Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι ομως...Δε ξερω βεβαια αν γινεται με software στη skystar αλλα ενας γνωστος μου προτινε να αγορασω μια καρτουλα για το C.I. που κανει δουλειά.Γιαυτο ψαχνομαι και στη skystar μηπως υπαρχει τιποτα αναλογο σε software αλλιως θα παω για module :( .Το emunation για να πεξει διαβασα οτι στη skystar ειδικα χρειαζεται και το tttrick.dll .Το θυμαμαι αυτο το αρχειο απο πολυ παλια αλλα τωρα οσο και να ψαχνω δε το βρισκω και ουτε ξερω τι κανει.Ξερει κανεις κανενα λινκ να το παρουμε να το πειραματιστουμε λιγο;

Δημοσ.

Τελικα το εψαξα καπως.Το emun*tion με τη skystar1 δε λεει να πεξει και στις οδηγιες λεει οτι χρειαζεται το tttrick.dll .Δοκιμασα με vplug που τουλαχιστον δειχνει να δουλευει αλλα κανει δουλεια σε ελαχιστα καναλια.Κατι λιγα με seca ανοιξανε.Καπου διαβασα ομως οτι το emun*tion κανει καλυτερη δουλεια.Τεσπα.Εχει κανεις δοκιμασει με skystar1 να δει high definition?Δοκιμασα μερικα ελευθερα αλλα μαυριλα.Το εβαλα σε software mode αλλα τιποτα.Δε ξερω μηπως φταιει η οθονη μου επειδη βγαζει μονο vga.Αλλα εχω τρεξει ταινια απο media player που ελεγε οτι ηταν blue ray με καταληξη .ts και επεξε κανονικα.

Δημοσ.

Λογικά θα παίζει το ORF HD που είναι dvb-s αλλά δεν μπορεί να ανοίξει συχνότητες dvb-s2 όπως premiere/anixe κτλπ.

Επιπλέον χρειάζεται να έχεις και h.264 codec (CoreAvc, Cyberlink κτλπ) και το τελευταίο vplug ενημερωμένο..

Δημοσ.

Εβαλα 2 lnb για hotbird astra και εχω προβλημα με το καναλι DSF στον astra.Ακομα και κεντρο που εβαλα τον astra με πιατο 1,20 πεζει για 1-2 λεπτα αλλα μετα χανει το σημα του και πεζει με διακοπες.Ξερει κανεις τι γινεται με αυτο το καναλι;Τοσο δυσκολα κατεβαίνει; Κριμα γιατι βαζει ποδοσφαιρο πολλες φορες και το ηθελα αυτο το καναλι.

Επισης ξερει κανεις για turksat στις 42 μοιρες τι πιατο χρειαζομαι ; Βασικα με ενδιαφερουν καποια ελευθερα που παιζουν ποδοσφαιρο εκει.

Edit : Τελικα βρηκα αυτο http://www.satweb.gr/forum2002-2005/forum_posts.asp?TID=308&PN=1 και μαλον πρεπει να πεζει καποια παρεμβολη για το DSF.Μα καλα σε οτι συχνοτητα θελει ο καθε ενας πεζει ;Πολυ κουφο μου φαινεται.

Δημοσ.

Εμενα δε βγαινει καθολου αυτη η συχνοτητα.Αλλα και κανενα HD δε μου πεζει.Σε μερικα βλεπω οτι γραφει s2 στα properties του καναλιου.Κατι εχει αλλαξει στα καναλια και με τη ss1 δε πεζουν μαλον αυτα που ειναι s2.

Πρεπει να πεζει ρολο και η οθονη νομιζω για να πεξουν τα HD.

Δημοσ.

Μαλιστα.Επομενως παμε για την καινουργια skystar HD2 αν θελουμε να πεξουμε τα s2 καναλια.Αλμυρουτσικη στα 110 ευρω για καρτα που ειναι software decode αλλα δε βλεπω καποια αλλη αντιστοιχη σε καλυτερη τιμη.Ευχομαι τουλαχιστον να πεζει σε progdvb mytheatre dvbdream κλπ.Αν την εχει κανεις ας μας πει εντυπωσεις.Καπου διαβασα οτι εχει ενα προβλημα διαχειρισης του μοτερ και στο card sharing αν καταλαβα καλα χρειαζεται να τρεχεις παραληλα και λινουξ για να δουλεψει.Το δευτερο αν ισχυει ειναι πολυ σημαντικο.

Εκτος αν αυτο ισχυει για ολες τις καρτες στα καινουργια καναλια γιατι πιο παλια ειχα δοκιμασει card sharing και επεζε μια χαρα στην ss1 με ενα απλο Plugin στο progdvb.

Δημοσ.
Μπα κλείσανε τα καλά.Με DCW sharing αν δεις τπτ ειδάλλως πας για cs server επι πληρωμή

Εάν ασχοληθείς λίγο με το card sharing, μετά καλομαθαίνεις και δεν αρκούν τα keys :-D

Δημοσ.

καλησπέρα

σχετικα με nforce4 και SS2 έχετε τιποτα νεοτερα αν ισχυει ακομα η ασυμβατότητα ή οχι ?

προσπαθω να παίξω με progdvb, μετα τον πρωτο transpoder κολλάει το πρόγραμμα. εαν δοκιμάσω με altdvb παίζει κανονικα(κανει σκαν και βρίσκει πανω απο 1700 κανάλια, παιζει εκπομπες αλλάζει transpoders)

το αντιμετώπισε κανεις και βρήκε ακρη?

Δημοσ.

Λοιπον παιδες μια χιλιοειπωμενη ερωτηση σιγουρα...Ελληνας εξωτερικου τι μπορει να κανει για να δει νοβα σπασμενη? ειχα ακουσει για κατι σαν nova peer...οπου με μια γραμμη ιντερνετ και ενα αποκωδικοποιητη εκανεσ δουλεια. Παιζει ακομη? γιατι με τοσο skystar ζαλιστηκα...

ευχαριστς εκ των προτερων..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...