Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάει μέχρι και 11919 -V-27500 από εκεί και πέρα... το γνωστό πρόβλημα. Το δοκίμασα και με DVB Dream.Επίσης έβαλα και διαφορετικούς Drivers.Τίποτα.

Πως το ζητάω αυτό το τσόκ????Πηνίο είναι? η πυκνωτής? Μάλλον πηνιάκι

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πάει μέχρι και 11919 -V-27500 από εκεί και πέρα... το γνωστό πρόβλημα. Το δοκίμασα και με DVB Dream.Επίσης έβαλα και διαφορετικούς Drivers.Τίποτα.

Πως το ζητάω αυτό το τσόκ?

Δημοσ.

Πηνιάκι είναι, με τιμή 1mH (μιλιανρί), αναφέρει και στο pdf τα χαρακτηριστικά του (στο εξάρτημα θα δεις - κατά πάσα πιθανότητα και σ' αυτό που θα πάρεις - να αναφέρεται η τιμή ως 102, σημαίνει 1000μΗ που είναι το ίδιο πράγμα). Το θέμα είναι ότι πρέπει να αντέχει και σε ρεύμα 500mA, πράγμα που δεν ξέρω πως μπορεί να το εξακριβώσει κάποιος εκ των προτέρων (από όσο θυμάμαι δεν υπάρχει αναφορά πάνω στα πηνιάκια αυτά για το ρεύμα που αντέχουν). Τέλος πάντων, μπορείς να το αναφέρεις κι αυτό στο μαγαζί που θα ρωτήσεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδες,

Χρησιμοποιω dvbdream αλλα σε μερικα καναλια η εικονα εμφανιζεται σαν frames..Δηλαδη μια εικονα της ταινιας πχ τωρα και μια μετα απο 1 λεπτο και ου το καθεξης..Τι φταιει?Ευχαριστω.

Δημοσ.

ρε παίδες επειδή δεν έχω πολυασχοληθεί με το θέμα μήπως μπορεί καποιος καλός άνθρωπος να μου στείλει ενα πμ με το τι χρειάζομαι απο soft & hard ware για να μπορώ να δω κάποια κλειδωμένα κανάλια κατα προτίμηση Νova ? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γεια σας παίδες, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα δορυφορικά δρώμενα άλλα σίγουρα ακούγετε ενδιαφέρον. Πιο πολύ με ενδιαφέρουν τα HD κανάλια αλλά και τα συμβατικά αγγλόφωνα. Έχω δει διάφορες PCI κάρτες για τις οποίες γίνετε λόγος εδώ στο forum όμως εγώ διαθέτω laptop μήπως γνωρίζει κανείς κάποια usb συσκευή η οποία να παίζει και Nova και από που μπορώ να την προμηθευτώ στην Θεσ/νίκη??

ευχαριστώ :-D

Δημοσ.

Παιδιά έχω Nova PVR για να δώ στο PC και να κάνω εγγραφή στο pc τι χρειάζομαι ακριβώς..?Αν απαγορευεται κάτι τέτοιο ας μου πει σε pm...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

θα ηθελα κι εγω, αν ειναι ευκολο, λιγη βοήθεια.

ευχαριστω

Δημοσ.

παιδεια καλησπερα...

αγορασα μια skystar2

επειδη οι σελιδες ειναι καμια 500ρια και ηταν αδυνατον να ψαξω, μπορειτε να μου πειτε εν συντομια η εδω η σε πμ, τι χρειαζομαι για να βλεπω οσα κλειδομενα μπορουν να ανοιγουν σε αστρα και hotbird, καθως και διαμυρασμο καρτας μεσο ιντερνετ?

ευχαρηστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...