sisareg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου προτείνει remote control για την Skystar που να συνεργάζεται με το ProgDVB? Εγω χρησιμοποιώ αυτό της SS2
ZELDA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 εμενα γιατι παιζει οπωτε θελει και δε μπορώ να το ρυθμίσω μπορεις να βοηθίσεις ισως ενα tutorial θα διευκόλινε παααρα πολλους γιατο remote ss2 και prigdvb ευχαριστώ
sisareg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 εμενα γιατι παιζει οπωτε θελει και δε μπορώ να το ρυθμίσω μπορεις να βοηθίσεις ισως ενα tutorial θα διευκόλινε παααρα πολλους γιατο remote ss2 και prigdvb ευχαριστώ Ρε για να δουλεψει το remote θελει και το winlirc!!!
gpan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή είμαι πανάσχετος με τα δορυφορικά θα ήθελα να με ενημερώσετε τι χρειάζομαι για να πιάνω δορυφορικά κανάλια στον υπολογιστή μου και πόσο θα μου κοστίσει ολόκληρος ο εξοπλισμός! Ευχαριστώ! Y.Γ: Διαβάζοντας κάποια σημεία του thread μάλλον θα χρειαστώ μια εσωτερική κάρτα PCI (SkyStar 2) Ένα πρόγραμμα ProgDVB Ένα δορυφορικό πιάτο. Μπορείτε να μου πείτε τι μέγεθος πρέπει να έχει; Επίσης μπορώ να το εγκαταστήσω μόνος μου ή θα μου βγει ο πάτος; Χρειάζομαι κάτι άλλο;; Thanks again!
papayios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Καρτα skystar 2 η οποια αλλη θελεις , δορυφορικο πιατο , lnb , καλωδιο , συνδεση internet και μπολικο χρονο ελευθερο για διαβασμα και ψαξιμο . Αν θελεις πανω απο ενα δορυφορο θα χρειαστεις ενα lnb ακομα ενα διακοπτη diseqc και πιατο καλυτερα απο ενα μετρο και πανω .
gpan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Καρτα skystar 2 η οποια αλλη θελεις , δορυφορικο πιατο , lnb , καλωδιο , συνδεση internet και μπολικο χρονο ελευθερο για διαβασμα και ψαξιμο . Αν θελεις πανω απο ενα δορυφορο θα χρειαστεις ενα lnb ακομα ενα διακοπτη diseqc και πιατο καλυτερα απο ενα μετρο και πανω . Σε ευχαριστώ papayios για την άμεση απάντησή σου! To lnb τι ακριβώς είναι; Θα μπορέσω να τοποθετήσω το κάτοπτρο (και τα σχετικά) και να τα ρυθμίσω μόνος μου ή πρέπει να έχω τεχνικές γνώσεις επί του θέματος; Υ.Γ: τι μάρκα κατόπτρου προτείνετε;
papayios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Θα το πω απλοικα με κινδυνο να με κραξουν . Το lnb παιρνει το σημα του δορυφορου που αντανακλαται πανω στο πιατο και μεσω του καλωδιου το οδηγει στον δορυφορικο δεκτη (skystar). Το αν μπορεις να κανεις την εγκατασταση εξαρταται απο το που θα μπει το πιατο (ταρατσα, μπαλκονι) και ποσους δορυφορους θελεις να πιασεις. Το δυσκολο ειναι η στοχευση (κεντραρισμα) του δορυφορου . θελει υπομονη . Καλο θα ηταν να το κανει καποιος ειδικος την πρωτη φορα και αργοτερα πειραματιζεσαι . τιμες :skystar γυρω στα 60 ,lnb 7-12 , πιατο απο 25- οσο θες , βαση πιατου 15 , καλωδιο 55 λεπτα το μετρο , diseqc ενα τετραπλο γυρω στα 25 ,εγκατασταση 40-50 . Οι τιμες ειναι στο περιπου , αναλογα τις ποιοτητες και απο που θα τα παρεις .
akaloith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 mporei kapoios na mou steilei to fakelo plugins tou altdvb me perasmena ta kala plugins?? [email protected]
akaloith Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 καναλια hd κλειδωμενα η ξεκλειδωτα που μπορω να δω? σε οποιοδηποτε δορυφορο με skystar 2 altdvb Και δυνατη cpu core 2 6300 @ 3GHz ? help anyone?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπερα! Παιδια δεν μπορω με τιποτα να συντονησω το χειριστηριο της Skystar 2 pci με το progDVB μηπως μπορει να μου στηλει καποιως το αρχειο του controls.ini να το βαλω και να δω αν παιζει? Κανω τις παρακατω οδηγιες αλλα τιποτα!!! http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1026000&postcount=5
almar1966 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 καναλια hd κλειδωμενα η ξεκλειδωτα που μπορω να δω?σε οποιοδηποτε δορυφορο με skystar 2 altdvb Και δυνατη cpu core 2 6300 @ 3GHz ? help anyone? Ενδεικτικά Luxe TV (Hotbird 13E - 12322 H – 27500 - 3/4) και σε άλλους δορυφόρους, βλέπε http://www.luxe.tv Discovery HD UK (Turksat 42E – 11966 H – 12500 – 5/6) Και για περισσότερα http://www.kingofsat.net κοίταξε στα HDTV channels με λήψη εφικτή αναλόγως με την δέσμη εκπομπής δορυφόρου, την κωδικοποίηση των καναλιών, την δική σου εγκατάσταση και περιοχή και για Skystar 2 μόνο σε σύστημα DVB-S (για λήψη σε DVB-S2 χρειάζεται Skystar HD)
akaloith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 1)ebala ton 4.4.0 kai kounw to piato apo to altdvb mia xara (pisteyw) alla to shma tou einai xamhlo h mou fenetai? ti na kanw? 8elw na kounw to piato mou mesa apo to altdvb. poios driver einai o kalyteros? 2)wraio to discovery alla den exei hxo.Giati??? to luxe to epiana kai prin 3)allo kanalaki hd??? 4)aa nomiza h skystar 2 mporouse na pai3ei ta panta me kalo pc. yparxoun kanalia pou den ta paizei? 5)kanena programma na mou psa3ei olo to to3o kai na brei doryforous kanalia?
anthony_88 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Παιδες θα μου πει καποιος αν μπορουμε να δουμε με καποιο τροπο εδω στην Ελλαδα τα καναλια FOX, NBC, ABC κλπ που υπαρχουν ελευθερα στην Αμερικη? Αν δε θελετε να το γραψετε public, στειλτε e-mail. Ευχαριστω
kostaskast Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ηι Κανεισ Να Με Βοιτηεισει Να Ποιασω Το Πολσατ Σπορτ.παρακαλω Στειλτε Μυνιμα.τηανκσ.
sub Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Hi παίδες.. Τα είχα παρατήσει για λίγο καιρό τα δορυφορικά και τώρα έχω χάσει τη μπάλα! Νέα plugins αλλά και πάλι δε βγάζω άκρη.. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τα 2 ποιο γνωστά (v***g/s2**u) αλλά δεν έβγαλα άκρη… Επίσης κάτι άκουσα κάπου για n*v@ μέσο SS2.. αληθεύει? Αν κάποιος μου τα εξηγούσε αυτά μέσο πμ η ακόμα καλύτερα μου έδινε ένα link να κατεβάσω το φάκελο plugins θα ήμουν υπόχρεος.. Το pc μου είναι δυνατό, έχω την Skystar2 και χρησιμοποιώ AltDvb και ProgDvb.. Ευχαριστώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.