Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mia xari, opios mborei.

Exo tin SS2 kai ekana format xtes. EKANA TIN M@L@k!@ kai den pira backup ton katalogo tou progdvb........

To ksero!!! Megalo lathos!!! Xtipao to kefali mou ston tixo!!!!

Mborei kapios na mou dosei link me tous drivers kai stable version tou progdvb gia na min psaxno 20234 ores...?

Thank you in advance.

Δημοσ.

Γειά,

Έχω ξαναρωτήσει σε forum γι'αυτό το θέμα, αλλά δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση.

Θέλω να πάρω μια Skystar 2 ή Skystar HD, αλλά έχω μητρική με το nforce4 ( DFI NF4 Lanparty SLI-D ).

Είναι γνωστό ότι κάποιες μητρικές με το Nf4 δεν είναι συμβατές.

Ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη είναι συμβατή ή θα μου την κάψει; Ξέρετε κάποιον με DFL NF4 Lanparty μητρική που να έχει δοκιμάσει Skystar;

Δημοσ.

Proxthes pira tin Skystar HD , kai doulevei mia xara me mitriki Nf4. ( gigabyte GA-K8N Pro-SLI ).

apla to thema drivers kai support einai poly ponemeno...

den aksizei pros to paron ta 130? mou fainetai...

Δημοσ.
Mia xari, opios mborei.

Exo tin SS2 kai ekana format xtes. EKANA TIN M@L@k!@ kai den pira backup ton katalogo tou progdvb........

To ksero!!! Megalo lathos!!! Xtipao to kefali mou ston tixo!!!!

Mborei kapios na mou dosei link me tous drivers kai stable version tou progdvb gia na min psaxno 20234 ores...?

Thank you in advance.

Aν θεωρείς το πρώτο αποτέλεσμα στο γούγλη 20234 ώρες, τότε πάω πάσο!

http://www.technisat.com/?site=service/download.php&&reload

http://www.progdvb.com

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

ξέρεις κανείς πως μπορώ από το progdvb να υποστηρίξω μία wide οθόνη.

Δοκίμασα διάφορα filters αλλά σε κανένα από αυτά δεν είχα καλό αποτέλεσμα.

Όλα είχαν αρκετό κενό πάνω και κάτω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

paidia giati me progdvb otan kanw rec de exei hxo alla mono eikona , episeis epidi de xrisimopoio kapoio paketo codec ta video poy ginonte recorder de ta anigoi o media player .. kai kati allo prosfata ekana install toys nvidia video puero

decoder alla mesa apo to progdvb de myo toys emfanizi exei kapoia diadikasia pou prepei na akoloy8iso ?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

exo mia aporia ...giati oloi douleyoun to progdvb ??eno to altdvb einai pio grigoro kai gia emena to pio aksiopisto?.. Akomi kai sto klisimo to prog einai argo....den ksero alla pote den to xonepsa to prog:):)

Δημοσ.

Προσωπικά βρίσκω πιο εύχρηστο το τρόπο που το progdvb μετακινεί το πιάτο και αυτός είναι ο μόνος λόγος που το χρησιμοποιώ ακόμη. Επειδή το μοτέρ έχει και 3-4 μοίρες τζόγο δεν έχω δοκιμάσει να μετακινήσω το πιάτο με το altdvb. Επίσης σε πολύ χαμηλό σήμα το progdvb έχει καλύτερη συμπεριφορά. Σε όλα τα άλλα το altdvb είναι πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,έκανα αναβάθμιση προχθές σε Vista απο XP και θέλω να κάνω setup την καρτούλα μου SKYSTAR2 ...κατέβασα απο το site τους drivers αλλά δεν φανηκε να δουλευει μετα την εγκατάσταση...μου λέει οτι δεν βρηκε το hardware και οτι πρέπει να εγκατασταθει κτλ κτλ.Εχω και μοτέρ αλλά αυτό θα το κοιτάξω αργότερα.Προς το παρόν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει τον σωστο τρόπο εγκατάστασης σε Vista και ποιούς drivers θα χρειαστω...και τέλος ποιά έιναι η πιο stable εκδοση του drogdvb Vista και τελευταιους drivers.Σας ευχαριστω προκαταβολικά και περιμένω τις απαντήσεις σας

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γνωρίζετε κάποιο κατάστημα με πολύ χαμηλές τιμές για κάτοπτρα που να κάνει διανομές σε όλη την Ελλάδα? (το joker ζητώ?) Ενδιαφέρομαι για τουλάχιστον 1.50 - 1.80

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα,έκανα αναβάθμιση προχθές σε Vista απο XP και θέλω να κάνω setup την καρτούλα μου SKYSTAR2 ...κατέβασα απο το site τους drivers αλλά δεν φανηκε να δουλευει μετα την εγκατάσταση...μου λέει οτι δεν βρηκε το hardware και οτι πρέπει να εγκατασταθει κτλ κτλ.Εχω και μοτέρ αλλά αυτό θα το κοιτάξω αργότερα.Προς το παρόν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει τον σωστο τρόπο εγκατάστασης σε Vista και ποιούς drivers θα χρειαστω...και τέλος ποιά έιναι η πιο stable εκδοση του drogdvb Vista και τελευταιους drivers.Σας ευχαριστω προκαταβολικά και περιμένω τις απαντήσεις σας

Για drivers εχει βγάλει η technisat καποιους beta που λέει ότι κάνουν και σε Vista...

Software 4.4.1 Beta Version (06.03.2007)

TechniSat DVB: Windows 2000 (ab SP 4) / Windows XP SP2 / Windows XP x64 / Windows Server 2003 / Windows Vista (x86/x64)

TechniSat BDA driver: Windows XP SP2 / Windows XP x64 / Windows Vista (x86/x64)

Download: Software 4.4.1 Beta Version (22.3 MB)

http://www.technisat.de/download/en/soft/441B20070306web.zip

Για software νομίζω το dvbdream μου έχουν πει ότι δουλεύει καλά σε Vista...αν και από τότε που μου το είχαν πει μπορεί να δουλεύουν καλά και άλλα progs....

Δημοσ.

den exo svista, alla to dvbdream einai poly kalh enalaktikh epilogh sto progdvb. Epishs gia tous drivers prota phgene apo to control panel /system/device manager/network adapters, tha deis na sou exei ena erothmatiko sthn skystar 2 (nomizo thn anaferei os network controller) klikare pano ths, update drivers, akoloutha thn diadikasia, pes tou to location pou exeis tous drivers (4.41, 4.40 h oti allo exeis). Afou teleiosei tote pas kai sto fakelo pou exeis tous drivers kai patas to setup gia na sou perasei ta ypoloipa. Poloi kanoun auto prota xoris ta ypoloipa gi auto den mpenoun sosta.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

geia sas re paidia ki apo mena!!

skeytomai na agorasw ton TECHNISAT SKYSTAR 2 TV PCI SATELLITE CARD + REMOTE CONTROL apo dw http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770301

exw hdh piato kai enan palio apokwdikopoihth sthn teleorash. mporw na vlepw sto pc mou doryforika kanalia kai kyriwn na spaw giati endiaferomai gia kapoia athlitika xena kanalia kai an ginetai kai syndromhtika?

eyxaristw poly

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...