Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σίγουρα 500+ σελίδες σε αγχώνουν αλλά μερικές φορές αρκει να ψάξεις στις τελευταίες σελίδες.

geia sas re paidia ki apo mena!!

skeytomai na agorasw ton TECHNISAT SKYSTAR 2 TV PCI SATELLITE CARD + REMOTE CONTROL apo dw http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770301

exw hdh piato kai enan palio apokwdikopoihth sthn teleorash. mporw na vlepw sto pc mou doryforika kanalia kai kyriwn na spaw giati endiaferomai gia kapoia athlitika xena kanalia kai an ginetai kai syndromhtika?

eyxaristw poly

Όλα όσα θέλεις γίνονται, για εκπαιδευτικούς σκοπούς βέβαια.

Δες εδώ και εδώ

Δημοσ.

ΓΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΣΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ?

Δημοσ.

ΓΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΣΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

μαγκες καλημερα!καταρχην ειμαι τελειως ασχετος με δορυφορικη.πριν καιρο αγορασα ενα πακετο skymaster οπου ειχε πιατο 0.80μ απλο δορυφορικο ψηφιακο δεκτη και lnb.εκανα εγκατασταση και πιανω hotbird δορυφορο.μονο αυτον μπορω να πιασω εδω που μενω.ενας φιλος μου αγορασε εναν υβριδικο δεκτη dreambox και εκανε συνδεση με adsl με το pc του και βλεπει τα παντα ξελειδωτα στην τηλεοραση του.ειναι καπως ακριβο ομως γιατι πληρωσε 300 ευρω μονο για τον αποκωδικοποιητη και το προγραμμα.σκεφτηκα να το κανω και γω ετσι αλλα διαβασα εδω τυχαια οτι αυτο γινεται αγοραζοντας μια καρτα για το κομπιουτερ.πειτε μου σας παρακαλω μπορω αγοραζοντας μια καρτα και με ενα προγραμμα να εχω δορυφορικη στο κομπιουτερ μου?μονο τον hotbird θελω να βλεπω οπως τον πιανω τωρα.βοηθηστε με σας παρακαλω.ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Αναμένεται ανακοίνωση εντός των ημερών για δορυφορική μετάδοση του Euro2008 μέσω Hellas Sat σε HD!

Ελπίζω να το δούμε FTA γιατί αν το δείξουν κωδικοποιημένο θα πρέπει να ψάχνουμε για καινούργιο δέκτη...αν και οι πιθανότητες για FTA είναι πολύ λίγες...μπορεί να βάλουν καμιά κωδικοποίηση της πλάκας που να την ανοίγει η skystarHD.

Εν αναμονή....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για οσους βαλανε το σπ3 των windows, μαλλον θα συναντησουν προβλημα εγκαταστασης των οδηγων της σσ2. Μεχρι να βγοει καποια ανανεωση των οδηγων, το προβλημα μπορει να ξεπεραστει.

Οδηγιες στο λινκ (πρεπει να γραφτειτε στο φορουμ)

http://dvbn.happysat.org/viewtopic.php?t=46175

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω τον Fortec Star Innovative λόγω κάποιων συγκεκριμένων "δυνατοτήτων" του. Υπάρχει εδώ κάποιος κάτοχος; Κάποια διεύθυνση που να επεξηγεί τις δυνατότητές του;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλησπερα...υπάρχει τρόπος σύνδεσις cccam&newcs απο dreambox στη skystar wincsc

όποιος θέλει να βοηθηση ενα πμ ευχαριστω...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειπα να ξανασχοληθω με τη skystar και ρυθμισα παλι το πιατο γιατι ακουσα οτι εχουμε ενδιαφερον εξελιξεις στα κλειδωμενα.Κατεβασα ενα προγραμμα το emun*tion αλλα δε ξερω τελικα αν αυτο κανει δουλεια και πως ακριβως δουλευει.Αν κανεις ξερει ας μου πει τι γινεται η αν υπαρχει αλλο προγραμμα που να κανει αναλογη δουλεια.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ειλικρινά τόσο καιρό δε κατάλαβα το emunation τι είδους plugin είναι και κατά πόσο διαφέρει απ το vplug.

Vagios λίγο αργοπορημένα αλλά ναι υπάρχει cccam plugin για windows based dvb appz.

Flysoftcam λέγεται.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!!

Με χαρά διαπίστωσα την "αναβίωση" του θέματος.

Δεν κάνουμε μια ανακεφαλαίωση για τα "καλά" plugin στην Skystar?

Πολύ "μαυρίλα" τώρα τελευταία. Χρησιμοποιούσα το vplug λόγω της "μαυρίλας" ψάχτηκα με το emunation αλλά τίποτα.

Τελικά υπάρχει φως απο πουθενά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...