andreasds Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 όλα είναι εφικτά αρκεί να μπορείς να βλέπεις hotbird
StavrosD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 SOS Εγκατέστησα μια PCI-Express DVB-S2 κάρτα, μπήκαν οι Drivers στα Windows 7 μια χαρά, τρέχει το fastsatfinder, dvbdream, κτλ Εγκατέστησα μόνος μου το πιάτο με την βοήθεια του fastsatfinder. Τον Astra μου τον βρήκα. Σήμα και ποιότητα 98% Τον hotbird δεν μπορω να τον βρώ με τίποτα. 00%. Το κούνησα πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, δεν βρήκα άκρη. Ποιό transpoder του hotbird έχει το πιο δυνατό σήμα στην Ελλάδα για να το επιλέξω στο fastsatfinder;
StavrosD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Update: πήρα ένα satfinder και βρήκα τελικά τον δορυφόρο. Ερώτηση: Με το DVBDream ή άλλο πρόγραμμα, ποιό Plugin να χρησιμοποιήσω για κάρτα irdeto μέσω του Infinity USB Unlimited; update: όλα καλά! Έπρεπε να βάλω την κάρτα σε έναν δέκτη αρχικά για να πάρει μπρός, και τώρα το Infinity την βλέπει κανονικά. Προσοχή: Όσοι πάρετε προπληρωμένη κάρτα nova, μην την βάλετε σε Panasat, νομίζω κλειδώνει στον δέκτη. Δοκιμάστε έναν δέκτη με irdeto cam, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα.
DeareN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, μόλις άλλαξα την παλιά μου οθόνη με ενσωματωμένο tv-tuner με μια μεγαλύτερη αλλα χωρίς tv tuner και σκέφτομαι να πάρω ένα tv-tuner με δορυφορικές δυνατότητες κάτι σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/71278/Hauppauge-WinTV-HVR-4000.html . Μένω Θεσσαλονίκη και θα ήθελα αν κάποιος ξέρει κανένα μαγαζί ή τεχνικό να με βοηθήσει να μπω στον κόσμο τις hd δορυφορικής τηλεόρασης. Σας παρακαλώ αν κάποιος ξέρει ας μου στείλει ένα p.m με το τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να αγοράσω έτσι ώστε να κάνω το γνωστό card-sharing και να βάζω και δικά μου κλειδιά. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη. Eυχαριστω Edit: Ψάχτηκα λίγο αλλά θέλω καποιο άτομο Θεσσαλονίκη που να ασχολείται να με βοηθήσει.
StavrosD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Είπα να αγοράσω και κάτι αυθεντικό, και αγόρασα το ProgDVB Pro. Η εικόνα μου φαίνεται πολύ πιο ευκρινής από του DVBDream (τα έχω και τα 2 εγκατεστημένα). Το EPG του είναι άπαικτο Παραθέτω ένα screenshot. Το EPG εμφανίζεται χωρίς καν να έχει κάποιος κάρτα για τα κανάλια.
giopap87 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, νέος και εγώ στο άθλημα (το ψάχνω ακόμα), τη σημερον ημερα τι εξοπλισμό για pc με δορυφορική & nova (κάρτα δορυφορικής με irdeto δέκτη - ή ότι άλλο υπάρχει), προτείνετε για καλή αναπαραγωγή, χωρίς καθυστερήσεις; Επίσης κάποιο καλό ασύρματο sharing μηχάνημα για την κάρτα (είναι official παλία πρίν τα κλειδώματα με τους αποκωδικοποιητές), (μόνο οικιακό που είναι και νόμιμο ) έχω ήδη δύο αποκωδικοποιητές και με το pc θα γίνουν τρείς και να μεταφέρω την κάρτα από το ένα στο άλλο είναι εκνευριστικό .. Με λίγα λόγια τώρα θα αρχίσω να στείνω το μηχάνημα, οπότε κάθε συμβουλή σας καλοδεχούμενη... ευχαριστώ εκ των προτέρων...
StavrosD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς υπάρχουν φήμες (μπορεί και να είναι ράδιο αρβύλα) ότι θα στείλει η Nova καινούργιες κάρτες σε όλους τους συνδρομητές της τους προσεχείς μήνες, λόγω αλλαγής του συστήματος κρυπτογράφησης. Ότι και να σου πούμε τώρα μπορεί να μην ισχύει σε μερικούς μήνες. Τώρα σχετικά με το οικιακό δίκτυο, τι δέκτες έχεις ήδη; Οποιαδήποτε κάρτα DVB-S2 θα σου κάνει. Μπορείς να πάρεις και DVB-S κάρτες, αλλά δεν θα βλέπεις S2 (κυρίως HD) κανάλια.
giopap87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς υπάρχουν φήμες (μπορεί και να είναι ράδιο αρβύλα) ότι θα στείλει η Nova καινούργιες κάρτες σε όλους τους συνδρομητές της τους προσεχείς μήνες, λόγω αλλαγής του συστήματος κρυπτογράφησης. Ότι και να σου πούμε τώρα μπορεί να μην ισχύει σε μερικούς μήνες. Τώρα σχετικά με το οικιακό δίκτυο, τι δέκτες έχεις ήδη; Οποιαδήποτε κάρτα DVB-S2 θα σου κάνει. Μπορείς να πάρεις και DVB-S κάρτες, αλλά δεν θα βλέπεις S2 (κυρίως HD) κανάλια. της nova panasat 910 αν θυμάμαι καλά και έναν άλλο (δεν θυμάμαι γιατί δεν είμαι σπίτι) δορυφορικό δέκτη 5ετίας (με κάρτα).. έχεις να προτείνεις καμία κάρτα DVB-S2; ευχαριστώ..
prodigal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εχω δοκιμασει το Satellite TV 2008 elite edition και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.επισης ο χρηστης εχει την δυνατοτητα εγγραφης απευθειας στον σκληρο,κατι το οποιο ειναι πολυ βολικο.Ελπιζω να βοηθησα αρκετα Υ.Γ. Εχει βγει και εκδοση 2009 αλλα δεν την εχω δοκιμασει.
StavrosD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Άκουσα ότι κυκλοφορούν κάρτες για να πιάνουμε HD κανάλια. Υποθέτω μου είπαν για αυθεντικές κάρτες. Όποιος ξέρει λεπτομέρειες ας μου στείλει pm. PS Άρχισε η nova να στέλνει νέες κάρτες. Ξέρω ήδη δύο άτομα που τις παρέλαβαν.
Finn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 HD κανάλια μπορείς να δεις με την Skystar HD και την HD2. Εγώ μια χαρά βλέπω τα ελεύθερα HD
StavrosD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Θέλω να βλέπω sky hd, mtv hd, κτλ. Που μπορώ να αγοράσω συνδρομή;
adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 HD κανάλια μπορείς να δεις με την Skystar HD και την HD2.Εγώ μια χαρά βλέπω τα ελεύθερα HD 2-3 δεν ειναι ολα κι ολα σε astra hot? ARTEHD Einsfestival HD ANIXE HD
Finn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Ναι. Μάλιστα το ουγγρικό είναι και upscaling! Τα HD του sky italy δεν παίζονται πάντως.Είχα δεί αγώνα champions league κι έπαθα πλάκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.