Nycos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 icem4n, oi times einai apo ena eimai apo ton Tridima, http://www.tridimas.gr gia details, den tis exo eksakrivosei, apla mou tis steilane mail. Den exo idea an einai kala ta piata, alithia as pei kapoios, opos k gia ta lnb...
manik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Εκανα μια έρευνα αγοράς στο Ηράκλειο Κρήτης για πιάτο+lnb+βαση' date=' οι τιμές που άκουσα ήταν εξωφρενικές... σε σχέση με Αθήνα που εχετε πει και σε σχέση με τις τιμές που μου έδωσε ενα κατάστημα στην Αθηνα, ............ Είναι καλά αυτά τα πιάτα? Λεω να πάρω το SAT ALG 110, το πως δεν το γνωρίζω, μιας και φοβάμαι την μεταφορική μην το στραβώσει, ισως που θα ανεβω αυγουστο το βάλω στο πλοιο μονος μου, και το απλο lnb, καλα ειναι? θέλω μεγάλο πιάτο μιας και στην Κρήτη τα μικρά πιάτα δεν πιάνουν καλα, ολοι οσοι ρώτησα έχουν προβλήματα, ολοι βαζουν πανω απο 1.20. Θα το προχωρήσουμε με τις skystar?[/quote'] Εγώ πριν λίγες μέρες αγόρασα από Ηράκλειο ένα offset "Aris" 1.40 me 53e, 2 διπλά Invacom 0.3db 106e,2 FCE 4/1 DISEqC 40e από Astra Service και παράγγειλα από Dvbshop.tv την Skystar2 με R/C με 59e, ένα satfinder 12e.Το dvbshop.tv το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.
Clementary Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Αγαπητά μου παιδιά μήπως είναι εφικτό να κάνουμε καμια παραγγελία για skystar με μόνο 4 συνολικά άτομα διότι 5οσ δεν φαίνεται να βρίσκεται. thanks
AoD Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Xerete. Paidia 3erete kanena site pou na anaferei odigies egkatastasis tou piatou alla kai genika odigies giro apo doriforika 8emata(ektos tis selidas tou katapliktikou _dimon_??8a itan poli xrisimo gia tous neous xristes pou den katalabainoun tin tufla tous apo auta.Euxaristo prokatabolika. (episis eimai mesa gia tin skystar alla na mou peite tropous pliromis.)
dreaming123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Dimon τι έγινε τελικα με το θέμα της χαλασμένης κάρτας που παρέλαβα θα γίνει αντικατάσταση?Σου έχω στείλει και pm
icem4n Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Xerete. Paidia 3erete kanena site pou na anaferei odigies egkatastasis tou piatou alla kai genika odigies giro apo doriforika 8emata http://www.sdtv.gr/default1024.asp
Nycos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Clementary εγω είμαι μέσα, περιμένω σήμα σας!!! Αν και δεν βιάζομαι μιας και τελός Αυγούστου μετα τις διακοπές θα το στησω.
babel1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Παιδιά γειά σας κι από μένα. Οφείλω νά ομολογήσω ότι ήμουν ψημένος γιά Dreambox,αλλά επειδή μου φαίνεται καλύτερη περίπτωση ένα HTPC στό σαλόνι :twisted: είμαι κί εγώ μέσα.
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Ok, αφού είμαστε πάνω από 5 άτομα για SkyStar2 Μου καταθέτε στην τράπεζα 60? και σας δίνω ρέστα με την παραλαβή!!! Μετα για αποστολή αν χρειαστεί... Εκτός Αθηνών Courier 7,7? Ταχυδρομείο 3? Αθήνα Courier 5? Ταχυδρομείο 3?
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 dreaming123, Στείλτην Γερμανία με ταχυδρομείο (κατά προτίμηση συστημένο)... και μέσα γράψε το e-mail μου, για να ξέρει ότι είναι από εμένα!
whiteman7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 kante mou mia xari re paidia kai allaxte ton titlo...eidika ego pou epsaxna gia skystar2 kartes (epeidi exo) mou dimiourgise aporia aytos o titlos,, mods please...sigoura tha mpoun kai alloi sto kolpo
_DiMoN_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Το έχουμε ξαναζητήσει αλλά δεν το κάναν...Θα πρότεινα να αλλαχτεί σε "Τα πάντα για δοευφορική στο PC"
whiteman7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 mprabo sosti kinisi...ante na ginei kai sticky...axizei nomizo apolyta...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.