Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Σε ένα αρχείο είναι συνήθως όλα, δεν πάνε ανά δορυφόρο, απλά το θέμα είναι να βρεις το σωστό (και φρέσκο) μιας και κυκλοφορούν διάφορα, κάποια από αυτά είναι μόνο για δέκτες...

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο Alt-DVB ρύθμισα το DirectShow και όρισα Video και Audio decoders αλλά μου βγάζει πάλι: "AV1: Graph error [3005] Cannot connect pins [Cyberlink Auido Decoder-Audio Out] to [Audio input pin (rendered)-SB Live! Wave Device]"

exete kammia idea ?

Δημοσ.
exete kammia idea ?

Εννοείτε φυσικά ότι έχεις ήδη τους decoders της cyberlink στο pc (μέσω της εγκατάστασης του Power DVD), έτσι δεν είναι; Δοκίμασε αντί να συνδέσεις τον audio decoder στο "default waveout device", να επιλέξεις το "default directsound device". Επίσης στη περίπτωση χρήσης του audio decoder της cyberlink να μην έχεις τσεκαρισμένο το 'use "Channel A/B Switch" filter' γιατί δεν συνεργάζονται σωστά (μόνο με τον decoder της intervideo έχω δει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα). Αν και πάλι έχεις πρόβλημα, δοκίμασε και με άλλο audio decoder, υπάρχουν αρκετοί (o intervideo που αναφέρω - μπαίνει με το windvd - της elecard, nvidia, κα).

Btw, το "AV1" (όπως και το "AV2"), στο οποίο αναφέρεται το λάθος, είναι παράθυρο PIP (Picture in Picture), το κύριο παράθυρο του προγράμματος είναι το "AV0".

Δημοσ.

Για δύο LNB χρειάζεται και ανάλογη υποστήριξη από τον δέκτη? Αν ναι, πόσο πάει ένας τέτοιος?

Αν βάλω Astra-Hotbird στο ίδιο κάτοπτρο 1,20 ή 1,40 η ποιότητα υποβαθμίζεται στον Hotbird?

Δημοσ.
Για δύο LNB χρειάζεται και ανάλογη υποστήριξη από τον δέκτη? Αν ναι, πόσο πάει ένας τέτοιος?

Όχι,ένα καλώδιο κατεβαίνει,έτσι κι αλλοιώς,η ένα lnb βάλεις η τέσσερα(!).

Αν βάλω Astra-Hotbird στο ίδιο κάτοπτρο 1,20 ή 1,40 η ποιότητα υποβαθμίζεται στον Hotbird?

Λιγάκι,ίσως,εξαρτάται δε απ' το μέγεθος+ποιότητα πιάτου+υλικών.

Δημοσ.
Η συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι δύσκολη, ή μπορώ να την κάνω και μόνος μου?

Tι έκανα εγώ:

Μια 14άρα στη ταράτσα,μαζί με το δέκτη και μπαλαντέζα.Στρίψε από δω,πάρ'το αλλοιώς,κατέβαζε λίγο το λαμάκι που στηρίζεται το 1ο lnb,πέρασμα το 2ο,φτου κι απ' την αρχή,κάποια στιγμή μετά από τέσσερις ώρες,ένα καζάνι φραπέδες και (τότε κάπνιζα...) ένα πακέτο Camel σκέτο,ταιριάξανε,σήμα στο 75-90% ,ποιότητα 80% για HotBird και σήμα 60-80 και ποιότητα ως 75 για Astra.

Εξαρτάται απ' το καιρό και κανα-δυο φορές που φύσαγε άγρια,ξανάθελε βίδωμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...