραση του ειτε στο πισι του; εχω εναν υβριδικο αποκωδικοποιητη για επιγεια και δορυφορικη ψηφιακη στην τηλεοραση και θελω να μαθω τι αλλο χρειαζομαι για να δω (πιατο κλπ) τα δωρεαν καναλια. επισης αν θελουμε hd χρειαζεται ειδικος αποκωδικοποιητης;και αν ναι (διοτι η τηλεοραση μου απο οτι βλεπω εχει μονο DVB-T και (DVB-C ποσο παει κατι τετοιο; αν εχει κανεις κανεναν εμπεριστατομενο οδηγο ,κανενα λινκ η δεν βαριεται να γραψει θα μου κανει (οπως και σε πολλους αλλους φανταζομαι) μεγαλη χαρη
Finn Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Για να δεις δορυφορικά στην τηλεόρασή σου χρειάζεσαι έναν επιτραπέζιο δορυφορικό δέκτη (Commander 2000,Dreambox,Nokia,Humax...) ο οποίος αν θες να έχει δυνατότητα λήψης καναλιών υψηλής ευκρίνειας (HD) θα κοστίζει και λίγο ακριβότερα. Για να δεις δορυφορικά στον υπολογιστή χρειάζεσαι έναν δορυφορικό δέκτη PCI ή USB ανάλογα τι σε βολεύει.Το 2ο είναι και ακριβότερο.Και σ αυτή την περίπτωση οι δέκτες βγαίνουν και με απλό και με tuner για τα HD.Εκτός του δέκτη χρειάζεσαι όμως και το ανάλογο software για να βλέπεις τα κανάλια. Ενδεικτικά αναφέρω μερικούς δέκτες: Skystar2 Skystar HD Skystar HD2 Και μερικά softwares: DVBViewer Pro (επί πληρωμή) DVB Dream (free) Progdvb (free και επί πληρωμή η έκδοση για HD) AltDVB (free)
StavrosD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 - Υπάρχουν δύο πρότυπα εκπομπής ψηφιακών δορυφορικών καναλιών: Το DVB-S και το DVB-S2. Τα περισσότερα κανάλια HD εκπέμπουν σε DVB-S2 οπότε πρόσεξε το tuner που θα πάρεις να το υποστηρίζει. - Υπάρχουν δύο πρότυπα συμπίεσης της εικόνας που χρησιμοποιούνται στα δορυφορικά κανάλια, το mpeg2 και το mpeg4 (ή VC1 ή h264). Την αποσυμπίεση την αναλαμβάνει software, και υπάρχουν άλλα δωρεάν και άλλα όχι. Τα HD κανάλια μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το mpeg2, αλλά συνήθως εκπέμπουν στο mpeg4 λόγω καλύτερης ποιότητας εικόνας. Προσωπικά προτιμάω το CoreAVC codec για το mpeg4 επειδή είναι πιο ελαφρύ, και για player το dvb dream (free) ή το ProgDVB (κυκλοφορεί και σπασμένο αλλά το έχω αγοράσει). - Για τα κανάλια που θέλουν συνδρομή, πρέπει να έχεις είτε κάρτα DVB που να έχει και CI, είτε ένα smartcard reader για υπολογιστή (όπως το Infinity USB Unlimited) και τα αντίστοιχα plugin. Δεν παίζουν όμως όλες οι κάρτες με αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δεις συνδρομητικά κανάλια αλλά καλύτερα μην μπλέξεις, δεν αξίζει την φασαρία.
aliakas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 έχω την skystar2 και progdvb πως μπορώ να δω εκτός των free καναλιών και τα κωδικοποιημένα ? το είχα κάνει πριν 3-4 χρόνια όταν την είχα αγοράσει αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα πμ
zymaroulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση που ισως φανει χαζη! τα αμερικανικα καναλια απο τα οποια πολλοι απο εμας βλεπουμε σειρες υπαρχει τροπος με καποιο δορυφορικο πακετο να μπορεσω να τα δω στην ελλαδα?
Finn Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δεν εκπέμπει κανένα απ αυτά τα αμερικανικά κανάλια στους ευρωπαϊκούς δορυφόρους δυστυχώς.Το είχα ψάξει κι εγώ παλιά.
Κλειδαράς Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ξέρει κανείς να προγραμματίζει της κάρτες IRDA? Έχω έναν δεκτή Humax και είδα ότι κάποιος της προγραμμάτιζε μέσω PCMSIA
mobile21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 καλησπερα .για να μην παρψ την skaystar2 γινετε να συνδεσω στον υπολογιστη τoν panasat?,για να βλεπω δορυφορικα καναλια?
VKostas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 καλησπερα .για να μην παρψ την skaystar2 γινετε να συνδεσω στον υπολογιστη τoν panasat?,για να βλεπω δορυφορικα καναλια? Γίνεται. Χρειάζεσαι ένα tv tuner ή μια video capture card για να συνδέσεις πάνω το δέκτη σου. Να έχεις υπ' όψιν σου ότι θα έχεις λίγο χειρότερη εικόνα σε σχέση με τη skystar, λόγω των μετατροπής του σήματος από ψηφιακό σε αναλογικό και μετά πάλι σε ψηφιακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.