Daredevil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 to cas 3 leei na to xtyphsw mporw na to xrhshmopioisw et me to katalhlo cam gia na balw nomimes kartoules syndromwn px nova?
japetus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 5) Και τώρα ίσως η πιο χαζή ερώτηση μου. Καμμια ερωτηση δεν ειναι χαζή... Σωστα τα κοιτας τα Lnb σου και σωστα αναφερει και ο οδηγος τις θεσεις των δορυφορων. Μην κοιτας πώς ειναι στημενα τα lnb αλλα φαντασου μια ακτινα να φευγει απο τον δεκτη του lnb του hotbird, να χτυπά υπο γωνία στο πιάτο και να καταλήγει εκει που πρεπει να ειναι θεωρητικα ο δορυφορος.. Φαντασου το ιδιο και με το lnb του astra (το οποιο στην ουσια είναι ευθεια γραμμη) και θα αντιληφθεις πώς διασταυρώνονται οι δέσμες.
aktiZol Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 to cas 3 leei na to xtyphsw mporw na to xrhshmopioisw et me to katalhlo cam gia na balw nomimes kartoules syndromwn px nova? logika nai, me to Infinity pantws ginetai..
Daredevil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 skeftome na tsimphsw ena aktizol 3es diafores meta3y cas3 kai infinity?
uioppoiu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 oi tequiles aniksan? Ναι, επιτέλους! Αν και, ίσως να έχουν ανοίξει από καιρό κ απλά να το πρόσεξα τώρα. Είχα απελπιστεί με τον Astra κ έπαπσα να δίνω σημασία μετά από κάποιο καιρό. Τέλος πάντων, όταν λέω "άνοιξαν", καταλαβαίνεις... με το σωστό ανοιχτήρι (ΒιΠλ*αγκ + κλειδιά). Καλη τύχη. Σχετικά με δορυφορική (DVB-S) κάρτα usb με Video Out, ξέρει κανείς κάποια ή δεν παίζει;
almar1966 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Επιτέλους ALTDVB 2.2 με MPEG4/AVC, PIP 1-3 κλπ. Μόλις το κατέβασα και σπεύδω για δοκιμή, ελπίζω να άξιζε η τόση καθυστέρηση. SOTOS65 περιμένω εντυπώσεις.
Challenger Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Θ'εώ να στήσω το πιατάκι μου και να πιάνω hotbird. Έβαλα τις συντεταγμένες μου στο http://www.satlex.de και οι πληροφορίες που μου έβγαλε είναι: Γωνία αζιμουθίου: 197.08° (True North) Γωνία ανύψωσης: 44.65° Κλίση LNB (λοξή κίνηση): 13.39° Τί είναι η Γωνία αζιμουθίου και ανύψωσης? Πως γίνεται να υπολογίσω αυτές τις γωνίες? Ευχαριστω.
japetus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τί είναι η Γωνία αζιμουθίου και ανύψωσης? Πως γίνεται να υπολογίσω αυτές τις γωνίες? Ευχαριστω. Πυξίδα και μοιρογνωμόνιο...
sotos65 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 2006-10-22 .:: Alt-DVB Ver 2.2 ::. Download from: http://www.altdvb.ro/files/AltDvb_Full_Ver22_B3912.zip Warnings: - Premium cards (SkyStar1) not supported anymore. - Old interfaces (Dev_???.int) are not compatible with new app. Application: * MPEG4/AVC Stream parser & demultiplexer * Multi-monitor support * Support for DVB-C/DVB-T/ATSC * Multiple cards selector * EPG/Channel (in main window) * Mouse wheel actions * New configuration window * Process priority option * Improved channel scanner * Popup menu from tray icon * Channels list can be filtered by satellite * PIP1-3 selection buttons Interfaces: * New: BDA Driver - DiseqC: Raw diseqc support for Twinhan BDA drivers - DiseqC: LNB1-4 select for DvbWorld - DiseqC: LNB1-4 select for Technotrend (via put_Range() ) * New: DVBWorld - RawDiseqC not suported now. (see Dev_DvbWorld.cfg) * SkyStar2 : - RawDiseq for SS2 new driver (4.4.0) - Many changes in "Internal" PID filter Fixed: * Signal indicator for SS2 & driver 4.4.0 * Popup menu exception on ES/CA window if no ch. selected * Adjust GOTO with location NOT saved ! * Fixed CPU usage indicator for dualcore/HT processors * Fixed PTS in DvbAvSrc.ax
almar1966 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Το πιο γρήγορο (σε ενημέρωση) site για την skystar 2 που έχω βρεί είναι το Τούρκικο http://www.dvbrehberi.com Όσο για το νέο ALTDVB 2.2 ..... με λίγα λόγια...... άπαιχτο
dwarves Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 me to altdvb exw provlima me ton video driver... poio protinetai na valw?? eida twra exw na epilexnw to intervideo... mporei na mou pei kapoios ti na kanw install gia na paiksei swsta??
sil_unique Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 gia athina 3erw pws xreiazesai 1.20 gia na anoixeis oriaka D+ se astra opou kai einai apo ta pio duskola pou anoigoun... όχι πια. έχω πιάτο <μούφα> 1m και το D+ το ανοίγω με 92% όταν παλιά το έπιανα με 20%
aktiZol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 otan imoun athina ithele 1.20 kai panw.. 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.