Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα, η σσ2 θελει μητρικη με pci v2.2 που μπορει να δοσει 5 volt. Δεν ξερω αν αυτη ηταν η μονη αιτια η και αλλες ασυμβατοτητες με nforce4, παντος ειναι η κυρια. Το pci v2.3 ειναι πιο καινουριο και δεν μπορει να δοσει 5 volt που χρειαζεται h ss2, με αποτελεσμα να καιγετε η καρτα!! Αλλα λογο προβληματον πλεον οι περισοτερες εχουν γυρισει σε pci v2.2, μονο η msi οπος λεει και στη σελιδα τον μοντελον της υποστηριζει και τα δυο, pci v2.3 kai 2.2 αλλα λεει οτι μπορει να δοσει 5 volt. Εγω πηρα πριν λιγες μερες assus pbe e-plus gia c2duo και δεν εχο κανενα προβλημα με την skystar 2.
Exw merikous mines pou pira tin skystar2 , alla etyxe kai akomi den tin perasa sto PC mou.

Twra diavasa auto to koufo peri asymvatotitas kai kapsimatos.

Dld me autin tin mobo ( Gigabyte K8N-Pro SLI http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1883&ProductName=GA-K8N%20Pro-SLI ) an tin valw tha mou meinei sto ... xeri?

Sta specification stin parapanw selida leei "2 x PCI slots (PCI 2.3 compliant)"

Ta idia isxyoun kai gia tin SkyStar HD??

Δημοσ.

Μπορει να βοηθήσει κανεις για εγκατασταση μοτέρ.

προσφατα εκανα κινιτό το πιατο μου αλλα πιάνω μονο το τοξο απο 26Ε εως 4W

τι μπορει να εχει παει στραβά?

εχω ηδη ελεγξει

η βαση να ειναι τελειώς καθετη.

την ανύψωση του μοτερ συμφωνα με το Latitude της περιοχής μου (38,14)

και πιστευω πως εχω βρει τον Νοτο με μεγάλη ακρίβεια!

υπάρχει πιθανότητα να φταιει h στρεψη στο lnb???

Δημοσ.

einai nforce 4 kai pci 2.3 ara etsi opos ta exo katalabei ego ta pragmata yparxei sobaros kindynos na arpaksei h karta kai na sou kapsei kai to mobo. To kalytero pou exeis na kaneis einai na steileis email sthn gigabyte rotontas tous an tha exeis problhma me karta pou apaitei 5 volt reuma kai sygkekrimena thn skystar 2.

Δημοσ.

η gigabyte k8n pro sli παιζει μια χαρα με τη skystar 2

ειναι η προηγουμενη μητρικη μου

και η τωρινη μου biostar 965pt παιζει εξισου μια χαρα

Δημοσ.

Όπως έχει αναφερθεί η skystar 2 έχει πρόβλημα με πολλές μητρικές με nforce4.

Υπάρχει πουθενά λίστα που να αναφέρει αναλυτικά ποιες είναι οι συμβατές μητρικές;

Έχω μια DFI Lanparty SLI-D. Ξέρει κάποιος αν είναι συμβατή με Skystar 2 ή HD;

Δημοσ.
Μπορει να βοηθήσει κανεις για εγκατασταση μοτέρ.

προσφατα εκανα κινιτό το πιατο μου αλλα πιάνω μονο το τοξο απο 26Ε εως 4W

τι μπορει να εχει παει στραβά?

εχω ηδη ελεγξει

η βαση να ειναι τελειώς καθετη.

την ανύψωση του μοτερ συμφωνα με το Latitude της περιοχής μου (38,14)

και πιστευω πως εχω βρει τον Νοτο με μεγάλη ακρίβεια!

υπάρχει πιθανότητα να φταιει h στρεψη στο lnb???

αν δεν εχεις βρει λυση κανε τα παρακατω

το πιατο στο ψηλοτερο σημειο ανυψωσης δηλαδη στις 0 μοιρες στο μοτερ

πηγαινε να εντοπισεις τον arabsat stis 26 ανατολικα γυρνωντας ολη τη σωληνα που εχεις στηριξει το πιατο ισως χρειαστει να χαμηλωσεις τη κλιση η να το σηκωσεις

οταν τον εντοπισεις σφιγγεις τη σωληνα και κανεις τις δοκιμες σου

θα χρειαστει ισως ενα μικρο στριψιμο της σωληνας βασης που εχεις και καμμια μοιρα η δυο ανεβασμα η κατεβασμα για να εχεις ολο το τοξο

θελει υπομονη και να εχεις καποιο μονιτορ διπλα σου

το lnb αστο νορμαλ στην αρχη και μολις τελειωσεις το στριβεις λιγο αριστερα οπως το κοιτας απο μπροστα

Δημοσ.

Πριν 8 μήνες με δανική κάρτα nοvα με infinity USB , sky star2 , progdvb και με irdeto cam έβλεπα κανονικά. Πριν 15 μέρες έκανα συνδρομή και έχω τρελαθεί. Δεν μπορώ να την δουλέψω με τίποτα Βλέπει κάποιος με αυτό το σύστημα σήμερα ? Αν ναι ας μου πει τους drivers του infinity USB και τα Mode που δουλεύει , ποιο irdeto emu δουλεύει και γενικά πως είναι στημένο το σύστημα

Δημοσ.
Πριν 8 μήνες με δανική κάρτα nοvα με infinity USB , sky star2 , progdvb και με irdeto cam έβλεπα κανονικά. Πριν 15 μέρες έκανα συνδρομή και έχω τρελαθεί. Δεν μπορώ να την δουλέψω με τίποτα Βλέπει κάποιος με αυτό το σύστημα σήμερα ? Αν ναι ας μου πει τους drivers του infinity USB και τα Mode που δουλεύει , ποιο irdeto emu δουλεύει και γενικά πως είναι στημένο το σύστημα

Φίλε jimjim1 για δες η version της κάρτας nova που έχεις είναι 6 ή και παραπάνω? έχω ακούσει ξανά για πρόβλημα με τις νέες εκδόσεις καρτών της νόβα.

Εγώ έχω έκδοση 4 και δουλεύει κανονικότατα. Δοκίμασε αν θες πάλι με την κάρτα του φίλου σου, με τα ίδια settings που έχεις τώρα. Επίσης κάνε ενεργοποίηση της δικής σου κάρτας γι απρώτη φορά σε ενα αποκωδικοποιητή Panasat (αυτούς που δίνει η νόβα) και ΑΜΕΣΩΣ μετά δοκίμασε την στο infinity.

Αν η κάρτα του φίλου σου δουλεύει σε σενα ενω η δική σου όχι, τότε μπορείτε να αλλάξετε απλώς κάρτες και να μην έχει κανείς σας πρόβλημα.

Φιλικά

Γιάννης

Δημοσ.
Φίλε jimjim1 για δες η version της κάρτας nova που έχεις είναι 6 ή και παραπάνω? έχω ακούσει ξανά για πρόβλημα με τις νέες εκδόσεις καρτών της νόβα.

Εγώ έχω έκδοση 4 και δουλεύει κανονικότατα. Δοκίμασε αν θες πάλι με την κάρτα του φίλου σου, με τα ίδια settings που έχεις τώρα. Επίσης κάνε ενεργοποίηση της δικής σου κάρτας γι απρώτη φορά σε ενα αποκωδικοποιητή Panasat (αυτούς που δίνει η νόβα) και ΑΜΕΣΩΣ μετά δοκίμασε την στο infinity.

Αν η κάρτα του φίλου σου δουλεύει σε σενα ενω η δική σου όχι, τότε μπορείτε να αλλάξετε απλώς κάρτες και να μην έχει κανείς σας πρόβλημα.

Φιλικά

Γιάννης

Ευχαριστώ Γιαννη Αν θυμάμαι καλά η έκδοση του φίλου μου είναι 4.1 . Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο στις επόμενες μέρες να την δοκιμάσω . Αν σου είναι εύκολο πες μου την έκδοση του Progdvb που χρησιμοποιείς τις ρυθμίσεις και την έκδοση των drivers του Infinity και την έκδοση του Irdetocam.dll . Το Infinity USB είναι αυτό που έχει USB και σηριακή μαζί.

Σου τα ζητώ αυτά γιατί ψάχνοντας διαπιστώνω ότι μπορεί να φταίει μέχρι και η έκδοση του Progdvb

Φιλικά

Δημήτρης

Δημοσ.
Ευχαριστώ Γιαννη Αν θυμάμαι καλά η έκδοση του φίλου μου είναι 4.1 . Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο στις επόμενες μέρες να την δοκιμάσω . Αν σου είναι εύκολο πες μου την έκδοση του Progdvb που χρησιμοποιείς τις ρυθμίσεις και την έκδοση των drivers του Infinity και την έκδοση του Irdetocam.dll . Το Infinity USB είναι αυτό που έχει USB και σηριακή μαζί.

Σου τα ζητώ αυτά γιατί ψάχνοντας διαπιστώνω ότι μπορεί να φταίει μέχρι και η έκδοση του Progdvb

Φιλικά

Δημήτρης

1) το infinity usb unlimited έχω κι εγώ.

2) πρέπει να χρησιμοποιείς ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ProgDVB 4.47.5

3)οι drivers του infinity δεν έχουν σημασία, έχω τους τελευταίους απο την ιστοσελίδα τους

Η δική σου κάρτα τι version είναι?

Δημοσ.

Δεν το ήξερα καθόλου αυτό το πρόγραμμα, αλλά απ' ό,τι είδα είναι βασισμένο στο παλιό skynet. Anyway, νομίζω ότι θα βρεις τον φάκελλο που αποθηκεύονται τα αρχεία (κι αν θέλεις να το αλλάξεις) στο macsky.ini εκεί που λέει "incomplete", "temp" και "ok" (ο φάκελλος που τελικά αποθηκεύονται τα αρχεία). Δεν το δοκίμασα, γιατί την εγκατάσταση την έκανα σε linux με το wine μόνο και μόνο για να δω τι αρχεία δημιουργούνται.

Δημοσ.

Παιδες σκεφτομαι να αγορασω τον καλυτερο dreambox που κυκλοφορει.Ποιος ειναι?Ο 7025? Ποσο κανει?ξερετε κανενα καλο μαγαζι?Πρεπει να προσεχω να μην πεσω σε κλωνο ή δεν υπαρχει κλωνος?Επισης θελω να αγορασω ενα moter για πιατο μεχρι 1.50μ .Προτεινετε κατι.Τι αλλα πρεπει να παρω μαζι με το μοτερ?lnb εχω καλο 0.2db και καλωδιο επισης.Ευχαριστω .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...