Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση στο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πως φορτώνω τα graph files στο ΑltDVB? Τα κατέβασα απο την επίσημη σελίδα του AltDVB, τα έβαλα στο φάκελο Graphs, αλλα το AltDVB δεν τα βρίσκει, και μου βγάζει "AVO: Graph Error [5001], no greph file, reconfigure DirectShow"

Δημοσ.

Κατ' αρχήν με την έκδοση 2.Χ του AltDVB μπορείς να δουλέψεις και χωρίς graphfiles, απλά να ορίσεις τους decoders που θέλεις να χρησιμοποιήσεις από το automatic του directshow. Αν θέλεις βέβαια χρησιμοποιείς...

Δεύτερον, η σελίδα του AltDVB είναι η http://www.altdvb.ro/ εδώ και αρκετούς μήνες, και δεν υπάρχουν ξεχωριστά graphfiles για κατέβασμα από αυτήν. Μήπως έχεις κατεβάσει graphfiles για την έκδοση 1 του AltDVB; Αν είναι έτσι, δεν κάνουν για την 2...

Και τρίτον, μπορείς να δεις έναν βασικό οδηγό (χρειάζεται συμπλήρωμα με κάποιες άλλες ρυθμίσεις) για το AltDVB στο,

http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=640.0

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Πηρα προχθες μια Aver DVB-S καρτουλα. Το πιατο το εχω κεντραρει στο hotbird αλλα ουτε απο το προγραμμα της καρτας ούτε με το progdvb δεν μπορω να λοκαρω καναλια. Εν τω μεταξυ οταν ανοιγει οποιοδηποτε απο τα δυο προγραμματα το πισι "κρεμαει" προσωρινα λογω χρησης cpu. Εχω Ρ[email protected] με 2Gb RAM. Το progdvb χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο την εγκατασταση για να δω τουλαχιστον τα Free-to-air???

Δημοσ.

geia sou alesport.emena me mia prwth matia mou fainetai san na mhn exeis kentrarei swsta to piato sou.ena deytero einai mhpws den exeis dialeksei mesa apo altdvb thn karta dvb-s pou exei sto pc sou.ena 3 na exeis balei to kalwdio.to 3 akougetai gia poly koufo alla des to genikotera.ennow mhpws yparxei problhma me to kalwdio.p.x. fysakia pou den kanoun epafh ,poly oksidwmeno kalwdio h' estw kai kommeno.pisteuw na se boh8hsa

Δημοσ.

Δε χρησιμοποω το altdvb γιατι ειδα οτι δεν υποστηριζει την καρτα μου. (Την υποστηριζει?? Αν ναι με ποιους drivers?). Το πιατο ειναι κεντραρισμενο με συσκευη κεντραρισματος οποτε δεν πιστευω να χει γινει καποιο λαθος. Θα κοιταξω βεβαια και το καλωδιο για παν ενδεχομενο... Για το progdvb εχεις ιδεα τι μπορει να παιζει? Ειναι οντως τοσο βαρια τα προγραμματα για τη cpu?

Δημοσ.

Το ProgDVB τρέχει και με Pentium II (για FTA κανάλια βέβαια). Τα ...γνωστά plug-ins χρειάζονται πιό γρήγορο PC αλλά το δικό σου είναι υπέρ αρκετό.

Δημοσ.

Στο Alt-DVB ρύθμισα το DirectShow και όρισα Video και Audio decoders αλλά μου βγάζει πάλι: "AV1: Graph error [3005] Cannot connect pins [Cyberlink Auido Decoder-Audio Out] to [Audio input pin (rendered)-SB Live! Wave Device]

Δημοσ.

Στο Alt-DVB ρύθμισα το DirectShow και όρισα Video και Audio decoders αλλά μου βγάζει πάλι: "AV1: Graph error [3005] Cannot connect pins [Cyberlink Auido Decoder-Audio Out] to [Audio input pin (rendered)-SB Live! Wave Device]"

Δημοσ.
Το ProgDVB τρέχει και με Pentium II (για FTA κανάλια βέβαια). Τα ...γνωστά plug-ins χρειάζονται πιό γρήγορο PC αλλά το δικό σου είναι υπέρ αρκετό.

egw blepw kanonika....me p3 1ghz karta 128ara kai mnimh 512!na einai kala bebaia k o sotos pou me boithise me tous decoders

Δημοσ.

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...ενω οταν παρακολουθω το VH1 μου παιζει κανονικα και εικονα κια ηχο....ενω οταν το γραφω...Παιζει την εικονα αλλα δεν ακουω τπτ....σαν να μην τον γραφει δηλαδη.Γιατι αυτο?Τι πρεπει να προσεξω.Η καρτα ηχου μου ειναι onboard παντως...Παρακαλω λιγη βοηθεια

Δημοσ.

Έβαλα μετά από καιρό το DvbDream 1.2a το οποίο παλαιότερα ήταν αρκετά buggy.

Nα πω την αλήθεια εντυπωσιάστηκα από την τωρινή του σταθερότητα και από τα λοιπά καλά του όπως εξελληνισμός,

themes, υποστήριξη των "απαραίτητων" plugin, HD υποστήριξη ενώ π.χ. στο AltDVB 2.1 δεν έχω καταφέρει να δω HD,

πολλές επιλογές διαχείρισης των καναλιών όπως διατάξη και ομαδοποίησής τους κ.α.

Τολμώ να πω, πως το AltDVB βρήκε το ίσο του και ίσως και καλύτερο του πρόγραμμα.

Δημοσ.

Επειδή το thread είναι λίγο ...τεράστιο, μπορεί κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να δώ νοβα έχοντας δορυφορικό δέκτη και dsl??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...