Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pποιο πρόγραμμα προτείνετε να χρησιμοποιήσω για ην μέτρηση του σήματος κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του πιάτου?

fast satfinder legetai...kai to vriskeis se ola ta gnwsta...agnwsta site...

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

n pio fast methodos pou exw dokimasei kai pou xrnsimopoiw panta einai mikrn tv dipla sto piato kai n stoxeusn ginetai se < 1min, me 100% apotelesmatikotnta (oute pu3ides oute tipota).

ola ta alla theloun perissotern wra kai fine tuning.... :mrgreen:

Δημοσ.

θελω να βλέπω περισσότερα απο 4 Lnb με την Skystar.

Εχω δοκιμάσει 2 DiseqC 2.0[1Χ4] switch συνδεδεμένα με 1 DiseqC 2.0[1Χ2] ή και

[1Χ4].

Εχω εξαντλήσει ολες τις επιλογές που μου δίνει το aLTDVB δεν μπορώ ομως να δω παρα μόνο το 1ο LNB που εχω συνδέσει?

τι κάνω λαθος?

εχω τους εγκαταστήσει τους τελευταίους Drivers για skystar.

και εχω προσπαθησει kai allazontas to Skynet.sys με patched version...

Δημοσ.

τι κάνω λαθος?

Ετσι που τα βάζεις δεν προκειται να δεις τιποτα, δε δουλευουν ετσι απλα σαν "ταυ" τα diseqc...

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προμηθευθείς ένα ειδικό διακόπτη 0/12v για diseqc, στον οποίο θα συνδέσεις τα δυο diseqc που έχεις. Θα πρεπει να κατεβασεις καλώδιο ρεύματος μεχρι τον υπολογιστή σου και να το συνδεσεις σε ένα τροφοδοτικό 12v. Τοποθετώντας ένα απλό διακόπτη στο καλώδιο, χωρις ρευμα θα δουλευουν τα 4 lnb και με ρευμα τα άλλα 4.. Ειναι μανουρα, το ξερω.. Καποιοι επιτραπεζιοι δεκτες έχουν τη δυνατοτητα να το κανουν μονοι τους (εχουν και ειδικη εξοδο για 12V για τη δουλεια αυτή).

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει 2 DiseqC 2.0[1Χ4] switch συνδεδεμένα με 1 DiseqC 2.0[1Χ2] ή και

[1Χ4].

Εχω εξαντλήσει ολες τις επιλογές που μου δίνει το aLTDVB δεν μπορώ ομως να δω παρα μόνο το 1ο LNB που εχω συνδέσει?

τι κάνω λαθος?

εχω τους εγκαταστήσει τους τελευταίους Drivers για skystar.

και εχω προσπαθησει kai allazontas to Skynet.sys με patched version...

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να βάλω σε σειρά (cascade) δύο διακόπτες diseqc (ούτε καν απλό διακόπτη diseqc δεν έχω, αφού έχω μοτέρ) αλλά σε παραπέμπω στα δύο παρακάτω (το forum θέλει registration),

http://dvbn.happysat.org/viewtopic.php?t=34223

http://dvbn.happysat.org/viewtopic.php?t=37481

Δημοσ.

Τον διακοπτη τον πήρα και τον χρυσοπλήρωσα!!!!

αλλα εαν εναι να κατεβάζω καλώδια να τρυπάω τοιχους κλπ.

το ξανασκευτομαι !!!

Ειχα δει να γινεται με

SWitch, στην τοπική αγορα ρωτησα τους επαγγελματίες αλλα δεν μπορεσε να με βοηθήσει κανεις,απλα με φορτοσαν με μερικα ακόμα Diseq C να δοκιμάσω και με ξελάφρηναν απο λιγα ευρουλάκια.

Δημοσ.

Τα λινκ που σου δίνω πιο πάνω δεν έχουν καμία σχέση με τρύπημα τοίχου ή τοποθέτηση έξτρα καλωδίου. Είναι ρυθμίσεις που πρέπει (ή μπορούν) να γίνουν στο AltDVB για να λειτουργήσουν οι διακόπτες με τον τρόπο που τους έχεις ήδη συνδέσει. Η επιτυχία τους πιθανά να εξαρτάται και από τους ίδιους τους διακόπτες που χρησιμοποιείς όμως.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ηξερα ότι μπορουν να συνδεθουν ετσι. Μήπως θέλει ειδικα diseqc to cascading? Σκεφτόμουν και εγώ μια λύση για πάνω από 4 lnb, αλλά μια και ο hispasat αυτον τον καιρο δεν προσφερει κατι παραπανω απο τον αστρα, λέω στη θεση αυτου να δω καποιον αλλο δορυφορο με παραπλευρο lnb. Μεταξύ του hellassat (39) και του eutelsat (16) τί θα προτείνατε;

Δημοσ.

Paidia kalimera. Xrisimopoio tin skystar2 me to altdvb.

To provlima einai to eksis.

Epeidi xrisimopoio to gboxcontrol mazi me tin skystar2 k to altdvb xoris omos na exo kapoia karta me apotelesma na min mporo na summetasxo se kalous server, apofasisa na agoraso mia sundromitiki karta oste na me vazoun stous kalous server.

Thelo na agoraso mia Mtv karta pou ap oti exo diavasei se eshops leitourgei se conax i cryptoworks.

Pos mporo tora na tin kano na doulepsei me to altdvb k na tin vlepei k to gbox control?

An agoraso ton ''Infinity USB Phoenix'' tha mporo na kano douleia? Einai duskoles oi rithmseis?

Uparxoun plugins gia to altdvb pou na diavazoun apo cryptoworks k conax?

Euxaristo ek ton proteron.

Δημοσ.

μολις κατεβασα το altdvb2.2 . Και οταν το ανοιγω μου βγαζει ( Loading resources

Checking source filter

DvbAvSrc: Unsupported version (2.0)

Please re-register [ DvbAvSrc.ax ] )τι κανω λαθος: Εχω την skystar2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...