Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις το AltDVB 2.2 πρέπει να πας από το settings>directshow>graph-DVB-H264 και να επιλέξεις στο video decoder έναν mpeg4-avc (h264) decoder (όπως περίπου και στη φωτό). Οι καλύτερος (για μένα) είναι ο cyberlink που συνοδεύει το powerdvd 7.0. Αρκεί να έχει αρκετά δυνατή cpu.

h264-1.jpg

Αυτά αν το HD κανάλι είναι σε mpeg4-H264. Αν είναι απλό mpeg2 αρκεί να διαλέξεις έναν καλό mpeg2 decoder (πάλι από cyberlink 7.0, nvidia purevideo, ή από το windvd) στο graph-dvb-main.

Οδηγό για τις βασικές ρυθμίσεις του AltDVB, μπορείς να δεις εδώ

http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=640.0

ή εδώ (ο ίδιος είναι στην ουσία, απλά όποιο forum προτιμάς, το δεύτερο θέλει εγγραφή όμως πρώτα)

http://www.satgrekco.gr/forum/showthread.php?t=11889

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η έκδοση μετράει ως προς τα κανάλια mpeg4-h264, με προηγούμενες από την 2.2 (που είναι και η πιο πρόσφατη) δεν δουλεύει το altdvb. Ο οδηγός που σου δίνω το λινκ έχει γίνει με βάση την 2.1, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την 2.2 (εκτός την θέση και διάταξη των menu, και ότι δεν χρειάζεται ξεχωριστό κατέβασμα των devices όπως η 2.1, αφού το πακέτο τα περιέχει όλα).

Δημοσ.

Κι εγώ τους έβαλα, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν συνεργάζονται τόσο καλά με το AltDVB. Με άλλα προγράμματα δεν υπήρχε πρόβλημα.

Δημοσ.

Οκ. Σας ευχαριστώ.Το dvbdream δεν το έχω δουλέψει και θα ήθελα αν μπορείς dwarves να μου πεις πώς δουλεύει?Πάντος με την έκδοση 2.2 δουλεύει καλά!!

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά!! Ήθελα να ρωτήσω ποιο plungin χρησιμοποιείται? Και πως βρίσκω τα καλά softcam?Αν μπορείτε σε PM.:-P

kai se mena kanena pm gia softcam.key plz

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

SOS. Σας παρακαλώ μία τεχνική βοήθεια...

Χρησιμοποιώντας το progDvb, σε μερικούς transponders με παράδειγμα τον 11097 στον αστρα 19,2 αν επιλέξω κανάλι δεν έχει καθόλου σήμα. Τώρα αν επιλέξω το ίδιο κανάλι 2,3,4 φορά δηλαδή απανωτά διπλά κλικ στο κανάλι έρχεται με σήμα 80% και quality 100%. Αν το αφήσω για αρκετή ώρα δεν χάνεται το σήμα. Αν αλλάξω κανάλι όμως και ξαναεπιστρέψω στο ίδιο πρέπει να κάνω πάλι τα απανωτά select του καναλιού...

Το πρόβλημα ξεκίνησε στα καλά του καθουμένου χωρίς καμμία αλλαγή εκ μέρους μου.(Το 80% σήμα είναι και το σωστό που είχα πριν το πρόβλημα).

SS1, HH120, 1.20πιάτο, πλήρως ενημερωμένες tp λίστες.

Δεν υπάρχει dect ούτε κάποια αλλαγή στην περιοχή (κεραία, wifi κ.λ.π.)

Τι μπορεί να συμβαίνει ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

τα καλά softcam? Ωραίο αυτό μ'άρεσε! :D

zuber ποιο progdvb χρησιμοποιείς; κάνε και μια ανανέωση των καναλιών που και που ;)

Δημοσ.

Τελευταίο progDvb 4.82.4 ( αν και δοκίμασα πολλές παλιότερες versions μέχρι πίσω στην 4.56) και κανάλια δεν δοκιμάστηκαν μόνο οι παλιές λίστες που σημειωτέον δούλευαν κανονικά, αλλά και με ολοκαίνουρια σκαναρισμένα με σωστά pids, κλπ.

(Τώρα βέβαια για να καταφέρω να ξανασκανάρω μερικά από αυτά όπως στον 11097 τα είδα όλα μέχρι να καταφέρω να μαντέψω με το 3ο, 4ο, κλικ πότε θα πάρει σήμα ο tp και να σκανάρει...!)

Δημοσ.

Παιδια επειδη δεν βλεπω φως ,οποιος μενει Αθηνα και ειναι διαθεσιμος να ανταλλαξει την Skystar 2 του με την Skystar HD μου ας μου στελει PM ή ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω msn στο [email protected]

Αρκει να ξερω σιγουρα οτι θα μπορεσω να κανω δουλεια με skystar2 + infinity phoenix usb που εχω και να βλεπω τα καναλια της Nova, γιατι δεν θελω να μπαινω σε αλλα εξοδα για CI expansion και cam module για την skystar hd μου.. Αυτος ειναι και ο λογος της αλλαγης.

Δημοσ.
Παιδια επειδη δεν βλεπω φως ,οποιος μενει Αθηνα και ειναι διαθεσιμος να ανταλλαξει την Skystar 2 του με την Skystar HD μου ας μου στελει PM ή ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω msn στο [email protected]

Αρκει να ξερω σιγουρα οτι θα μπορεσω να κανω δουλεια με skystar2 + infinity phoenix usb που εχω και να βλεπω τα καναλια της Nova, γιατι δεν θελω να μπαινω σε αλλα εξοδα για CI expansion και cam module για την skystar hd μου.. Αυτος ειναι και ο λογος της αλλαγης.

check mail :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...