Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

opoiadnpote suzntnsn gia spasimo paketwn einai paranomn.

apla to na suzntas gia tin nova pou einai ellinas provider endexei megaluterous kindunous gia to foroum kai tous xrnstes tou.

oi 3enoi providers den asxolountai para mono me tous sundromites tns xwras tous.

Δημοσ.

γεια χαρα σε όλους. εχω pc με athlon 3200 64bit 1024ram pci e 128mb καρτα γραφικών. εχω κάρτα επιγειας τηλεορασης ASUS και δορυφορικής twighan με τα ατοιστοιχα προγραμματα παρακολουθησης. ομως ξαφνικά απο τα δορυφορικα χαθηκε ο hotbird (lnb 1) ενω ο hellasat ειναι οκ και τα κανάλια της επιγειας τηλεορασης εχουν ήχο και όχι εικόνα.το pc δουλεύει μια χαρά τα πιατα και οι συνδέσεις ειναι οκ. εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει και πως μπορω να το φτιάξω. επείσης εαν αγορασω cl cas 3 με usb port πορω αγοραζοντας νομιμες κάρτες να βλέπω τα κωδικοποιημενα ή χρειάζεται και κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση ο hotbird να χάθηκε λόγω της συννεφιάς στην νοτια κρήτη (λασιθι)

Ευχαριστώ εκ των προτερων

tetelakos

lasithi kriti

Δημοσ.

Ρε παιδες εσεις που ξερετε τα πολλα για πειτε μας (εστω μεσω πμ) τι γινεται ακριβως με την νοβα...Γιατι δεν μ'αρεσει να τρωω μεγαλες μπουκιες...

Δημοσ.
;1319323'']Ρε παιδες εσεις που ξερετε τα πολλα για πειτε μας (εστω μεσω πμ) τι γινεται ακριβως με την νοβα...Γιατι δεν μ'αρεσει να τρωω μεγαλες μπουκιες...

ti thelis na mathis file mou akrivos gia thn nova?..(esto meso pm).

Δημοσ.
γεια χαρα σε όλους. εχω pc με athlon 3200 64bit 1024ram pci e 128mb καρτα γραφικών. εχω κάρτα επιγειας τηλεορασης ASUS και δορυφορικής twighan με τα ατοιστοιχα προγραμματα παρακολουθησης. ομως ξαφνικά απο τα δορυφορικα χαθηκε ο hotbird (lnb 1) ενω ο hellasat ειναι οκ και τα κανάλια της επιγειας τηλεορασης εχουν ήχο και όχι εικόνα.το pc δουλεύει μια χαρά τα πιατα και οι συνδέσεις ειναι οκ. εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει και πως μπορω να το φτιάξω. επείσης εαν αγορασω cl cas 3 με usb port πορω αγοραζοντας νομιμες κάρτες να βλέπω τα κωδικοποιημενα ή χρειάζεται και κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση ο hotbird να χάθηκε λόγω της συννεφιάς στην νοτια κρήτη (λασιθι)

Ευχαριστώ εκ των προτερων

tetelakos

lasithi kriti

φιλε αφού δεν πείραξες τίποτε

ξανάπαιρνα μια τους drivers στην ASUS μπας και έφαγε καμια φλασιά...

ακόμη και να χανότανε ο hotbird δεν θα χανότανε τελείως κάποια συχνότητα θα κατέβαινε.....

Δημοσ.

@gino:Το προφανες συμφωνα με τα λεγομενα σου.."megalh mpoukia fae megalh kouventa mh les."..Ξεκλειδωνει η νοβα και εαν ναι πως...Αν προκειται να μου πεις για card sharing αστο...μην μπεις καν στον κοπο...

Δημοσ.

To systima irdeto 2 poy xrisimopiei h nova den exei spasei pros to paron alla akomi kai na spasei einai etoimo to irdeto 3

h moni lisi einai to card sh@ring....

h dektes typoy mvision....me sindesi panta se dsl

h h triti lisi einai h lisi toy alithoroy dekth pou pernei ta klidia etoima apo tis 7w

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι που θελω.αν βαλω τη δορυφορικη τηλεοραση θα μπορω να βλεπω τους αγωνες στο Champions league στο super sport κλπ?

Δημοσ.
To systima irdeto 2 poy xrisimopiei h nova den exei spasei pros to paron alla akomi kai na spasei einai etoimo to irdeto 3

h moni lisi einai to card sh@ring....

h dektes typoy mvision....me sindesi panta se dsl

h h triti lisi einai h lisi toy alithoroy dekth pou pernei ta klidia etoima apo tis 7w

μπορώ να μάθω περισσότερα για την πρώτη λύση σε pm?

Δημοσ.

γεια χαρα σε όλους ΞΑΝΑ. (pc με athlon 3200 64bit 1024ram pci e 128mb καρτα γραφικών. εχω κάρτα επιγειας τηλεορασης ASUS και δορυφορικής twinhan με τα αvτοιστοιχα προγραμματα παρακολουθησης). ομως ξαφνικά απο τα δορυφορικα χαθηκε ο hotbird (lnb 1) πιάνω μόνο 1 τρανπορτερ ενω ο hellasat ειναι οκ (2 τρανπορτερ).το pc δουλεύει μια χαρά τα πιατα και οι συνδέσεις ειναι οκ. εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει και πως μπορω να το φτιάξω. εχω επανεγκαταστησει όλα τα προγράμματα ξανά αλλά τίποτα

Υπάρχει περίπτωση να έχει προβλημα το lnb του hotbird??

επείσης εαν αγορασω cl cas 3 με usb port πορω αγοραζοντας νομιμες κάρτες να βλέπω τα κωδικοποιημενα ή χρειάζεται και κάτι άλλο. Ευχαριστώ εκ των προτερων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...