anthony_88 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Pαιδια ας μου στειλει και μενα καποιος pm για το τι παιζει με τη nova και ποιες ςιναι οι μεγαλες μπουκιες....
nautilus7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 To systima irdeto 2 poy xrisimopiei h nova den exei spasei pros to paron alla akomi kai na spasei einai etoimo to irdeto 3 h moni lisi einai to card sh@ring.... h dektes typoy mvision....me sindesi panta se dsl h h triti lisi einai h lisi toy alithoroy dekth pou pernei ta klidia etoima apo tis 7w Δηλαδή η 2η και η 3η λύση δεν είναι card sharing; Εμένα ίδιες μου φαίνονται όλες.
aktiZol Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 oles idies einai, oles einai card-sharing....
Dynamics Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Paidia den aksizei k genika gia noves!an einai kana kalo paketo p.x sky,kiosque,tequila ktl!nai alla oxi gia nova proswpika den me endiaferei to paketo ths!kakhs poiothtas hxou kai eikonas se sxesh me alla.... afta apo emena Nikos
zois_gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 kalispera se elous!! meta apo kero ksana edo !!! epidi palia epofevgame sizitisi gia tin akatanomasti vlepo pos i sizitisi kratai giera. den tha itane pio themito na apofevgame tetia sizitisi gia tin akatanomasti? gia ta ala den iparhi provlima !! afharisto !!
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Ένα δεν έχω καταφέρει ακόμα και να δω πως. Έχω στο δωμάτιο μου τον υπολογιστή με την SkyStar2 και στο σαλόνι τον υπολογιστή με τον προβολέα. Πως στο καλό μπορώ να κάνω streaming?
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδια να ρωτησω κατι που θελω.αν βαλω τη δορυφορικη τηλεοραση θα μπορω να βλεπω τους αγωνες στο Champions league στο super sport κλπ? οχι αυτό δεν γίνεται..πρέπει να πάρεις νετ ψηφιακή για να βλέπεις φιλμνετ.. Καλά πλάκα κάνεις..Εννοείτε ..με 30 ευρώ το μήνα πέρνεις φιλμνετ!
dwarves Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Ένα δεν έχω καταφέρει ακόμα και να δω πως. Έχω στο δωμάτιο μου τον υπολογιστή με την SkyStar2 και στο σαλόνι τον υπολογιστή με τον προβολέα.Πως στο καλό μπορώ να κάνω streaming? Με το altdvb εχεις δοκιμασει να το κανεις???
almar1966 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Γειά σας. Νέος στο φόρουμ μεν (αν και διάβασα 150 σελίδες και συνεχίζω)παλιός στα δορυφορικά δε και με 5 μήνες ενασχόληση με ss2, θα ήθελα να ρωτήσω γιατί το altdvb μου αναγνωρίζει τα HD κανάλια σαν radio. Ίσως έχει απαντηθεί και δεν το έχω δει ακόμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
urezin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 @dimon me to mytheter kai ena plugin kaneis streaming kai meta me to vlc apo ton allon upologisth blepeis to streaming @ almar theleis eidiko codec gia ta hd canalia kai thn teleutaia ekdosh tou altdvb na xereis oti xreiazesai polu dynato ypologisth kai cpu usage sto 100%
_DiMoN_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Με το altdvb εχεις δοκιμασει να το κανεις??? Το κατέβασα και όντως νομίζω έχει προοπτικές. Θα το δοκιμάσω κι επιστρέφω με αποτελέσματα...
_DiMoN_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν το δοκίμασα και κάνει κάποια σπασίματα στον ήχο...και μάλιστα local χωρίς καν να το βάλω δικτυακά. Στο MyTheater έχω πλήρη έλενγχο όπως και στο AltDVB ή πρέπει να έχω παράλληλα και realVNC?
fabiawrc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 λοιπον δοκιμασα το altdvb και το προγραμα απλα ειναι κορυφαιο. και με τα plugin δουλευει αψογα και ειναι γρηγορο σε αλαγη καναλιων και στο ανοιγμα κλεισιμο του προγραματος. εχει και pip μπορουμε να δουμε 2 καναλια ταυτοχρονα απο τον ιδιο transpoder ομως. το progdvb απλα εφαγε σουτ και ουτε προκειτε να ασχοληθω μαζι του.ειναι τραγικο μπροστα στο altdvb
urezin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 altdvb rocks kai mporeis na deis 3 kanalia ena kurio kai duo bohthitika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.